RC tankok

Az RC tartályok kínálatában megtalálhatók valódi harckocsik gyönyörű másolataimint például a legendás szovjet T34/85, amely a II. világháború szimbólumává vált. Tartós konstrukciót, nagy teljesítményű motort és hanghatásokat kínál, amelyekkel sok csatát hitelesen újrajátszhatsz.


Az RC tankok lehetővé teszik, hogy egyenes vonalban előre és hátra mozogjon, a tengelye körül a helyén forogjon, és enyhén elforduljon mindkét oldalra. A legtöbb modell "Stop" gombbal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi az azonnali megállást. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően az RC tank gyorsan viszonylag nagy sebességet tud kifejleszteni, és bármilyen terep egyenetlenségével megbirkózik.

RC tank modellek hitelesen tudják szimulálni az ágyú és az egyes géppuskák tüzelését. Gyakran használják őket különböző háborús csaták újrajátszására. Általában tartós lánctalpakkal vannak felszerelve a nehéz terepen való mozgáshoz, és lehetővé teszik a felső torony forgását is. A hangrendszer motorhangokat és különböző robbanásokat és becsapódásokat is imitál.

További információk

RC harckocsi AMEWI Mini German TIGER (1:72) - zöld Detail

18 990 Ft

Maximális működési idő (perc... 20, A csomag tartalma összerakott ..., Frekvencia (GHz) 0,027,
RC harckocsi AMEWI TIGER IR+BB (1:16) - szürke Detail

105 390 Ft

RC harckocsi AMEWI TIGER IR+BB (1:16) - szürke

1 db raktáron

Maximális működési idő (perc... 20, Maximális vezérlési távolság... 0,02, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8,
RC harckocsi AMEWI T-34 IR-BB (1:16) - zöld Detail

101 890 Ft

RC harckocsi AMEWI T-34 IR-BB (1:16) - zöld

2 db raktáron

Maximális működési idő (perc... 30, Maximális vezérlési távolság... 0,1, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8,


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

A legjobb mobil klímák 2023-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.