AERIUM ECO FLYING J450 elektromos gördeszka
AERIUM ECO FLYING J450 elektromos gördeszka
224 900 Ft
1 db raktáron

AERIUM ECO FLYING J450 elektromos gördeszka
stílusos kialakítás, 450 W teljesítmény, megtehető távolság akár 25 km, maximális sebesség akár 35 km/h, terhelhetőség 100 kg

AERIUM ECO FLYING J450 elektromos gördeszka
stílusos kialakítás, 450 W teljesítmény, megtehető távolság akár 25 km, maximális sebesség akár 35 km/h, terhelhetőség 100 kg

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
  • 224 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 177 087 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

AERIUM ECO FLYING J450 elektromos gördeszka

Szeret gördeszkázni, de nem akarja lábbal hajtani magát? Az AERIUM ECO FLYING J450 egy nagyon praktikus elektromos gördeszka, amely megfelel mindezeknek a követelményeknek, és nagyon egyszerű, mégis szép kialakításával egészíti ki azokat.

Az ECO FLYING egy design gördeszka, amelynek deszkája nyolc réteg kanadai juharfából készült, ami teljesen más vezetési élményt nyújt, mint amihez eddig hozzászokhatott. Nagyszerű közlekedési eszköz és szórakoztató társ szabadidős tevékenységekhez vagy nyaralásokon.

Ez a fajta gördeszka ideális közlekedési eszköz munkahelyre, iskolába vagy kirándulásra. Akár 35 km/h sebességet is elérhet vele. Elektromos teljesítménye akár 25 km problémamentes gördeszkázást kínál egyetlen töltéssel.

Az akkumulátort javasoljuk, hogy árnyékos és száraz helyen tárolja, 10 °C és 20 °C közötti hőmérsékleten. Ha a terméket várhatóan nem fogja hosszabb ideig használni, javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer töltse fel az akkumulátort 100%-os kapacitásig. A fenti utasítások betartásával megelőzheti, hogy az akkumulátor névleges kapacitása az élettartama alatt gyorsan csökkenjen.

 

 

MINŐSÉGI DESZKA

Az elektromos gördeszka deszkája 8 réteg kanadai juharfából és két réteg üvegszálas anyagból készült.

 

TÁVIRÁNYÍTÁS

A távirányítóval egy gombnyomással állíthatja be a három sebességfokozat egyikét.

 

NAGY TEHERBÍRÁS

A gördeszka maximális teherbírása 100 kg. Nagyon gyorsan lehet vele sebességet váltani és fokozatosan fékezni.

 

KÉNYELMES TÖLTÉS

Használat közben biztosan értékelni fogja, hogy az akkumulátor nagyon gyorsan feltölthető. Ennek köszönhetően a gördeszka rövid időn belül készen áll a további használatra.

 

Melyek az AERIUM ECO FLYING gördeszka elsődleges előnyei?

 

AERIUM ECO FLYING J450

1. Erős motor

 

A gördeszka ergonomikus kialakítású és íves elrendezésű. Két 450 W-os motorral rendelkezik és akár 35 km/h végsebességet is elérhet vele. Emellett professzionális lengéscsillapító híddal és PU gumiabroncsokkal is felszerelték.

 

2. Vezeték nélküli távirányító

 

Ez a modell távirányítóval rendelkezik a könnyebb kezelhetőség és a lehető legnagyobb kényelem érdekében. Ezzel a távirányítóval a három sebességfokozat egyikét egyetlen gombnyomással állíthatja be.

AERIUM ECO FLYING J450

 

AERIUM ECO FLYING J450

3. Integrált akkumulátor

 

Az AERIUM ECO FLYING beépített lítiumionos akkumulátorral rendelkezik, 4000 mAh kapacitással és 36 V feszültséggel. Ez az akkumulátor rövidzárlat- és túláramvédelemmel, valamint rendellenes hőmérséklet elleni védelemmel is rendelkezik.

Paraméterek

EAN
8594208500315
Feltöltés ideje (h)
4
Teljesítmény (W)
450
Maximális sebesség (km/óra)
35
Akkumulátor kapacitása (Ah)
6
Akkumulátor típusa
lítium
Maximális emelkedés (°)
20
Tempomat
nem
Max. hatótávolság (km)
25
Teherbírás (kg)
100
Kerék típusa
teljes, nem felfújható
Kerékméret (hüvelyk)
3,54
Felfüggesztés
nem
Sebességkorlátozó
nem
Szín
fekete
Magasság (cm)
18
Szélesség (cm)
97
Mélység (cm)
28
Tömeg (kg)
29

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)