Szeretne olyan videókat és képeket készíteni, amelyek mindenkit lenyűgöznek? Egy kamerával ellátott drón tökéletes megoldást kínál! Egyesíti a repülés örömét a kiváló minőségű videók és képek készítésének képességével. madártávlatból.

Ha már benéztél az úgynevezett quadcopterek motorházteteje alá, biztosan észrevetted, hogy a választék igazán széles. Ezért kiválasztottuk és teszteltük a legjobb, 80 000 Ft alatti kamerás drónokat, amelyek a legjobb ár-érték arányt kínálják. Ráadásul minden drón a C0 vagy C1 kategóriába tartozik, amelyekre nem vonatkoznak ilyen szigorú előírások.

És hogy ne csak találgasson, már most eláruljuk, hogy a teszt győztese...

 

AERIUM L900

 

TESZT NYERTES

AERIUM L900 GPS 4K

Általános értékelés:

 82 % Imagem

 • automatikus repülés egy meghatározott útvonal mentén
 • hazatérés a GPS-nek köszönhetően
 • automatikus fókuszálás a témára
 • könnyű kialakítás
 • nem érzékeli az akadályokat

Hogyan értékeltük a drónokat?

Kiválasztottuk az öt legnagyobb kedvencünket a drónválasztékból, a mindegyiket úgy teszteltük, hogy minden olyan funkciót lefedjen, amire az átlagos felhasználónak szüksége lehet. Ezután a drónokat egy 1-től 10-ig terjedő skálán értékeltük a legfontosabb paraméterek alapján - minél több, annál jobb. Konkrétan a következőkre összpontosítottunk:

 • azakkumulátor élettartama - mennyi ideig képes a drón normál körülmények között a levegőben maradni, az akkumulátor cserélhető-e tartalékra;
 • irányítás - milyen gyorsan reagál a drón, mennyire jól irányítható, mekkora a vezérlő hatótávolsága, és hogy rendelkezik-e olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik az irányítást;
 • akamera - milyen a látószöge, felbontása fényképek és videók készítésekor, és hogy stabil-e a képe;
 • funkciók - rendelkezik-e a drón olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik a repülést, a filmezést vagy a drón esetleges elvesztésének kezelését;
 • konstrukció - hogyan áll a modell a tartósság, az anyag, a súly és a megfelelőség szempontjából.

Végül összeadtuk a pontszámokat, és az eredményekből kiszámítottuk az egyes drónok százalékos értékelését. Ennek megfelelően osztottuk be a modelleket a rangsorunk egyes lépcsőfokaira.

Az év legjobb kamerás drónjai 2024

Kíváncsi, hogyan teljesítettek a drónok a tesztelés során? Az alábbi táblázatból megtudhatod!

 

 

Modell

Az akkumulátor élettartama

Vezérlőkészülék

Kamera

Funkciók

Kialakítás

Általános értékelés

 

1.

AERIUM L900 GPS 4K

9

9

7

7

9

82 %

Termék megtekintése

2.

AERIUM MAX 108 LASER 4K kettős kamera GPS

7

8

8

9

8

80 %

Termék megtekintése

3.

Syma X30

8

8

7

7

7

74 %

Termék megtekintése

4.

AERIUM E99 Pro 4K kettős kamera

7

7

6

6

7

66 %

Termék megtekintése

5.

Syma X23W

4

6

5

5

7

54 %

Termék megtekintése

 

A jobb áttekinthetőség érdekében az alábbi táblázatban az egyes paramétereket is lebontottuk. Ez megkönnyíti a minősítés és a valós érték összekapcsolását, ami eszközként szolgál a drónok további összehasonlításához.

 

 

Modell

Maximális repülési idő

Látószög

A kamera felbontása

Kamera felbontása

Funkciók

Súly

1.

AERIUM L900 GPS 4K

28 perc

120°

3840×2160
(UHD 4K)

1920×1080 (HD)

GPS, Wi-Fi, útvonalbeállítás

250 g

2.

AERIUM MAX 108 LASER 4K kettős kamera GPS

20 perc

90°

5120×2880
(UHD 5K)

2048×1080 (2K)

GPS, automatikus visszatérés

250 g

3.

Syma X30

27 perc

90°

4096x2160 (4K)

1920x1080 (HD)

GPS, gesztusvezérlés, egy gombos visszatérés, WiFi

205 g

4.

AERIUM E99 Pro 4K kettős kamera

20 perc

110°

3840×2160
(UHD 4K)

1920×1080
(HD)

Wi-Fi, gesztusérzékelés

90 g

5.

