Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110
Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110
90 990 Ft
1 db raktáron

Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110
bot- és kézi porszívó, nagy szívóerő, számos tartozékkal

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110
bot- és kézi porszívó, nagy szívóerő, számos tartozékkal

  • 90 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 71 646 Ft
1 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110

A Concept Iconic Animal Smart VP6110 botporszívó nagyszerű segítő a háztartási takarításban. Ez a porszívó nem csak nagy szívóerővel, hanem hosszú élettartamú és rugalmas használhatósággal is rendelkezik. A porszívó ugyanis kivehető 25,2 V-os Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 40 perc folyamatos porszívózást tesz lehetővé.

A porszívó egyik fő előnye a PET kefe, amely könnyen cserélhető és tökéletesen alkalmas a háziállat-tulajdonosok számára. Ez a kefe hatékonyan távolítja el a háziállatok szőrét a szőnyegekről, kanapékról és más felületekről, így biztosítva a tökéletes tisztítást.

A 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően ez a porszívó bot- vagy kézi porszívóként is használható, tökéletesen megfelel minden háztartási takarítási igénynek. Ergonomikus formájának és könnyű súlyának köszönhetően a porszívó könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a kényelmes és hatékony karbantartást minden sarokban.

A Concept Iconic Animal Smart VP6110 porszívó emellett több szintű szűrővel van felszerelve, amelyek a legfinomabb porszemcséket és allergéneket is képesek felfogni, ami nagyszerű tulajdonság az allergiások és a légzőszervi problémákkal küzdők számára.

Milyen előnyei vannak a CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110 porszívónak?

 

1. Bot- és kézi porszívó egyben és intelligens padlóporszívó fúvóka

 

Az Iconic Animal Smart Concept VP6110 botporszívóval egy kiváló segítőt kap otthonának takarításához. Nagy szívóteljesítményét, hosszú élettartamát és rugalmas használhatóságát a mindennapi takarítási munkálatok során értékelni fogja. Ez a porszívó lehet botporszívó és kézi porszívó is, így a kemény padlók és szőnyegek porszívózása is egyszerűvé válik. Könnyű kialakításának és ergonomikus fogantyújának köszönhetően a működtetés könnyű és élvezetes lesz. A VP6110 készülékkel tökéletes tisztítást érhet el a padlótól a mennyezetig.

ASMART padlófúvóka önjáró és rugalmas emelőpufferrel vanfelszerelve, így sokkal gyorsabban és hatékonyabban takaríthat. Ezzel a fúvókával könnyedén porszívózhat kemény padlókat, és ajánlott, hogy emelje fel az ütközőt, amikor ezt teszi, hogy még a nagyobb törmelékeket is hatékonyan eltávolítsa. Ha azonban szőnyeg porszívózása mellett dönt, hagyja lejjebb az ütközőt, ami csökkenti a levegő szivárgását és javítja a tisztítási eredményeket.

 

2. PET és TURBO kefe közvetlenül a csomagolásban

 

Az alapfelszereltség részét képezi egy zseniális PET kefe meghosszabbított tömlővel, amely kíméletesen bánik háziállata bőrével és szőrével. A kefélés és a porszívózás kombinálásával ez a kefe lehetővé teszi, hogy minden felesleges szőrt eltávolítson szennyeződés és rendetlenség nélkül. A kefe hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, szennyeződéseket és allergéneket kedvence szőrzetéből, miközben serkenti a bőr működését. Karbantartása nagyon egyszerű - csak nyomja meg a gombot, és a kifésült szőr gond nélkül kiszívódik.

A Turbo kefe nagyszerű segítő a háziállatokkal teli otthon takarításakor. Fő előnye, hogy egyszerre képes porszívózni és szőrt kefélni a szőnyegekről, ülésekről és az autó belsejéből. Ez megkönnyíti a háziállat-tulajdonosok számára a felesleges szőr és szennyeződés eltávolítását a környezetükből. Annak érdekében, hogy a turbókefe a lehető leghatékonyabb legyen, ajánlott a rendszeres karbantartás ellenőrzés és tisztítás formájában.

 

3. Könnyű kézi porszívó és többféle teljesítménymód.

 

A VP6110 porszívóval egy levehető kézi készüléket kap, amely praktikus a kisebb területek tisztításához. A kefével ellátott hosszú és rövid résfúvóka tartozékoknak köszönhetően könnyedén megtisztíthatja az autó belsejét, a kanapét, a konyhapultot vagy akár a billentyűzetet. Ezenkívül a teleszkópos csőnek köszönhetően könnyedén porszívózhat pókhálókat és szennyeződéseket a mennyezet közelében.

Ez a botporszívó 3 üzemmóddal rendelkezik : Alacsony, AutoBoost és Magas, melyeket közvetlenül a porszívó fogantyúján könnyedén átkapcsolhat, attól függően, hogy milyen felületet porszívózik. Az alacsony teljesítményűvel könnyedén felporszívózhatja a kemény padlót, míg a magas teljesítményű a szőnyegek alapos tisztításához lesz hasznos. Ezenkívül az AutoBoost üzemmódban a porszívó alkalmazkodik a szennyeződés mennyiségéhez, és szabályozza a szívóteljesítményt, hogy hatékonyan eltávolítsa az összes szennyeződést.

 

4. Minden típusú felületre alkalmas és nagy teljesítményű BLDC motorral rendelkezik

 

A porszívó alapfelszereltségében két különböző tulajdonságú kefét talál. Ha szőnyegek vannak a lakásában, értékelni fogja a Szőnyegkefét, amely gumipengékből és sörtékből áll, és minden típusú padlón használható. Keménypadlós lakásokhoz a HardFloor kefét ajánljuk, amely puha textúrájának és speciálism szálainak köszönhetően kíméletesen kezeli a felületet, és könnyedén felszedi a szennyeződés akár háromszorosát is, beleértve az apró részecskéket is. A magas porszívózási hatékonyság fenntartása érdekében célszerű a keféket rendszeresen ellenőrizni és tisztítani.

A porszívó nagy szívóteljesítményét a modern BLDC kefe nélküli motor biztosítja. Ez a motor számos előnnyel jár, többek között nagyobb megbízhatósággal, csendesebb működéssel, hosszabb élettartammal és energiahatékonysággal a hagyományos motorokhoz képest.

Paraméterek

EAN
8595631012246
Feltöltés ideje (h)
240
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,5
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Szín
fehér és fekete
Magasság (cm)
110,3
Szélesség (cm)
25,8
Mélység (cm)
26,3
Tömeg (kg)
3,15

Paraméterek

EAN
8595631012246
Feltöltés ideje (h)
240
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,5
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Szín
fehér és fekete
Magasság (cm)
110,3
Szélesség (cm)
25,8
Mélység (cm)
26,3
Tömeg (kg)
3,15

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere akkumulátor a Concept VP6110 készülékhez Detail

36 990 Ft

Csere HEPA szűrő a Concept VP6020, VP6110 és VP6025 modellekhez Detail

4 990 Ft

Csere durva szűrő a Concept VP6020, VP6110 és VP6025 modellekhez Detail

4 990 Ft

Csere CARPET kefe a Concept VP6110 és VP6130 modellekhez Detail

3 990 Ft

Csere HARDFLOOR kefe a Concept VP6110 és VP6130 modellekhez Detail

5 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)