AERIUM E999 4K Dual Camera drón - 2 akku
AERIUM E999 4K Dual Camera drón - 2 akku
71 900 Ft
Több mint 5 db raktáron

AERIUM E999 4K Dual Camera drón - 2 akku
quadcopter, 4K fotóminőség, repülési idő akár 18 percig

AERIUM E999 4K Dual Camera drón - 2 akku
quadcopter, 4K fotóminőség, repülési idő akár 18 percig

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
  • 71 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 56 614 Ft
Több mint 5 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (6)

97%

5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 100+vásárolt

Értékelések (2)

Hiteles vásárló

A drónt a fiamnak vettem, aki teljesen kezdő. Azonnal megtanult a drónnal, és nagyon elégedett. Nincs okom panaszra.

Hiteles vásárló

Ezt a drónt egy családi nyaraláshoz vettem. Azt kell mondanom, hogy a fotók és videók minősége szó szerint elállt a lélegzetem! A könnyű kezelhetőség és az egyszerű működés szintén nagy előny. A kommunikáció a webáruházzal nagyszerű volt, és a szállítás villámgyors volt. Számomra egy abszolút bomba!

Értékelések

AERIUM E999 4K kettős kamerás drón - 2 akkumulátorral

Élvezze a fotók és videók készítését kedvenc helyeiről vagy családjáról és barátairól. Örökítse meg emlékeit örökre. Ha egy minőségi és megbízható drónt keres, az AERIUM E999 4K Dual Camera egy nagyszerű választás lesz, amellyel nem fog mellélőni!

Élvezze a természetet madártávlatból, miközben két lábbal a földön áll, az AERIUM E999 4K Dual Camera drónnak köszönhetően, amely az egyik legjobb minőségű quadcopter modell 4 rotorral a piacon, ha figyelembe vesszük a kamera minőségét, a repülési sebességét és a repülés közbeni irányítást megkönnyítő funkciókat. Az AERIUM E 999 4K Dual Camera modell a kettős kamerájával emelkedik ki a többi drón közül, amellyel a nagyon szórakoztató repülési élmény során nemcsak 4K-s képeket, hanem Pro 1080p videót is készíthet. A kamerafelvételek minőségét az Ön igényeinek megfelelően állíthatja be. A kamera ZOOM funkcióval is rendelkezik. A zoom funkció használatával bármilyen objektumra ráközelíthet, akár 50x-es nagyítással is.

A drón 3 fokozatú repülési sebesség kínál, amelyek között váltogathat, ez pedig több szórakozást hozhat a repülésbe. A 4 repülési irány mód lehetővé teszi, hogy a drón emelkedjen, ereszkedjen, előre és hátra, balról oldalra, jobbról oldalra repüljön, emellett 360 fokban forogjon a tengelye körül. A drón 2,4 GHz-es ütközésgátló technológiával van felszerelve. Repülés közben a drón elkerüli az akadályokat és nem ütközik tárgyakba. A felszállási és leszállási funkció 1 gombnyomással működik! A drón a vezérlőtől akár 150 m távolságban is működtethető.

A drón egy nagy teljesítményű Lipo akkumulátort tartalmaz, amelynek kapacitása 1800 mAH. Ez a kapacitás lehetővé teszi, hogy a teljes mértékben feltöltött drón 20 percig működjön. A drónhoz egy USB kábelt mellékelünk. A töltési idő hosszúsága max. 100 perc. Az összecsukható kialakításnak és a könnyű súlynak köszönhetően a drón könnyen hordozható és gyakorlatilag bárhol tárolható. Összecsukva olyan miniatűr, hogy elfér a tenyerében. Az AERIUM E999 4K Dual Camera drón abszolút mindenkinek alkalmas, aki értékeli az egyszerűséget és a kiváló minőséget.

 

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A drónt hangutasításokkal, gesztusokkal vagy a vezérlővel lehet irányítani. A drón a mobiltelefonjához csatlakoztatható. Még egy kezdő is képes irányítani.

 

DUPLA KAMERA

A készülék kettős 4K kamerával van felszerelve, amely nagyon éles 4K képeket vagy videót készít akár 1080 P minőségben is. Az alsó kamera széles látószögű panorámaképeket készít.

 

WIFI ÁTVITEL

A WIFI funkciónak köszönhetően a képeket vagy videót valós időben láthatja a mobiltelefonján. Ez megkíméli Önt a felvételek importálásával járó gondoktól.

