RC helikopterek

Az RC helikopterek hasonlóak a modell repülőgépekhez - az irányításuk egy kicsit nagyobb kihívást jelent, mint az autók vagy a tankok, ezért a pilóta tapasztalatát szem előtt tartva kell választani.. AERIUM modelljeink azonban kezdők számára is alkalmasak, így gyorsan megtanulhatod, hogyan kell ezeket a modelleket irányítani - némelyikük kamerával is fel van szerelve. Hajtásukról egy elektromos motor gondoskodik, amely egy hálózatról tölthető akkumulátorhoz csatlakozik.


Az RC helikoptereket elsősorban a rotorjaik elrendezése szerint különböztetjük meg. Minden modell a következő három kategóriába sorolható.

  • Ellenkező irányban forgó rotorok - Az RC helikopterek két sor rotorlapáttal vannak felszerelve. Ez az opció a kezdők számára alkalmas, mivel könnyebb manőverezést tesz lehetővé.
  • Fő- és farokrotor - Nagyobb sebességet biztosít, mint az előző opció. Az ilyen felszereltségű modelleket azonban nehezebb irányítani, és egy kezdőnek gondot okozhat, hogy egyáltalán a levegőben tartsa őket.
  • Tandem rotoros elrendezés - Két egymás mögött ülő légcsavar, amelyek könnyebb irányítást tesznek lehetővé, mint az előző változat, de nem nyújtanak akkora manőverezőképességet.

Az RC helikoptereket aszerint is kategorizálhatjuk, hogy a repülőgép hány irányba mozog. Ennek megfelelően három kategóriába soroljuk a modelleket, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

  • Háromcsatornás RC helikopterek lehetővé teszik a felfelé és lefelé, előre és hátrafelé történő mozgást, valamint a tengelye körüli forgást. Ez a változat a legmegfelelőbb a kezdők számára.
  • Négycsatornás RC helikopterek jobbra és balra történő oldalirányú mozgást is lehetővé tesznek. Ez a vezérlés a tapasztaltabb pilótáknak ajánlott, akik értékelik a szélesebb manőverezési lehetőségeket.

Hatcsatornás RC helikopterek kizárólag a nagyon haladó pilóták számára készültek. A modellek más típusú manővereket és speciális repülési beállításokat tesznek lehetővé az igényesebbek számára.

További információk

RC helikopter AERIUM C186 4CH CAMOUFLAGE zöld Detail
64 190 Ft
39 900 FtKedvezmény kóddal
Maximális működési idő (perc... 15, Maximális vezérlési távolság... 0,1, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,35,
RC helikopter AERIUM C127 GPS 720P szürke Detail

47 990 Ft

Maximális működési idő (perc... 15, Maximális videofelbontás (px... 1280x720 (HD..., Maximális vezérlési távolság... 0,1,


A legjobb mobil klímák 2024-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Elektromos rollerek

A legjobb elektromos rollerek 2024-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2024-ben.
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Tiszta levegő

A legjobb légtisztítók 2024: Kiválasztottuk Önnek a TOP modelleket!

Légtisztító vásárlását fontolgatja? Akkor a legjobb helyen jár! Leteszteltük Önnek a népszerű modelleket, és kiválasztottuk a hat legjobbat. Melyiket fogja választani?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04