Program Partnereink számára

és pénzkereseti lehetőség partnerkampányainkban

Van Önnek weboldala, és szeretne jutalékot kapni az általunk eladott termékek után? Csatlakozzon programunkhoz, és legyen a partnerünk!

 

Miért legyen a partnerünk?

 

Provize

MAGAS JUTALÉKOKAT KÍNÁLUNK

 

Partnereink akár 9%-os jutalékot is kereshetnek minden olyan megrendelés után, amelyet a weboldalukon lévő hírdetési linken keresztül adnak le az ügyfelek. Ezen jutalékok ígéretes kezdetet jelenthetnek arra az együttműködésre, amelyet a partnerprogramunk részeként kínálunk Önnek.

 

odborné poradenství

SZAKÉRTŐK VAGYUNK

 

Kiemelkedő minőségű légkeringető- és légkondicionáló termékeket kínálunk, valamint más piacvezető gyártók elektronikai termékeit, mint például mobil- és beépített légkondicionálókat, légtisztítókat, párásítókat, páramentesítőket, elektromos rollereket, drónokat és még sok mást. Több mint 8 éves szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek professzionális, szakértői tanácsokat adjunk.

 

 

podklady

MINŐSÉGI ANYAGOKAT BIZTOSÍTUNK

 

Partnereink számára széles körű anyagokat biztosítunk a partnerprogramban való sikeres együttműködéshez. Hirdetési linkek, termékfotók, XML adatfolyamok, használatra kész bannerképek és egyéb promóciós anyagok állnak az Ön rendelkezésére, amelyeket akár testre is szabhat. Különleges igény esetén nyitottak vagyunk egyedi megállapodásokra is.

 

 

Melyek a kezdőlépések?

1.

 

Töltse ki a partnerprogramunk regisztrációs űrlapját ITT.

2.

 

Adjon promóciós anyagokat a weboldalához, és konvertálja a kattintásokat jutalékká, illetve további megrendelésekké.

3.

 

Keressen pénzt minden olyan megrendeléssel, amelyet vásárlóink az Ön weboldalalán keresztül adnak le.

 

 

 

Emellett terméktesztelőket is keresünk, csatlakozzon hozzánk!

Fantasztikus lehetőséget kínálunk mindazoknak, akik érdeklődnek az elektronika, a videókészítés vagy az újságírás iránt. Olyan lelkes embereket keresünk, akik szeretnének velünk dolgozni, és a termékeinkről értékeléseket írni. Ha érdekli Önt e lehetőség, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük a részleteket. Olyan tesztelőket keresünk, akik elfogulatlan és hiteles értékeléseket írnak a termékeinkről, hogy ezáltal is ügyfeleink számára a legjobb felhasználói élményt biztosítsuk. Ha szeretne többet tudni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, és legyen a tesztelőcsapatunk része.

Tester
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04