RC légi járművek

Az RC repülőgépek az irányítás szempontjából igényesebb lehetőséget jelentenek, mint az autók vagy a tankok, ezért nagy figyelmet kell fordítanod a kiválasztásukra. A modellrepülőgépek vezetése nem olyan igényes, mint egy valódi vitorlázórepülőgép vezetése, de ettől még kiképzést és mindenekelőtt időt igényel e tevékenység elsajátítása. AERIUM modelljeink tökéletesek erre a célra!


Az RC repülőgépmodellek között különböző típusú repülőgépek másolatai találhatók. Így például választhatsz a következők közül vitorlázórepülőgépek, vadászgépek vagy légcsavaros és szállító repülőgépek. A vízen való leszálláshoz igazított speciális modellek sem kivételek.

A nagyon népszerű légcsavaros repülőgépek a legtöbb esetben a jól ismert Cessna repülőgépekből származnak. Az RC vitorlázórepülők felszálláshoz propellerrel vannak felszerelve, majd szépen siklanak a levegőben. Az RC szállító repülőgépek nagyobbak és lassabban repülnek, de a profik körében erősen népszerűek.

Az RC modellrepülőgépek leggyakrabban elektromos motorral vannak felszerelve, amelyet egy könnyen feltölthető akkumulátor táplál, ami az AERIUM termékekre is igaz. Ezek általában akár 50 km/h végsebességet is elérnek. Az igényesebbek számára azonban léteznek belsőégésű változatok is, amelyek nem igényelnek újratöltést, és csodálatosan autentikus hangzást is kínálnak.

Mivel az RC modellrepülőgépek irányítása meglehetősen nagy kihívást jelent, azt javasoljuk, hogy válasszon egy tartós modellt, amely különböző asszisztensekkel rendelkezik, hogy a kezdeteket megkönnyítse. Miről is beszélünk? A távirányítón megtalálható például a "Pánik" gomb, amely azonnal vízszintbe állítja a repülőgépet. A SAFE+ asszisztens képes automatikusan leszállítani a modellt a felszállási ponton. Győződjön meg arról is, hogy a repülőgép elég erős futóművel rendelkezik a nehezebb leszállásokhoz.

További információk

RC légi járművek AERIUM CESSNA Z50 piros Detail

24 790 Ft

Maximális működési idő (perc... 25, Maximális vezérlési távolság... 0,1, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,3,
RC légi járművek S-IDEE SKY-KING red Detail

56 590 Ft

RC légi járművek S-IDEE SKY-KING red

Raktáron a külső raktáron

Maximális működési idő (perc... 14, Maximális vezérlési távolság... 0,2, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,3,
RC légi járművek S-IDEE CESSNA 182 SKYLANE Detail

44 890 Ft

Maximális működési idő (perc... 30, Maximális vezérlési távolság... 0,2, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,5,


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

A legjobb mobil klímák 2023-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)