Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító
Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító
64 990 Ft
2 db raktáron

Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító

Ingyenes szállítás
Ajándék

Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító

  • Márka: Airbi
  • Garancia 2 év
991 Ft értékű ajándékot kap
darek Adodo 996 szagelnyelő hűtőszekrénybe
  • 64 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 51 173 Ft
2 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (24)

98%

5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 100+vásárolt

Értékelések (8)

Hiteles vásárló

Kiváló termék Nem túl zajos

Hiteles vásárló

Jól működik, teljes elégedettség

Értékelések

Airbi REFRESH Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító

Az Airbi REFRESH légtisztítót a multifunkcionális modellek közé sorolhatjuk, hiszen a tisztítás során a jelenlegi legkorszerűbb módszereket használja. A készülék 4-szeres szűrőrendszert kínál. Légteljesítményét max. 30 m2 méretű helyiségre tervezték. Halk, ezért ideális segédeszköz a hálószobába is.

A légtisztító legnagyobb előnye az automatikus üzemmód, amely a beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét. A REFRESH számos más funkcióval is lekörözi a piacon található versenytársait: időzítő, gyerekzár és negatív ion generátor - ún. ionizátor.

A REFRESH ultrahalk motorral (30 dB) és nagyon pontos érzékelővel rendelkezik, amely már a 2,5 μm méretű részecskéket is érzékeli. A tüdeje helyett így ezek a mikrorészecskék a légtisztító szűrőrendszerében maradnak. Az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy nagyjából évi egyszer kicseréli a szűrőt, de erre majd a légtisztító időben figyelmezteti.

Az egyes funkciók könnyű azonosításához a készüléket LED érintőkijelzővel látták el, amely színekkel mutatja a levegő minőségét és a légtisztító ennek megfelelő teljesítményét – a zöld szín jó körülményeket, a narancssárga rosszabb minőségű levegőt, a piros pedig rossz állapotú levegőt jelent.

Az Airbi REFRESH légtisztító pozitív hatással van a környezetére és eltávolítja a veszélyes vírusokat a levegőből. Az Airbi REFRESH egyúttal szűri a pollent is, tehát allergiában szenvedők számára is alkalmas.

Miben tűnik ki az Airbi REFRESH?

 

1. Kompakt méret

Az Airbi REFRESH méretének köszönhetően bárhol elfér. 325 x 172 x 510 mm méretével kisebb helyiségekben is helyet találunk neki. De még ilyen kis mérettel is képes max. 30 m2 méretű helyiségek páramentesítésére.

 

2. Felveszi a harcot a párával, a szagokkal, a penésszel és az allergénekkel

Kompakt méretei ellenére az Airbi Sponge kiváló segédeszköz a kellemetlen szagok, a zsíros nedvesség és a szennyezett levegő kiküszöbölésére. A beépített HEPA szűrő 99%-os sikeraránnyal gondoskodik a levegő minőségéről és tisztaságáról.

A következőket tartalmazza:

  1. Előszűrő – ezen szűrő fő célja minden nagyobb porszem szűrése, amellyel meghosszabbítja a többi szűrő élettartamát. Ez a szűrő mosható, élettartama pedig több év.
  2. Aktív szénszűrő – elnyeli a különböző szagokat és gázokat, például a formaldehidet. Ezt az erős szagú, színtelen gázt tartják többnyire a legveszélyesebb anyagnak a lakásokban, mert irritálja a légutakat és a szemet, ráadásul erősen rákkeltő hatású is. Élettartama kb. 1 év.
  3. HEPA szűrő – az 0,1 µm méretű részecskéket több mint 99,9 % hatékonysággal szűri. Eltávolítja a port, a pollent, a füstöt, az állati eredetű allergéneket és a gombák spóráit is. Az élettartama durván 1 év.
  4. Ionizátor – generátor, amely hatalmas mennyiségű negatív iont termel, amellyel frissen tartja a levegőt. Ez a funkció be- és kikapcsolható.

 

3. Érintőkijelző

Az egyes funkciók könnyű azonosításához a készüléket

LED érintőkijelzővel látták el, amely színekkel mutatja a levegő minőségét és a légtisztító ennek megfelelő teljesítményét – a zöld szín jó körülményeket, a narancssárga rosszabb minőségű levegőt, a piros pedig rossz állapotú levegőt jelent.

 

4. Automatikus üzemmód

A beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét. A REFRESH számos más funkcióval is lekörözi a piacon található versenytársaitidőzítő, gyerekzár és

negatív ion generátor - ún. ionizátor.

Paraméterek

Teljesítmény szabályozása
igen
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
igen
Magasság (cm)
51,0
Szélesség (cm)
32,5
Mélység (cm)
17,2
Tömeg (kg)
5
Szűrők költsége (Ft/év)
13100

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Kiváló termék Nem túl zajos

hoz  Hiteles vásárló

Jól működik, teljes elégedettség

hoz  Hiteles vásárló

Eddig a készülék úgy működik, ahogy kell. A levegőminőség-érzékelő működik. A működés csendes, magasabb fokozatba kapcsolva a zajszint természetesen megemelkedik, de nem drámaian, és ez nem jelent problémát. Csak amikor az ionizátor aktív, a készülék közelében enyhe furcsa, ózonra emlékeztető szagot érezni.

hoz  Hiteles vásárló

Minőségi légtisztító az otthonok számára egy kisebb helyiségben. A légtisztító elhelyezésére is nagy figyelmet kell fordítani - ha egy lakótömbben a központi fűtés közelében helyezi el, akkor melegebb levegőt szív be, és a kanapé mellett hűvösebbnek fogja érezni magát. Emellett a hideg levegő keringése a szobában egyesek számára kellemetlen lehet.

a leírtak szerint működik csendes működés

drága csere szűrők a hideg levegő télen nem mindenki számára kellemes

hoz  Hiteles vásárló

illik hozzám

hoz  Hiteles vásárló

Tényleg azt teszi, amit tennie kell :)

hoz  Hiteles vásárló

könnyen használható még gyermekek számára is

hoz  Hiteles vásárló

Normál háztartási üzemben a második (középső) fokozatra kapcsolható, és a tisztító nem zavarja zajjal. Amikor az első fokozatra állítják, az ember nem is tud róla. Éjszaka, ha a legalacsonyabb fokozatra van állítva, enyhe zajt csap, így lehet vele aludni (gondolom, ez attól függ, hogy az ember hogyan érzékeli a hangokat). A harmadik, legmagasabb szint már elég zajos.

Csendes futás Kedvező ár Méret (nem foglal sok helyet) Viszonylag szép design és kivitelezés (de persze műanyag) Könnyen cserélhető szűrők Könnyen használható Időzítő Könnyű súly a könnyű hordozhatóság érdekében Elég hosszú tápkábel

A csere szűrők ára A legmagasabb szinten a gép már zajos.

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

8 390 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

4 990 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer

Több mint 1 db raktáron

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

4 923 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

5 490 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

5 490 Ft

HEPA + szénszűrő Airbi REFRESH légtisztítóba Detail

8 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2017.05.14
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.