Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító

Ingyenes szállítás
Ajándék

Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító

  • Márka: Airbi
  • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
990 Ft értékű ajándékot kap
darek Adodo 996 szagelnyelő hűtőszekrénybe
raktáron 1-2 db raktáron
  • 57 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 45 591 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Airbi REFRESH Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító

Az Airbi REFRESH légtisztítót a multifunkcionális modellek közé sorolhatjuk, hiszen a tisztítás során a jelenlegi legkorszerűbb módszereket használja. A készülék 4-szeres szűrőrendszert kínál. Légteljesítményét max. 30 m2 méretű helyiségre tervezték. Halk, ezért ideális segédeszköz a hálószobába is.

A légtisztító legnagyobb előnye az automatikus üzemmód, amely a beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét. A REFRESH számos más funkcióval is lekörözi a piacon található versenytársait: időzítő, gyerekzár és negatív ion generátor - ún. ionizátor.

A REFRESH ultrahalk motorral (30 dB) és nagyon pontos érzékelővel rendelkezik, amely már a 2,5 μm méretű részecskéket is érzékeli. A tüdeje helyett így ezek a mikrorészecskék a légtisztító szűrőrendszerében maradnak. Az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy nagyjából évi egyszer kicseréli a szűrőt, de erre majd a légtisztító időben figyelmezteti.

Az egyes funkciók könnyű azonosításához a készüléket LED érintőkijelzővel látták el, amely színekkel mutatja a levegő minőségét és a légtisztító ennek megfelelő teljesítményét – a zöld szín jó körülményeket, a narancssárga rosszabb minőségű levegőt, a piros pedig rossz állapotú levegőt jelent.

Az Airbi REFRESH légtisztító pozitív hatással van a környezetére és eltávolítja a veszélyes vírusokat a levegőből. Az Airbi REFRESH egyúttal szűri a pollent is, tehát allergiában szenvedők számára is alkalmas.

Miben tűnik ki az Airbi REFRESH?

1. Kompakt méret

Az Airbi REFRESH méretének köszönhetően bárhol elfér. 325 x 172 x 510 mm méretével kisebb helyiségekben is helyet találunk neki. De még ilyen kis mérettel is képes max. 30 m2 méretű helyiségek páramentesítésére.

2. Felveszi a harcot a párával, a szagokkal, a penésszel és az allergénekkel

Kompakt méretei ellenére az Airbi Sponge kiváló segédeszköz a kellemetlen szagok, a zsíros nedvesség és a szennyezett levegő kiküszöbölésére. A beépített HEPA szűrő 99%-os sikeraránnyal gondoskodik a levegő minőségéről és tisztaságáról.
A következőket tartalmazza:
  1. Előszűrő – ezen szűrő fő célja minden nagyobb porszem szűrése, amellyel meghosszabbítja a többi szűrő élettartamát. Ez a szűrő mosható, élettartama pedig több év.

     

  2. Aktív szénszűrő – elnyeli a különböző szagokat és gázokat, például a formaldehidet. Ezt az erős szagú, színtelen gázt tartják többnyire a legveszélyesebb anyagnak a lakásokban, mert irritálja a légutakat és a szemet, ráadásul erősen rákkeltő hatású is. Élettartama kb. 1 év.

 

  1. HEPA szűrő – az 0,1 µm méretű részecskéket több mint 99,9 % hatékonysággal szűri. Eltávolítja a port, a pollent, a füstöt, az állati eredetű allergéneket és a gombák spóráit is. Az élettartama durván 1 év.

 

  1. Ionizátor – generátor, amely hatalmas mennyiségű negatív iont termel, amellyel frissen tartja a levegőt. Ez a funkció be- és kikapcsolható.

3.  Érintőkijelző

Az egyes funkciók könnyű azonosításához a készüléket
LED érintőkijelzővel látták el, amely színekkel mutatja a levegő minőségét és a légtisztító ennek megfelelő teljesítményét – a zöld szín jó körülményeket, a narancssárga rosszabb minőségű levegőt, a piros pedig rossz állapotú levegőt jelent.

4. Automatikus üzemmód

A beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét. A REFRESH számos más funkcióval is lekörözi a piacon található versenytársaitidőzítő, gyerekzár és
negatív ion generátor - ún. ionizátor.

 

 

 

Paraméterek

Teljesítmény szabályozása
igen
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
30-55 dB
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
igen
Magasság
510 mm
Szélesség
325 mm
Mélység
172 mm
Tömeg
5 kg
Szűrők költsége
13100 HUF / év

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

8 390 Ft ÁFA nélkül: 6 606 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

TFA 30.5027.01 higrométer

3-4 db raktáron

4 990 Ft ÁFA nélkül: 3 929 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

TFA 30.5027.02 higrométer

3-4 db raktáron

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

4 608 Ft ÁFA nélkül: 3 628 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

4 608 Ft ÁFA nélkül: 3 628 Ft

HEPA + szénszűrő Airbi REFRESH légtisztítóba Detail

8 990 Ft ÁFA nélkül: 7 079 Ft

Hasonló Termékek

StadlerForm Theo párátlanító Detail

StadlerForm Theo párátlanító

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Párátlanító teljesítmény (max.)
10 L/24 óra
Felvett teljesítmény
235 W
Automatikus újraindítás
igen

74 990 Ft ÁFA nélkül: 59 047 Ft

Airbi Twin párásító, fekete Detail
Párásító teljesítmény
0,30 l/óra
Felvett teljesítmény
30 W
Teljesítmény szabályozása
automatikus

30 900 Ft ÁFA nélkül: 24 331 Ft

Airbi Twin párásító, fehér Detail
Párásító teljesítmény
0,30 l/óra
Felvett teljesítmény
30 W
Teljesítmény szabályozása
automatikus

31 990 Ft ÁFA nélkül: 25 189 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)