 

SEBESSÉGVÁLTÁSI SZINTEK

A drón 3 repülési sebességgel rendelkezik, amelyek között könnyen váltogathat. A 4 repülési irány között is váltogathat: felfelé, lefelé, balra, jobbra repülés és 360°-os fordulat. A drón felszállását és leszállását 1 gomb megnyomásával lehet irányítani!

 

Melyek az AERIUM E999 4K Dual Camera drón elsődleges előnyei?

 

1. 4K kettős kamera

 

A kettős kamerának köszönhetően a rögzített képek és videók kiváló minőségűek és élesek lesznek. Az objektív ZOOM funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 50-szeresen is ráközelítsen a kívánt tárgyra vagy személyre. A kamera objektív 90 vagy 120 fokos, állítható szögben készíti a képeket. Ennek a drónnak az objektíve 4K árnyéklencsével van felszerelve, amely éles, torzítás nélküli képeket készít. A maximális fényképminőség 4K, míg a maximális videófelvétel minőség 1080P.

 

2. Könnyen vezérelhető

 

A drón a mellékelt távirányítóval, hangutasításokkal és gesztusokkal vezérelhető. A fényképezéshez mutassa az ökölbe szorított öklét a drón lencséje irányába, a videó elindításához pedig mutassa a nyitott tenyerét a drón lencséje irányába. A drón fel- és leszállását 1 gomb megnyomásával lehet vezérelni, akárcsak a drón a tengelye körüli forgást.

 

3. WIFI funkció

 

A WIFI funkciónak köszönhetően valós idejű képeket és videót láthat mobiltelefonján, ahol az adatok automatikusan el lesznek mentve a mobiltelefon tárhelyére. Ez megkíméli Önt az adatok manuális importálásának fáradalmaitól.

 

4. Ütközésgátló funkció

 

A drón repülés közben ügyesen kikerül minden akadályt. A szenzorok megakadályozzák, hogy az útjába kerülő tárgyakba ütközzön.

 

5. Sebesség és repülési irány

 

A drón 3 repülési sebessége közül választhatamely könnyen vezérelhető a vezérlő bekapcsolásával. 4 irányba tud repülni: fel, le, balra, jobbra és 360 fokos fordulatra is képes a tengelye körül. A drón a "take off landing return" technológiának köszönhetően maga is vissza tud térni a rendeltetési helyére! A drón repülési útvonala előre megtervezhető.

 

6. Erős akkumulátor

 

A drónt egy nagy teljesítményű 1800maH Lipo akkumulátorral szerelték fel. Egyetlen feltöltéssel a drón teljes készenléti ideje 20 perc. A drón töltése a csomagban található USB-kábellel lehetséges. A töltési idő 15-60 perc. Az akkumulátor hosszú élettartamú, a beszerelése pedig nagyon egyszerű.

 

7. Kiegészítők gazdag választéka

 

A csomag a következőket tartalmazza: 1 x RC drón, 1 x adó, 1 x 3,7V 1800mAh Lipo akkumulátor, 1 x USB töltőkábel, 4 x védőburkolat, 4 x tartalék propeller, 1 x csavarhúzó, 1 x használati útmutató. A drónhoz egy biztonságos, praktikus hordtáska tartozik, amely alkalmas a drón biztonságos szállítására.

Paraméterek

EAN
8594208500339
Akkumulátor kapacitása (Ah)
1,8
Típus
quadcopter
Akadályok észlelése
igen
Maximális fényképfelbontás (px)
3840x2160 (UHD 4K)
Maximális videofelbontás (px)
1920x1080 (HD)
Nézési szög (°)
120
GPS
igen
Szín
fekete
Maximális repülési idő (perc)
18
Frekvencia (GHz)
2,4
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Távirányító
távirányító, mobiltelefon
Magasság (cm)
5,5
Szélesség (cm)
25
Mélység (cm)
25
Tömeg (kg)
0,4
Wi-Fi vezérlés
igen

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

A drónt a fiamnak vettem, aki teljesen kezdő. Azonnal megtanult a drónnal, és nagyon elégedett. Nincs okom panaszra.

hoz  Hiteles vásárló

Ezt a drónt egy családi nyaraláshoz vettem. Azt kell mondanom, hogy a fotók és videók minősége szó szerint elállt a lélegzetem! A könnyű kezelhetőség és az egyszerű működés szintén nagy előny. A kommunikáció a webáruházzal nagyszerű volt, és a szállítás villámgyors volt. Számomra egy abszolút bomba!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.11
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.