RC légi járművek

Az RC repülőgépek az irányítás szempontjából igényesebb lehetőséget jelentenek, mint az autók vagy a tankok, ezért nagy figyelmet kell fordítanod a kiválasztásukra. A modellrepülőgépek vezetése nem olyan igényes, mint egy valódi vitorlázórepülőgép vezetése, de ettől még kiképzést és mindenekelőtt időt igényel e tevékenység elsajátítása. AERIUM modelljeink tökéletesek erre a célra!


Az RC repülőgépmodellek között különböző típusú repülőgépek másolatai találhatók. Így például választhatsz a következők közül vitorlázórepülőgépek, vadászgépek vagy légcsavaros és szállító repülőgépek. A vízen való leszálláshoz igazított speciális modellek sem kivételek.

A nagyon népszerű légcsavaros repülőgépek a legtöbb esetben a jól ismert Cessna repülőgépekből származnak. Az RC vitorlázórepülők felszálláshoz propellerrel vannak felszerelve, majd szépen siklanak a levegőben. Az RC szállító repülőgépek nagyobbak és lassabban repülnek, de a profik körében erősen népszerűek.

Az RC modellrepülőgépek leggyakrabban elektromos motorral vannak felszerelve, amelyet egy könnyen feltölthető akkumulátor táplál, ami az AERIUM termékekre is igaz. Ezek általában akár 50 km/h végsebességet is elérnek. Az igényesebbek számára azonban léteznek belsőégésű változatok is, amelyek nem igényelnek újratöltést, és csodálatosan autentikus hangzást is kínálnak.

Mivel az RC modellrepülőgépek irányítása meglehetősen nagy kihívást jelent, azt javasoljuk, hogy válasszon egy tartós modellt, amely különböző asszisztensekkel rendelkezik, hogy a kezdeteket megkönnyítse. Miről is beszélünk? A távirányítón megtalálható például a "Pánik" gomb, amely azonnal vízszintbe állítja a repülőgépet. A SAFE+ asszisztens képes automatikusan leszállítani a modellt a felszállási ponton. Győződjön meg arról is, hogy a repülőgép elég erős futóművel rendelkezik a nehezebb leszállásokhoz.

További információk

RC légi járművek AERIUM CESSNA Z50 piros Detail

24 790 Ft

Maximális működési idő (perc... 25, Maximális vezérlési távolság... 0,1, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,3,
RC légi járművek S-IDEE SKY-KING red Detail

56 590 Ft

RC légi járművek S-IDEE SKY-KING red

3 db raktáron

Maximális működési idő (perc... 14, Maximális vezérlési távolság... 0,2, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,3,
RC légi járművek S-IDEE CESSNA 182 SKYLANE Detail

44 890 Ft

Maximális működési idő (perc... 30, Maximális vezérlési távolság... 0,2, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,5,


4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Párátlanítás

A legjobb párátlanítók 2024-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Elektromos rollerek

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2024-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2024-ben.
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Drónok és repülés

A legjobb Aerium drónok 2024-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.02.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.