Elektromos rollerek üléssel

Nem akarsz állva lovagolni? Egy elektromos robogó üléssel lehet a megoldás! Ülve és állva is vezetheted, így pontosan akkor tehermentesítheted fáradt lábaidat vagy hátadat, amikor szükséged van rá. Az üléssel ellátott elektromos robogó egyszerűen mindig tökéletes kényelmet nyújt.

Az üléssel ellátott elektromos robogók felnőtteknek a hagyományos modellek sebességét és tömörségét ötvözik, de nagyobb kényelmet és stabilitást hoznak magukkal a vezetés során. Ez teszi őket sokoldalú megoldássá az ingázáshoz és a szabadidős utazásokhoz. 

Mivel városi és terepjáró változatban is kaphatók, különböző maximális hatótávolsággal és motorteljesítménnyel rendelkeznek. A legtöbbjük legfeljebb 1000 wattos teljesítményű, de találhatsz ennek több mint kétszeresével rendelkező modelleket is, amelyek különösen alkalmasak a városon kívüli hosszú utakra vagy a nehezebb terhekkel közlekedők számára.

De természetesen a városban való utazáshoz is vannak praktikus modellek. Lehet, hogy nem rendelkeznek nagy végsebességgel vagy extra nagy hatótávolsággal, de olyan praktikus funkciókat kínálnak, mint a bevásárlókosár vagy az állítható ülés. Így gyorsan, hatékonyan és kényelmesen végezheti el a napi teendőit.


Maga az ülés nagyobb kényelmet biztosít vezetés közben, és lehetővé teszi, hogy hosszabb utakon is pihenhessen. Ezenkívül a legtöbb modell állítható, hogy a különböző magasságú és személyes preferenciájú emberek számára is megfelelő legyen. Ezenkívül ezeknél a robogóknál a kormány magasabbra van elhelyezve, mint a hagyományos elektromos robogóknál, ami elősegíti a jobb testtartást, és csökkenti a vezető hátának és karjainak megterhelését.

Az üléssel ellátott elektromos robogókat az ergonómia és a funkcionalitás szem előtt tartásával tervezték. Általában könnyű anyagokból, például alumíniumból készült, masszív vázzal rendelkeznek, amely nagy tartósságot és könnyű kezelhetőséget biztosít. 

Az ilyen anyagok csökkentik a robogó súlyát is, ami kedvezően hat az energiafogyasztásra. Ez az akkumulátor élettartamában is megmutatkozik, ami azt jelenti, hogy a legtöbb modellel 35 és 45 km közötti távolságot lehet megtenni (körülbelül 12 Ah kapacitással). Azonban számos tényező játszik szerepet, többek között az adott akkumulátor kapacitása, a vezető és a rakomány súlya, valamint maga a vezetési stílus és a terep nehézsége. Ha olyan útvonal áll előttünk, amely sok meredek emelkedővel jár, a hatótávolság akár 30 km-re vagy kevesebbre is csökkenhet. 

Az is fontos, hogy tartsa be a gyártó által megadott terhelhetőséget a menetidő meghosszabbítása és a közlekedésbiztonság érdekében. Képzelje csak el, hogy 200 kg-ot pakoljon egy olyan robogóra, amely 120 kg-ot bír el egy-egy út során. Nemcsak az akkumulátort terhelné rendkívül, hanem más alkatrészeket is túlterhelne, ami előbb-utóbb szinte biztosan meghibásodáshoz vezetne.

Az üléssel felszerelt elektromos robogók vonzó megoldást jelentenek az ügyfelek széles köre számára. Kényelmes és kényelmes közlekedési módot biztosítanak azok számára, akik inkább ülni szeretnének, mint állni vezetés közben. Ideálisak azok számára is, akik csendesebb utazásra vágynak.

Sebességük, kompakt méretük és könnyű súlyuk miatt az üléssel ellátott elektromos robogók alkalmasak a városi forgalomban való közlekedésre. Könnyen manőverezhet velük a forgalomban, könnyen parkolhat velük, és például a munkahelyén is tárolhatja őket. Rugalmasabb módját kínálják a rövid és közepes távolságok megtételének, ezért tökéletes alternatívát jelentenek az autóval és a tömegközlekedéssel való utazás helyett.

Azonban nemcsak a városlakók, hanem a turisták és a kalandorok is használják őket. A városok és látnivalók felfedezésének hatékony módját kínálják, és sokkal több mindent elintézhetünk velük a nyaralás alatt. Rekreációs célokat is szolgálnak, így élvezheti a szabadban, a friss levegőn való tartózkodást anélkül, hogy ezernyi lépést kellene megtennie.