Syma X23W

8 perc

90°

640x480 (VGA)

640x480 (VGA)

 

84 g

 

5 legjobb drón 80 000 Ft alatt

Már érdekli egy drón? Nem kell megelégednie a táblázatokkal - az alábbiakban minden modellt részletesebben is ismertetünk, így megismerheti az előnyeit, az esetleges hátrányait és azt, hogy mire alkalmas a legjobban.

 

1.

 

AERIUM L900

AERIUM L900 GPS 4K

 

Általános értékelés:

 82 % Imagem

Keres egy minőségi drónt kamerával, amely könnyen kezelhető, praktikus funkciókat kínál, de nem kerül egy vagyonba.? Akkor az AERIUM L900 GPS 4K modell érdekelni fogja, hiszen mindezeknek a tulajdonságoknak maximálisan megfelel. Ráadásul nagyon könnyű, és ezért nem fog hiányozni a kalandozásaid során.

Előnyök és hátrányok

 • automatikus repülés egy meghatározott útvonal mentén
 • hazatérés a GPS-nek köszönhetően
 • automatikus fókuszálás a témára
 • könnyű kialakítás
 • nem érzékeli az akadályokat

 

A drónnal akár 28 percig is repülhet és filmezhet egyetlen akkumulátortöltéssel. Egy távirányítású kamerával rendelkezik, amely Képes HD felbontásban forgatni és UHD (4K) felbontású fotókat készíteni. A mobilalkalmazáshoz csatlakoztatva valós időben nézheti az aktuális felvételeket, és szükség szerint manipulálhatja a kamerát.

A filmezést az is nagyban megkönnyíti, hogy a telefonon zoomolhat vagy kicsinyíthet, és egyszerűen lelassíthatja a drónt, hogy részletesebb felvételeket készíthessen. A kamera automatikusan az előtted lévő tárgyra is képes fókuszálniaz élesebb képek és videók érdekében.

Ráadásul a térkép használatakor a kijelzőn néhány érintéssel beállíthat egy pontos útvonalat, amelyet a drón ezután magától követ. Ez a beépített GPS-nek köszönhetően lehetséges, amely szintén biztosítja, hogy a drón egy gombnyomással automatikusan visszatérjen Önhöz.. De ez a modell nem csak a repülésben jeleskedik, hanem stabilan, mozgás nélkül is képes tartani a pozícióját, ami ideális a hosszabb jelenetek filmezéséhez.

 

Végső ítélet

Tisztességes kamera, praktikus funkciók és könnyen használható GPS - az AERIUM L900 GPS 4K mindezt egyesíti magában. Kezdő és haladó pilóták számára egyaránt tökéletes választás. Egyedül az akadályokat nem képes érzékelni, ezért óvatosabbnak kell lenned repülés közben, és figyelned kell, merre mozogsz.

 

2.

 

AERIUM MAX 108 LASER

AERIUM MAX 108 LASER 4K kettős kamera GPS

 

Általános értékelés: 

80 % Imagem

Második A drón, amely büszkélkedhet fejlett kamerával, cserélhető akkumulátorral és számos érdekes funkcióval rendelkezik.amelyek nagyban megkönnyítik a madártávlatú videók készítését. Konkrétan az AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS modellről van szó, és ahogy alább láthatod, a gyártó bizonyára nem fukarkodott az innovatív technológiákkal.

Előnyök és hátrányok

 • képminőség
 • lézeres akadályérzékelés
 • nagy hatótávolságú vezérlés
 • GPS lokalizáció
 • magasabb beszerzési ár

 

A drón a kiemelkedő teljesítményt a funkciók gazdag arzenáljával ötvözi, így ideális társ minden repülés szerelmeseinek. A legnagyobb vonzerő kétségtelenül a 4K képek rögzítésének képessége, amely kiváló minőségű kimeneteket biztosít körülmények széles skáláján. Ráadásul a drón elülső és alsó részén található két kamerának köszönhetően több szögből is lenyűgöző felvételeket készíthet.

Segítség a vezérlésben Lézeres érzékelő az automatikus akadályfelismeréshezAmelyet a drón automatikusan ki is tud kerülni. Így még a kezdők is biztonságosan és nyugodtan élvezhetik a pilótázást. A nagy vezérlési hatótávolság és a valós idejű videóátvitel abban is segít, hogy nagyobb távolságból is irányíthassák a drónt.

