RC tankok

Az RC tartályok kínálatában megtalálhatók valódi harckocsik gyönyörű másolataimint például a legendás szovjet T34/85, amely a II. világháború szimbólumává vált. Tartós konstrukciót, nagy teljesítményű motort és hanghatásokat kínál, amelyekkel sok csatát hitelesen újrajátszhatsz.


Az RC tankok lehetővé teszik, hogy egyenes vonalban előre és hátra mozogjon, a tengelye körül a helyén forogjon, és enyhén elforduljon mindkét oldalra. A legtöbb modell "Stop" gombbal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi az azonnali megállást. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően az RC tank gyorsan viszonylag nagy sebességet tud kifejleszteni, és bármilyen terep egyenetlenségével megbirkózik.

RC tank modellek hitelesen tudják szimulálni az ágyú és az egyes géppuskák tüzelését. Gyakran használják őket különböző háborús csaták újrajátszására. Általában tartós lánctalpakkal vannak felszerelve a nehéz terepen való mozgáshoz, és lehetővé teszik a felső torony forgását is. A hangrendszer motorhangokat és különböző robbanásokat és becsapódásokat is imitál.

További információk

RC harckocsi AMEWI Mini German TIGER (1:72) - zöld Detail

18 990 Ft

Maximális működési idő (perc... 20, A csomag tartalma összerakott ..., Frekvencia (GHz) 0,027,
RC harckocsi AMEWI TIGER IR+BB (1:16) - szürke Detail

105 390 Ft

RC harckocsi AMEWI TIGER IR+BB (1:16) - szürke

1 db raktáron

Maximális működési idő (perc... 20, Maximális vezérlési távolság... 0,02, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8,


4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Párátlanítás

A legjobb párátlanítók 2024-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Elektromos rollerek

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2024-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2024-ben.
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Drónok és repülés

A legjobb Aerium drónok 2024-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.02.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.