AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró
AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró
687 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

Ajándék
30 nap a visszaküldésre

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Értékelés (%s)

%

5
x
4
x
3
x
2
x
1
x
vásárolt +vásárolt

Értékelések (2)

Értékelések

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

Szelídítse meg kertjét a modern, kiváló minőségű AERIUM RM 800 SMART robotfűnyíróval. Amíg a fűnyíró dolgozik, ön pihenhet egy fárasztó munkahét után, vagy más dolgokkal foglalkozhat.

A professzionális és kiváló minőségű robotfűnyíró a közepes és nagyobb kertek gondtalan karbantartásáról gondoskodikamelyek gyakori igazítást igényelnek. Az AERIUM RM 800 robotfűnyíróval önnek is tökéletes gyepje lehet. Ilyen egyszerű!

A vízálló robotfűnyíró kisebb, nagyon szűk helyű gyepfelületekre is alkalmas, és az akkumulátorának köszönhetően akár 45 percig is képes nyírni a füvet egyetlen feltöltéssel. A robotfűnyíró innovatív rendszerrel rendelkezik és véletlenszerű és spirális kaszálási mintázatban mozog, ami alaposan és megfelelően lenyírt füvet eredményez. A robotfűnyíróval többé nem lesz olyan felület, amely nem vízszintes.

A mérete, a súlya és az összecsukható kialakítása maximális tárolási lehetőséget kínál, amellyel a robotfűnyíró szinte bárhol elfér. Könnyen kezelhető és nagyon csendesen működik. Mindezek az előnyök az intelligens robotfűnyírót kisgyermekes családok számára is alkalmassá teszik. Ha a telke lejtős talajjal rendelkezik, az sem jelent gondot a robotfűnyíró számára, akár 20°-os lejtőn is működik.

 

 

BIZTONSÁG

A nagyon könnyen hordozható robotfűnyíró emelésérzékelővel is rendelkezik. Amikor felemeli a fűnyírót, az automatikusan leáll. Első a biztonság!

 

TÖLTÉSI IDŐ

Hatalmas előnye a gyors töltési idő. Már egy óra töltés után teljesen feltöltődik a robotfűnyíró. Arra az esetre, ha fűnyírás közben elfogyna belőle az áram, a robotfűnyíró magától a töltőállomáshoz megy és amint teljesen feltöltődött, ismét nyírni kezdi a füvet, hogy befejezze a munkát.

 

VÍZÁLLÓSÁG

Ne aggódjon, ha elkezd esni az eső, és nem tudja kikapcsolni a robotfűnyírót. A robotfűnyíró kiváló minőségű, vízálló anyagokból készült. Modern és rendezett gyep várja még esőben is. Ezzel a robotfűnyíróval semmi sem lehetetlen.

 

ALACSONY ZAJSZINT

A robotfűnyírót például akkor is működtetheti, amikor a gyerekek alszanak és az ablakok nyitva vannak. A robotfűnyírót meg se fogja hallani, tényleg nagyon csendes.

 

Milyen előnyei vannak az AERIUM RM800 SMART robotfűnyírónak?

 

1. Ütközésérzékelő

 

Az ütközésérzékelő a robotfűnyírók egyik legokosabb szenzorai közé tartozik. Ebben az esetben egy olyan érzékelőről van szó, amely megakadályozza, hogy a robotfűnyíró az útjába kerülő akadályokba ütközzön. Így nem fordulhat elő, hogy a robotfűnyíró különböző tárgyakba ütközik a telken. Ha a kertjében tavacska van, az AERIUM RM 800 SMART robotfűnyírónk ezt is felismeri és kikerüli. Ez a funkció biztonságosabbá teszi a robotfűnyíró visszatérését.

 

2. Emelésérzékelő

 

A biztonsági emelésérzékelő az AERIUM RM 800 SMART robotfűnyíró innovatív technológiájának további jellemzője. Amint felemeli a robotfűnyírót, az érzékeli ezt, és azonnal leállítja a pengéket. Az emelésérzékelő megvédi önt és családját a vágásoktól. Manapság a biztonság az első, és ennél a robotfűnyírónál a védelemre is gondoltak.

 

 

 

3. A fűnyírás idejének beállítása

 

A konfigurálás nagyon gyors, és a fűnyírási ütemterv beállítása még a kezdők számára is egyszerű. Állítsa be gyorsan és egyszerűen a fűnyírási ütemtervet, és élvezze az életet a családjával. Mi jelent többet, mint a családdal töltött idő? Hagyja a munkát a robotfűnyíróra, és legyen független. Alaposan és gyorsan elvégzi ön helyett a munkát.

 

4. Akár 20°-os lejtőn is képes dolgozni

 

Lejtős helyen található a telke? Az AERIUM RM 800 SMART robotfűnyíró akár 20%-os lejtőkkel is megbirkózik. Hagyja, hogy ön helyett dolgozzon, nappal vagy éjszaka. Ahhoz, hogy a fűnyíró 100%-ban működjön a lejtős talajon, a kerekeket is rendszeresen meg kell tisztítani egy puha kefével. Előfordulhat, hogy a fű rátapad a fűnyíró kerekére, és az nem tud megfelelően fel- vagy lefelé haladni a lejtőn.

 

 

Paraméterek

Márka:
Feltöltés ideje (h)
1,2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,2
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Maximális emelkedés (%)
20
Ajánlott hely (m2)
600
Maximális vágási magasság (cm)
5,5
Minimális vágási magasság (cm)
2,5
Zajszint (dB)
55
Szín
fekete
Védettség
IPX4
Lövés (cm)
20
Kések száma
3
Szélesség (cm)
69
Magasság (cm)
32
Mélység (cm)
45
Tömeg (kg)
16

Paraméterek

Márka:
Feltöltés ideje (h)
1,2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,2
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Maximális emelkedés (%)
20
Ajánlott hely (m2)
600
Maximális vágási magasság (cm)
5,5
Minimális vágási magasság (cm)
2,5
Zajszint (dB)
55
Szín
fekete
Védettség
IPX4
Lövés (cm)
20
Kések száma
3
Szélesség (cm)
69
Magasság (cm)
32
Mélység (cm)
45
Tömeg (kg)
16
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Felhasználói értékelés

Nagyon elégedett vagyok a robotfűnyíróval, egyszerű és nagyon megbízható. Élvezhetem a gyerekekkel töltött időt, és ez elvégzi helyettem a munkát. Nagyszerű szolgáltatás és nagyon jó termék!

hoz  Felhasználói értékelés

Nem is kívánhattam volna jobb házi társat. Születésnapi ajándék azoknak, akik nem szeretik a fűnyírást. Ez egy nagyszerű modern kényelem, amely időt és - a vállalkozó esetében - pénzt takarít meg!

Kiegészítők

Csere pengekészlet az AERIUM RM800 SMART robotfűnyíróhoz (6db) Detail

3 299 Ft

Drótrögzítő csapok készlet az RM800 SMART robotfűnyíróhoz (50 db) Detail

5 900 Ft

Rögzítőhuzal az RM800 SMART robotfűnyíróhoz (100 m) Detail

19 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.05.04