INGYENES gondtalan szolgáltatás

Számos neves márka hivatalos márkakereskedőjeként a kiválasztott termékekhez INGYENES és gondtalan szolgáltatást nyújtunk. A szolgáltatás célja, hogy minimalizáljuk a vásárló erőfeszítéseit és aggodalmait, ha a megvásárolt termékkel kapcsolatban garanciális probléma merülne fel - egyszerűen és egyszerűen: mi mindent elintézünk Ön helyett!

 

Hogyan működik ez a szolgáltatás?

1. MELY TERMÉKEK ÉRINTETTEK?

 

Ha Ön olyan terméket vásárol, amelyre ez a szolgáltatás vonatkozik, szükség esetén mi intézzük az esetleges kellemetlen kárigénykezeléseket az Ön helyett. A kiválasztott termékeket, amelyekre ez a kedvezmény vonatkozik, könnyen azonosíthatja a termékleírás elején elhelyezett INGYENES SZOLGÁLTATÁS banner alapján.

 

2. MIK A FELTÉTELEK?

 

Miután leszállítottuk Önnek a terméket, meg kell őriznie az eredeti csomagolást, beleértve az összes kartondarabot, polisztirol alkatrészt stb., hogy a garanciaidő alatt a jövőben is használhassa. Ennek oka, hogy a teljes eredeti csomagolás mindig biztosítja az áru biztonságos visszaszállítását egy hivatalos szervizközpontba, ha erre szükség van.

Servis ZDARMA bez starosti - puvodni baleni

 

3. HOGYAN LEHET IGÉNYELNI?

 

Annak ellenére, hogy igyekszünk kizárólag minőségi termékeket kínálni bevált gyártóktól, időnként előfordulhat olyan váratlan probléma, amely miatt az árut egy hivatalos szervizközpontba kell vinni. Mi erre is gondoltunk. Ha a garanciaidő alatt gyártási vagy tervezési hiba merül fel, kérjük, először töltse ki a garanciális reklamációs űrlapunkat, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

 

4. HOGYAN KELL CSOMAGOLNI A TERMÉKET?

 

A következő lépés a termék eredeti csomagolásába (beleértve a töltőanyagokat is) való csomagolása, hogy a termék biztonságosan szállítható legyen. Kérjük, ügyeljen arra, hogy az áru nagyon jól legyen becsomagolva, mert így elkerülhető a szállítás közbeni sérülés veszélye. Javasoljuk, hogy használjon más megfelelő csomagolóanyagokat, például stretch- vagy buborékfóliát, kartont, ragasztószalagot stb.

Servis ZDARMA bez starosti - jak zabalit

 

5. KI ÉS MIKOR VESZI ÁT A SZÁLLÍTMÁNYT?

 

Ha az árut megfelelően becsomagolta, csak várja meg, hogy a futár átvegye a terméket. Az átvétel általában a reklamáció bejelentésétől számított 1-2 napon belül megtörténik. A szállítmányozó cég közvetlenül Önnel veszi fel a kapcsolatot a pontos átvételi dátummal kapcsolatban.

Servis ZDARMA bez starosti - vyzvednuti kuryr

 

6. MI A KÖVETKEZŐ?

 

A szállítmányt átvevő cég a küldemény átvételét követően a terméket közvetlenül egy erre felhatalmazott szervizközpontba szállítja ellenőrzésre. Az eljárásról és a megoldásról a panaszrendszerünkön keresztül folyamatosan tájékoztatjuk Önt. Így mindig áttekintheti a reklamáció aktuális állapotát.

Servis ZDARMA bez starosti - servisni stredisko

 

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.05.04