Drónok

Lélegzetelállító felvételeket látnak. kamerás drónok által és úgy gondolod, hogy te is szeretnél ilyen videókat készíteni? Mit szólnál ahhoz, ha álmaidat valósággá tennéd? A mi drónok már néhány év múlva minőségi videókat fogsz készíteni.

Úgy érzi, hogy a nyaralási és utazási videóiból hiányzik valami? Amit a hagyományos okostelefonok nem tudnak, azt pótolni tudják. kamerás drónok. Mi lehetne jobb módja annak, hogy emlékeit életre keltse, mint egy madártávlatból készített felvétel, amely Önt és a környező tájat mutatja be?


A "drón" kifejezés egy távirányítós helikopterhez hasonló eszközt rejt, amelynek azonban nemcsak egy, hanem összesen négy propellere van – ez a szám lehet hat, de akár nyolc is. Ezért a drónokat gyakran quadcopternek is nevezik.

A drónok a többi repülőgéptől eltérően nemcsak egyik helyről a másikra tudnak mozogni és oldalra fordulni, hanem egy pontban is maradhatnak. Ennek köszönhetően igazán érdekes felvételeket készíthet velük, amiket egyébként nem tudna megörökíteni.

Kínálatunkban minden drón távirányítóval van felszerelve, amely garantálja a stabil kapcsolatot és a precíz mozgást repülés közben. A távirányítók két különböző sávban működhetnek, nevezetesen 2,4 vagy 5,8 GHz-en – a második lehetőség erősebb kapcsolatot biztosít.

Azonban nem csak így juthat a magasba drónjával. Létezik egy alternatíva is, amely az okostelefon vagy táblagép segítségével történő vezérlés. A kapcsolat ebben az esetben nem olyan stabil, mint egy normál távirányító esetében és a funkciók is korlátozottak, de mindenképpen hasznos, ha létezik ez a tartalék opció is.

Drónt a pénztárcája lehetőségei és a drón alapvető paraméterei alapján érdemes választani. Ez elsősorban az akkumulátor élettartamáta vezérlési módot, a kamera felbontását, a tartósságot vagy a GPS és giroszkópos stabilizálás jelenlétét foglalja magába.

Ha fogalma sincs, mit jelentenek ezeknek a kifejezések, ne aggódjon. Készítettünk önnek egy cikket, ahol részletesen leírjuk a megfelelő drón kiválasztásának teljes menetét, figyelembe véve a különféle lehetőségeket és igényeket. Tehát nincs más dolga, mint elmerülni a szövegben, és hamarosan világossá válik, hogy mit is keres valójában.

Néhány évvel ezelőttig minden bürokrácia nélkül szabadon használhattuk a kamerás drónokat. A quadcopterek iránti növekvő érdeklődés miatt azonban a légteret törvényi szabályozással kellett korlátozni a hobbipilóták számára.

Az első feladat a listán drón regisztrációja, amelyet a legtöbb tulajdonosnak el kell végeznie. A kötelezettség az adott modell méretétől és súlyától függ - természetesen egy kamera nélküli játékdrónt nem kell regisztrálni, de ha egy klasszikus, kamerás drónnal rendelkezik, akkor biztosan nem fogja tudni elkerülni ezt.

Tanulmányoznia kell a repülés alapvető szabályait is. Ez szintén a modell kategóriájától és országoktól függően változik – ezekről a regisztrációs utasításokkal együtt a Drónok üzemeltetésének hét szabálya című cikkünkben talál teljes áttekintést.

További információk

Klasszikus
AERIUM 4DRC F3 GPS 4K drón - 3 akku Detail

74 900 Ft

AERIUM 4DRC F3 GPS 4K drón - 3 akku

Több mint 5 db raktáron

Maximális repülési idő (perc... 25, Maximális fényképfelbontás (... 6144x3456 (6..., Maximális videofelbontás (px... 3840x2160 (U...,
Arany középút
AERIUM 4DRC M1 PRO GPS 6K drón - 2 akku Detail

129 900 Ft

AERIUM 4DRC M1 PRO GPS 6K drón - 2 akku

1 db raktáron

Maximális repülési idő (perc... 30, Maximális fényképfelbontás (... 6144x3456 (6..., Maximális videofelbontás (px... 3840x2160 (U...,
Prémium kategória
AERIUM KAI MAX GPS 8K drón - 3 akku Detail

134 900 Ft

149 900 Ft

AERIUM KAI MAX GPS 8K drón - 3 akku

Raktáron a külső raktáron

Maximális repülési idő (perc... 18, Maximális fényképfelbontás (... 7680x4320 (U..., Maximális videofelbontás (px... 1920x1080 (H...,
AERIUM L900 GPS 4K drón - 2 akku Detail

87 990 Ft

AERIUM L900 GPS 4K drón - 2 akku

1 db raktáron

Maximális repülési idő (perc... 28, Maximális fényképfelbontás (... 3840x2160 (U..., Maximális videofelbontás (px... 1920x1080 (H...,
AERIUM E999 4K Dual Camera drón - 2 akku Detail

71 900 Ft

AERIUM E999 4K Dual Camera drón - 2 akku

Több mint 5 db raktáron

Maximális repülési idő (perc... 18, Maximális fényképfelbontás (... 3840x2160 (U..., Maximális videofelbontás (px... 1920x1080 (H...,
AERIUM SG MAX GPS drón - 2 akku Detail

146 740 Ft

AERIUM SG MAX GPS drón - 2 akku

3 db raktáron

Maximális repülési idő (perc... 27, Maximális fényképfelbontás (... 4096x3072 (4..., Maximális videofelbontás (px... 2048*1080 (2...,
AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón - 3 akku Detail

62 901 Ft

AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón - 3 akku

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Maximális repülési idő (perc... 20, Maximális fényképfelbontás (... 3840x2160 (U..., Maximális videofelbontás (px... 1920x1080 (H...,


A legjobb mobil klímaberendezések 2022 - A Aerium.hu tanácsot ad, melyik hűti le Önt a legjobban.

Meleged van? A Vzdušínnál elkészítettük a legjobb mobil klíma modellek tesztjét ☑️ Melyik a legcsendesebb, legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu bemutatja önnek az összes fontos lépést

Hogyan válasszunk drónt? A Vzdusin.cz végigvezeti Önt a 2021-re vonatkozó összes fontos lépésen! A kamerás drónok számos szakmai terület alapfelszereltségévé váltak.

Hogyan válasszunk elektromos rollert? Útmutató lépésről lépésre!

Az elektromos roller választása úgy néz ki, mint egy séta egy rózsakertben, de ha nem veszi figyelembe a megfelelő kritériumokat, előfordulhat, hogy nem megfelelő modellt kap. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.