A drón egy teljes feltöltéssel akár 20 percig is a levegőben maradhat. Tartalék akkumulátorokkal és kellő felkészüléssel azonban meghosszabbíthatja a repülési időt, és igazán élvezheti a tökéletes képek és videók készítését. Ráadásul a modell könnyű, összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, még a nehezen elérhető helyekre is.

 

Végső ítélet

Nem számít, hogy kezdő vagy haladó pilóta vagy, az AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS-t imádni fogod. Lehet, hogy a vételár egy kicsit magasabb, de egy kiváló minőségű kamerát és intelligens funkciókat kap, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát és megelőzik a felesleges baleseteket.

 

3.

 

Syma X30

Syma X30 drón

 

Általános értékelés:

 74 % Imagem

A Syma X30 drónnal biztosan nagyon jól fogsz szórakozni. A tisztességes ár-érték arány mellett modern technológiát és dizájnt kínál Önnek. Akár 27 perces repülési időre és számos érdekes funkcióra számíthat, mint például a gesztusvezérlés vagy a repülési útvonal beállítása.

Előnyök és hátrányok

 • Akár 27 perc repülési idő
 • kiváló minőségű GPS-rendszer
 • Egy gombos visszatérési funkció
 • gesztusvezérlés
 • nincs akadályérzékelés

 

A Syma X30 drón fejlett üreges magú egyenáramú motorokkal van felszerelve, amelyek nemcsak az energiafogyasztást csökkentik, hanem stabil repülést is biztosítanak. A GPS-rendszerrel és optikai stabilizátorral kombinálva ezért egyszerű és pontos irányításra számíthat.

Természetesen ott van a One Key Return funkció, amely gondoskodik a drón automatikus visszatéréséről a felszállási pontra, illetve a WiFi vagy mobilalkalmazáson keresztüli vezérlés lehetősége.

A minőségi felvételekről két kamera gondoskodik, az elülső 4K felbontású, az alsó pedig Full-HD felbontású. A fotók és videók tárolhatók közvetlenül a telefonon vagy Micro SD kártyán. A csomagban található egy 2,4 GHz-es távirányító, amely megkönnyíti az okostelefon csatlakoztatását.

 

Végső ítélet

A Syma X30 drón egy minőségi modell fejlett funkciókkal, amely elnyeri mind a kezdők, mind a lelkes pilóták tetszését. A legnagyobb előnyök közé tartozik a hosszú üzemidő, a stabil repülés, a GPS és a minőségi motorok. A két kamerának köszönhetően a felvételek és fotók készítésére is alkalmas. Kisebb hátránya az akadályérzékelés hiánya, de a tapasztalt pilóták ezt is nélkülözhetik.

 

4.

 

AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera

AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera

 

Általános értékelés:

 66 % Imagem

Bár ez a modell a utolsó előtti helyen szerepel Nem egy gyengécske - épp ellenkezőleg. Az AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón rengeteg finomságot kínál megfizethető áron, hogy a pilótázás még élvezetesebbé váljon. és segít megörökíteni a környező táj szépségét, bárhová is viszi a készüléket.

Előnyök és hátrányok

 • Megfizethető ár
 • Repülési útvonal-beállítások
 • gesztusfelismerés
 • Nem képes felismerni az akadályokat

 

Ez egyértelműen az egyik jobb quadcopter, amit a tisztességes videó- és fotóminőség is bizonyít. Konkrétan a drón Ultra-HD-ben tud felvételt készíteni és Full-HD-ben rögzíteni.ami bőven elegendő ahhoz, hogy jobb felvételeket készítsen kirándulásokról és nyaralásokról.

A részletesebb felvételekhez akár 50x-es zoomot is használhat., és ha különleges effektekhez van kedve, próbálja ki az automatikus 360°-os szaltót. Ráadásul a drón kamerája rendelkezik szépségszűrő funkcióval - így beállítja a képeket az optimális kontraszt, szín és fényerő érdekében.

Ezenkívül ez a modell intelligens gesztusfelismeréssel is fel van szerelve - amikor egy előre beállított gesztust teszel a kamerának, az automatikusan fényképet készít. A repülés is könnyebbé válik a repülési útvonal beállításának lehetőségével. A drón alkalmazkodik az utasításaihoz, így nagyobb figyelmet fordíthat a tényleges filmezésre.

 

Végső ítélet

Ha egy kompakt, könnyen kezelhető és kedvező árú drónt keres, akkor az AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera az Öné. Kiváló minőségű videókat készít, könnyen használható funkciókkal rendelkezik, és érdekes trükkökre képes. A repülési ideje kicsit rövidebb, de ezt pótakkumulátorokkal kompenzálhatja.

