RC helikopterek

Az RC helikopterek hasonlóak a modell repülőgépekhez - az irányításuk egy kicsit nagyobb kihívást jelent, mint az autók vagy a tankok, ezért a pilóta tapasztalatát szem előtt tartva kell választani.. AERIUM modelljeink azonban kezdők számára is alkalmasak, így gyorsan megtanulhatod, hogyan kell ezeket a modelleket irányítani - némelyikük kamerával is fel van szerelve. Hajtásukról egy elektromos motor gondoskodik, amely egy hálózatról tölthető akkumulátorhoz csatlakozik.


Az RC helikoptereket elsősorban a rotorjaik elrendezése szerint különböztetjük meg. Minden modell a következő három kategóriába sorolható.

  • Ellenkező irányban forgó rotorok - Az RC helikopterek két sor rotorlapáttal vannak felszerelve. Ez az opció a kezdők számára alkalmas, mivel könnyebb manőverezést tesz lehetővé.
  • Fő- és farokrotor - Nagyobb sebességet biztosít, mint az előző opció. Az ilyen felszereltségű modelleket azonban nehezebb irányítani, és egy kezdőnek gondot okozhat, hogy egyáltalán a levegőben tartsa őket.
  • Tandem rotoros elrendezés - Két egymás mögött ülő légcsavar, amelyek könnyebb irányítást tesznek lehetővé, mint az előző változat, de nem nyújtanak akkora manőverezőképességet.

Az RC helikoptereket aszerint is kategorizálhatjuk, hogy a repülőgép hány irányba mozog. Ennek megfelelően három kategóriába soroljuk a modelleket, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

  • Háromcsatornás RC helikopterek lehetővé teszik a felfelé és lefelé, előre és hátrafelé történő mozgást, valamint a tengelye körüli forgást. Ez a változat a legmegfelelőbb a kezdők számára.
  • Négycsatornás RC helikopterek jobbra és balra történő oldalirányú mozgást is lehetővé tesznek. Ez a vezérlés a tapasztaltabb pilótáknak ajánlott, akik értékelik a szélesebb manőverezési lehetőségeket.

Hatcsatornás RC helikopterek kizárólag a nagyon haladó pilóták számára készültek. A modellek más típusú manővereket és speciális repülési beállításokat tesznek lehetővé az igényesebbek számára.

További információk

RC helikopter AERIUM C127 GPS 720P szürke Detail
65 990 Ft
47 990 FtKedvezmény kóddal

RC helikopter AERIUM C127 GPS 720P szürke

Több mint 5 db raktáron

Maximális működési idő (perc... 15, Maximális videofelbontás (px... 1280x720 (HD..., Maximális vezérlési távolság... 0,1,
RC helikopter AERIUM C186 4CH CAMOUFLAGE zöld Detail
64 190 Ft
39 900 FtKedvezmény kóddal
Maximális működési idő (perc... 15, Maximális vezérlési távolság... 0,1, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,35,


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Nem tudod, mit vegyél a fa alá? Az Aeriumnak tippjei vannak a 2023-as karácsonyi újszerű ajándékokhoz!

Jön a karácsony! Mivel ajándékozd meg szeretteidet? Íme a mi válogatásunk a legjobb karácsonyi ajándékokról férfiaknak, nőknek, gyerekeknek és nagyszülőknek - és a zoknik nincsenek köztük!

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.11.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.