AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró
AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró
740 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

Ajándék
30 nap a visszaküldésre

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (%s)

%

5
x
4
x
3
x
2
x
1
x
vásárolt +vásárolt

Értékelések (2)

Értékelések

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

Szelídítse meg kertjét a modern, kiváló minőségű AERIUM RM 800 SMART robotfűnyíróval. Amíg a fűnyíró dolgozik, ön pihenhet egy fárasztó munkahét után, vagy más dolgokkal foglalkozhat.

A professzionális és kiváló minőségű robotfűnyíró a közepes és nagyobb kertek gondtalan karbantartásáról gondoskodikamelyek gyakori igazítást igényelnek. Az AERIUM RM 800 robotfűnyíróval önnek is tökéletes gyepje lehet. Ilyen egyszerű!

A vízálló robotfűnyíró kisebb, nagyon szűk helyű gyepfelületekre is alkalmas, és az akkumulátorának köszönhetően akár 45 percig is képes nyírni a füvet egyetlen feltöltéssel. A robotfűnyíró innovatív rendszerrel rendelkezik és véletlenszerű és spirális kaszálási mintázatban mozog, ami alaposan és megfelelően lenyírt füvet eredményez. A robotfűnyíróval többé nem lesz olyan felület, amely nem vízszintes.

A mérete, a súlya és az összecsukható kialakítása maximális tárolási lehetőséget kínál, amellyel a robotfűnyíró szinte bárhol elfér. Könnyen kezelhető és nagyon csendesen működik. Mindezek az előnyök az intelligens robotfűnyírót kisgyermekes családok számára is alkalmassá teszik. Ha a telke lejtős talajjal rendelkezik, az sem jelent gondot a robotfűnyíró számára, akár 20°-os lejtőn is működik.

 

 

BIZTONSÁG

A nagyon könnyen hordozható robotfűnyíró emelésérzékelővel is rendelkezik. Amikor felemeli a fűnyírót, az automatikusan leáll. Első a biztonság!

 

TÖLTÉSI IDŐ

Hatalmas előnye a gyors töltési idő. Már egy óra töltés után teljesen feltöltődik a robotfűnyíró. Arra az esetre, ha fűnyírás közben elfogyna belőle az áram, a robotfűnyíró magától a töltőállomáshoz megy és amint teljesen feltöltődött, ismét nyírni kezdi a füvet, hogy befejezze a munkát.

 

VÍZÁLLÓSÁG

Ne aggódjon, ha elkezd esni az eső, és nem tudja kikapcsolni a robotfűnyírót. A robotfűnyíró kiváló minőségű, vízálló anyagokból készült. Modern és rendezett gyep várja még esőben is. Ezzel a robotfűnyíróval semmi sem lehetetlen.

 

ALACSONY ZAJSZINT

A robotfűnyírót például akkor is működtetheti, amikor a gyerekek alszanak és az ablakok nyitva vannak. A robotfűnyírót meg se fogja hallani, tényleg nagyon csendes.

 

Milyen előnyei vannak az AERIUM RM800 SMART robotfűnyírónak?

 

1. Ütközésérzékelő

 

Az ütközésérzékelő a robotfűnyírók egyik legokosabb szenzorai közé tartozik. Ebben az esetben egy olyan érzékelőről van szó, amely megakadályozza, hogy a robotfűnyíró az útjába kerülő akadályokba ütközzön. Így nem fordulhat elő, hogy a robotfűnyíró különböző tárgyakba ütközik a telken. Ha a kertjében tavacska van, az AERIUM RM 800 SMART robotfűnyírónk ezt is felismeri és kikerüli. Ez a funkció biztonságosabbá teszi a robotfűnyíró visszatérését.

 

2. Emelésérzékelő

 

A biztonsági emelésérzékelő az AERIUM RM 800 SMART robotfűnyíró innovatív technológiájának további jellemzője. Amint felemeli a robotfűnyírót, az érzékeli ezt, és azonnal leállítja a pengéket. Az emelésérzékelő megvédi önt és családját a vágásoktól. Manapság a biztonság az első, és ennél a robotfűnyírónál a védelemre is gondoltak.

 

 

 

3. A fűnyírás idejének beállítása

 

A konfigurálás nagyon gyors, és a fűnyírási ütemterv beállítása még a kezdők számára is egyszerű. Állítsa be gyorsan és egyszerűen a fűnyírási ütemtervet, és élvezze az életet a családjával. Mi jelent többet, mint a családdal töltött idő? Hagyja a munkát a robotfűnyíróra, és legyen független. Alaposan és gyorsan elvégzi ön helyett a munkát.

 

4. Akár 20°-os lejtőn is képes dolgozni

 

Lejtős helyen található a telke? Az AERIUM RM 800 SMART robotfűnyíró akár 20%-os lejtőkkel is megbirkózik. Hagyja, hogy ön helyett dolgozzon, nappal vagy éjszaka. Ahhoz, hogy a fűnyíró 100%-ban működjön a lejtős talajon, a kerekeket is rendszeresen meg kell tisztítani egy puha kefével. Előfordulhat, hogy a fű rátapad a fűnyíró kerekére, és az nem tud megfelelően fel- vagy lefelé haladni a lejtőn.

 

 

Paraméterek

Feltöltés ideje (h)
1,2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,2
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Maximális emelkedés (°)
20
Ajánlott (m2)
600
Maximális vágási magasság (cm)
5,5
Minimális vágási magasság (cm)
2,5
Zajszint (dB)
55
Szín
fekete
Maximális működési idő (perc)
45
Védettség
IPX4
Lövés (cm)
20
Magasság (cm)
32
Kések száma
3
Szélesség (cm)
69
Mélység (cm)
45
Tömeg (kg)
16

Paraméterek

Feltöltés ideje (h)
1,2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,2
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Maximális emelkedés (°)
20
Ajánlott (m2)
600
Maximális vágási magasság (cm)
5,5
Minimális vágási magasság (cm)
2,5
Zajszint (dB)
55
Szín
fekete
Maximális működési idő (perc)
45
Védettség
IPX4
Lövés (cm)
20
Magasság (cm)
32
Kések száma
3
Szélesség (cm)
69
Mélység (cm)
45
Tömeg (kg)
16

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Hiteles vásárló

Nagyon elégedett vagyok a robotfűnyíróval, egyszerű és nagyon megbízható. Élvezhetem a gyerekekkel töltött időt, és ez elvégzi helyettem a munkát. Nagyszerű szolgáltatás és nagyon jó termék!

hoz  Hiteles vásárló

Nem is kívánhattam volna jobb házi társat. Születésnapi ajándék azoknak, akik nem szeretik a fűnyírást. Ez egy nagyszerű modern kényelem, amely időt és - a vállalkozó esetében - pénzt takarít meg!

Kiegészítők

Csere pengekészlet az AERIUM RM800 SMART robotfűnyíróhoz (6db) Detail

3 299 Ft

Drótrögzítő csapok készlet az RM800 SMART robotfűnyíróhoz (50 db) Detail

5 900 Ft

Rögzítőhuzal az RM800 SMART robotfűnyíróhoz (100 m) Detail

19 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.09
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.