 

5.

 

Syma X23W

Syma X23W drón

 

Általános értékelés:

 54 % Imagem

Kompakt drónt keres jó áron? Akkor a Syma X23W a megfelelő választás az Ön számára. Ez a kicsi, de praktikus drón ötvözi az elegáns kialakítást a nagy tartóssággal. Más modellekhez képest nagyon rövid, legfeljebb 8 perces repülési idővel rendelkezik. Másrészt valós idejű képátvitelt és tartós kialakítást kínál.

Előnyök és hátrányok

 • Kicsi és kompakt kialakítás
 • stabil repülés a 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően
 • LED-es világítás
 • Tartós kialakítás
 • alacsony minőségű kamera felbontása
 • nincsenek fejlett funkciók

 

Kompakt mérete ellenére a Syma X23W rengeteg mindent kínál. Lényege a hattengelyes giroszkóp, amely stabilitást és mozgékonyságot biztosít repülés közben. A modell emellett a következőket tartalmazza beépített kamera, amellyel valós időben követheti a drón mozgását.. De előzetesen számoljon rövid, legfeljebb 8 perces üzemidővel.

Bár a videófelbontás csak 640×480 pixeles, a mindennapi használathoz még így is viszonylag tisztességes képminőséget kapunk. A Syma X23W egyik erőssége a sokoldalúsága. Minden irányba repülhet vele, és 360°-os fordulatokat végezhet.

A minőségi barométer és iránytű segít a precíz repülésben. Ha történetesen gyenge fényviszonyok között repül, értékelni fogja a rendelkezésre álló LED világítást. A gyártó a szerkezet tartósságára is gondolt, ezért a drón propellervédőkkel van ellátva, és a test rugalmas műanyagból készült.

 

Végső ítélet

A Syma X23W drón nagyszerű választás az első alkalommal repülni vágyóknak, akik kompakt és megbízható útitársat keresnek. Segítségével érdekes felvételeket készíthetsz akár nagyobb kihívást jelentő terepen is. Másrészt számolnia kell a kamera alacsonyabb felbontásával és a fejlett funkciók hiányával. Jó választás azoknak a pilótáknak is, akiknek egy kis drónra van szükségük a bonyolultabb manőverek gyakorlásához.

 

Bár a ma bemutatott drónok mindegyike azonos számú propellerrel rendelkezik, messze nem ugyanazt kínálják. Mielőtt megveszel egyet, javasoljuk, hogy fontolja meg, hogyan és hol szeretné ténylegesen használni.és ennek megfelelően válasszon.

Emellett vegye figyelembe a tartozékok és pótalkatrészek, például propellerek és akkumulátorok elérhetőségét is. Bár ezeket általában mellékelik, elég néhány rossz repülés ahhoz, hogy feltöltse készleteit.

Mi itt a Vzdušínnál nem csak magukat a drónokat áruljuk a kamerával együtt, hanem természetesen a az összes tartozékot és extrát, amire szüksége lehet a repülés során.. Így még akkor is, ha egy kisebb baleset ér, a ezekkel a drónokkal biztosan megkap mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy újra a levegőbe emelkedhessen.

 

István

A bejegyzés írója
István tapasztalt elektronikai szakértő, aki régóta foglalkozik webáruházunk termékeivel (különösen légkondicionálókkal, páramentesítőkkel, elektromos rollerekkel, drónokkal és egyebekkel). István széleskörű tapasztalatai kulcsfontosságúak a cikkek megírásában, melynek során ő maga aktívan közreműködik abban, hogy vásárlóink felmerülő igényeire gyakorlati megoldásokat találjanak

Segíthetünk?

+36 1 234 4720
+36 1 234 4720
H-P (9:00 – 16:00)
Új vagy a drónok világában? Bemutatjuk az 5 legjobb modellt kezdőknek!
Kezdődik a drónok használata, és nem tudja, melyiket válassza? Összehasonlítottuk a kezdőknek szánt öt legjobb drónt, amelyek közül választhat....
A legjobb AERIUM Hubsan Blackhawk 2 és AERIUM SG MAX drónok összehasonlítása - melyiket válasszuk?
Olyan drónt szeretne, amivel igazán boldog lesz? A kulcs az összehasonlítás, mint a két legnépszerűbb modellünk - itt egy összehasonlítás néhány minta...
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04