Airbi GUARD légtisztító
Airbi GUARD légtisztító
50 190 Ft
2 db raktáron

Airbi GUARD légtisztító

30 nap a visszaküldésre

Airbi GUARD légtisztító

 • Márka: Airbi
 • Garancia 2 év
 • 50 190 Ft
 • ÁFA nélkül: 39 520 Ft
2 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Airbi GUARD légtisztító

Az új Airbi GUARD légtisztító egy igazi védelmező, amely védi az otthonát a levegőben lévő káros részecskékkel és anyagokkal szemben. A háromszoros szűrőrendszer H13 osztályú HEPA szűrőt (a baktériumok, vírusok, pollen, por, atkák és más allergének akár 99,95 %-át is elpusztítja), nagyon hatékony szénszűrőt (kiszűri a gázokat és a szagokat) és előszűrőt tartalmaz a legnagyobb szennyeződések szűrésére. A GUARD légtisztító így szennyeződésektől mentes friss levegőt biztosít önnek és szeretteinek.

Az intelligens automata és a kézi mód közül választhat. Az automata mód nagyon praktikus, mert az alapján szabályozza a teljesítményt (alacsony, közepes, magas), hogy mennyire szennyezett a környező levegő. Így biztos lehet benne, hogy bármi is történjen otthonában, a GUARD mindig azon dolgozik, hogy a helyiségben a lehető legtisztább legyen a levegő. A kézi mód két sebességgel rendelkezik. Elsősorban állandó, hosszabb ideig tartó működésre alkalmas. Például főzés közben jobb magasabb fordulatszámot bekapcsolni, hogy ne terjedjen el az étel szaga az egész házban. A hálószobában viszont alacsonyabb állandó teljesítmény ideális, hogy ne zavarja pihenés közben, de éjjel is élvezni tudja a tiszta és friss levegőt. Nagyon hasznos alvás közben az időzítő funkció az automatikus kikapcsoláshoz (2, 4 vagy 8 órára) és a csökkenthető fényerejű kijelző.

A kijelző mutatja a kiválasztott beállításokat, gombokkal rendelkezik, emellett színes LED panellel is rendelkezik, amely gyorsan és átláthatóan tájékoztat a levegő minőségéről a helyiségben. A kék szín jó levegőt, a narancssárga rosszabb körülményeket, a piros pedig nagyon szennyezett környezetet jelent. Ha bekapcsolja az automata módot, a LED panel színe a ventilátor sebességét is jelzi.

A GUARD készüléket úgy tervezték, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el otthonában. Ezért főleg kisebb, max. 16 m2 méretű helyiségekbe, például hálószobába és konyhába alkalmas. Mivel csak 2 kg-ot nyom, nagyon könnyen áthelyezhető.

Tulajdonságok és funkciók

 • Háromszoros szűrőrendszer
 • Automatikus és kézi üzemmód
 • A LED diódák fényereje a kijelzőn állítható (3 háttérvilágítás fokozat -  normál, tompított, kikapcsolt)
 • Időzített kikapcsolás
 • Tájékoztató, színes LED panel a levegő állapotának egyszerű kiderítésére
 • Max. 16 m2
 • Nagyon kis méret . a talapzat átmérője mindössze 195 mm
 • Könnyű áthelyezni - csak 2 kg

Miben tűnik ki az Airbi GUARD?

 

1. Kompakt méret

Az Airbi GUARD méretének köszönhetően bárhol elfér. 195 x 195 x 388 mm méretével kisebb helyiségekbe is alkalmas. De még ilyen kis mérettel is képes max. 16 m2 méretű helyiségek páramentesítésére.

 

2. Felveszi a harcot a szagokkal, a penésszel és az allergénekkel

A beépített HEPA szűrő 99%-os sikeraránnyal gondoskodik a levegő minőségéről és tisztaságáról.

A következőket tartalmazza:

 1. Előszűrő – ezen szűrő fő célja minden nagyobb porszem szűrése, amellyel meghosszabbítja a többi szűrő élettartamát. Ez a szűrő porszívózható.
 2. Aktív szénszűrőelnyeli a különböző szagokat és gázokat, például a formaldehidet. Ezt az erős szagú, színtelen gázt tartják többnyire a legveszélyesebb anyagnak a lakásokban, mert irritálja a légutakat és a szemet, ráadásul erősen rákkeltő hatású is.
 3. HEPA szűrő - az 0,1 µm méretű részecskéket több mint 99,95 % hatékonysággal szűri. Eltávolítja a port, a pollent, a füstöt, az állati eredetű allergéneket és a gombák spóráit is.

 

3. Automatikus mód

Az automata mód nagyon praktikus, mert az alapján szabályozza a teljesítményt (alacsony, közepes, magas), hogy mennyire szennyezett a környező levegő. Így biztos lehet benne, hogy bármi is történjen otthonában, a GUARD mindig azon dolgozik, hogy a helyiségben a lehető legtisztább legyen a levegő.

Paraméterek

EAN
8594162600694
előszűrő, HEPA+szénszűrő
Teljesítmény szabályozása
igen
Ajánlott (m2)
24
Ventilátor fokozatok
2
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fehér
Magasság (cm)
38,8
Szélesség (cm)
19,5
Mélység (cm)
19,5
Tömeg (kg)
2

Paraméterek

EAN
8594162600694
előszűrő, HEPA+szénszűrő
Teljesítmény szabályozása
igen
Ajánlott (m2)
24
Ventilátor fokozatok
2
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fehér
Magasság (cm)
38,8
Szélesség (cm)
19,5
Mélység (cm)
19,5
Tömeg (kg)
2

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

HEPA + szénszűrő Airbi GUARD légtisztítóba Detail

11 725 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)