Bár első ránézésre nem is gondolná, az üléses elektromos robogók erős elektromos motorokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy 50 km/h-s vagy még nagyobb sebességet érjenek el. Ez nemcsak a gyors közlekedést teszi lehetővé, hanem a meredekebb dombok könnyed megmászását is. 

Természetesen ez az adott modelltől és az Ön vezetési stílusától függ. Míg egyesek 45 km/h sebességgel is kényelmesen közlekednek a városon kívül, mások nem haladják meg a 30 km/h-t. Közvetlenül a városközpontban aztán valószínűleg még lassabban fogsz haladni, és általában a 15-25 km/h-s sebességhatár körül fogsz mozogni.

A motor általában a hátsó kerék közelében helyezkedik el, ami biztosítja a hatékony erőátvitelt. Ezenkívül számos modell regeneratív fékrendszerrel van felszerelve, amely lassításkor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja, így meghosszabbítja az élettartamot és növeli az általános 

Az üléssel ellátott elektromos robogók fontos biztonsági funkciókkal is fel vannak szerelve. Az első és hátsó lámpák a jobb láthatóság érdekében a sötétben, valamint a fényvisszaverők, amelyek biztosítják, hogy a többi közlekedő biztosan észrevegye Önt, amikor motorozik, alapfelszereltségnek számítanak. 

Egyes modellek tárcsafékkel is rendelkeznek a megbízhatóság és a tartósság érdekében. A nagyobb stabilitás érdekében a gyártók az elektromos robogókat általában ülésbe szerelt, szélesebb, fokozott tapadású gumiabroncsokkal szerelik fel, amelyek jól tapadnak a különböző felületeken.

Az üléssel ellátott elektromos robogók másik fontos előnye a környezetbarátságuk. Mivel elektromos motorral működnek, nulla károsanyag-kibocsátásuk van, ami hozzájárul a városok tisztább levegőjéhez. A járművezetők így aktívan részt vehetnek a szénlábnyomuk csökkentésében, és támogathatják a fenntartható közlekedési lehetőségeket.

Az elektromos meghajtás pénzügyi megtakarítással is jár. Tekintettel a hagyományos járművek növekvő üzemanyag- és karbantartási költségeire, az elektromos robogók megfizethető alternatívát jelentenek. Ugyanakkor folyamatosan ellenőrizni kell a csavarok meghúzását vagy például a fékek beállítását, ami rendszeres szervizelést tesz szükségessé.

Mindössze annyit kell tennie, hogy tisztán tartja az elektromos robogót, és szükség esetén kicseréli a gumiabroncsokat. Ezzel nemcsak pénzt, hanem időt és gondot is megtakaríthat.

További információk

AERIUM H800 off-road elektromos roller, fekete Detail
429 900 Ft
389 900 FtKedvezmény kóddal

AERIUM H800 off-road elektromos roller, fekete

1 db raktáron

Maximális emelkedés (°) 20, Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 40,
AERIUM Coolfly 2000 W Dual off-road elektromos roller, fekete Detail
639 000 Ft
599 900 FtKedvezmény kóddal
Maximális emelkedés (°) 40, Max. hatótávolság (km) 70, Maximális sebesség (km/óra) 60,
AERIUM Coolfly 1600 W Dual off-road elektromos roller, fekete Detail

559 900 Ft

Maximális emelkedés (°) 35, Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 45,
AERIUM ECOSEAT P04 elektromos roller, fekete Detail

344 240 Ft

AERIUM ECOSEAT P04 elektromos roller, fekete

Kérésre

Maximális emelkedés (°) 15, Max. hatótávolság (km) 20, Maximális sebesség (km/óra) 20,
X-scooters XS500 elektromos roller, piros Detail

239 900 Ft

X-scooters XS500 elektromos roller, piros

Akció

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Maximális emelkedés (°) 15, Max. hatótávolság (km) 20, Maximális sebesség (km/óra) 25,
X-scooters XS500 elektromos roller, kék Detail

239 900 Ft

X-scooters XS500 elektromos roller, kék

Akció

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Maximális emelkedés (°) 15, Max. hatótávolság (km) 20, Maximális sebesség (km/óra) 25,


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Nem tudod, mit vegyél a fa alá? Az Aeriumnak tippjei vannak a 2023-as karácsonyi újszerű ajándékokhoz!

Jön a karácsony! Mivel ajándékozd meg szeretteidet? Íme a mi válogatásunk a legjobb karácsonyi ajándékokról férfiaknak, nőknek, gyerekeknek és nagyszülőknek - és a zoknik nincsenek köztük!

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.11.09
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.