Bot porszívó CONCEPT MIGHTY VP4150
Bot porszívó CONCEPT MIGHTY VP4150
139 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Bot porszívó CONCEPT MIGHTY VP4150

30 nap a visszaküldésre

Bot porszívó CONCEPT MIGHTY VP4150

  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Botporszívó CONCEPT MIGHTY VP4150

A botporszívó CONCEPT MIGHTY VP4150 nagyszerű segítője az egész otthon takarításában. Levehető kézi egységgel ellátott kialakítása maximális rugalmasságot és kényelmet biztosít a különböző területek tisztításakor.

Ennek a porszívónak az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága az erős egyenáramú motor, amely elegendő szívóerőt biztosít ahhoz, hogy hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket és a port a padlóról. Nem számít, hogy kemény padlóról vagy szőnyegről van szó, ez a porszívó minden felülettel könnyedén megbirkózik.

Kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorának köszönhetően a CONCEPT MIGHTY VP4150 akár 50 perc folyamatos működést biztosít egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy egy lemerült akkumulátor miatt megszakad a takarítási rutinja. Teljes mértékben a takarításra és a porszívózásra koncentrálhat, anélkül, hogy gyakori töltésre lenne szüksége.

Ennek a porszívónak egy másik fontos jellemzője a motoros turbókefe, amely ideális a szőnyegek porszívózásához. Erőteljes forgó mozgása behatol a szőnyegszálakba , és nemcsak a felszíni port, hanem a mélyen beágyazódott szennyeződéseket is eltávolítja. Így a szőnyegek mindig frissnek és tisztának tűnnek.

Milyen előnyei vannak a CONCEPT MIGHTY VP4150 porszívónak?

 

1. Többcélú porszívó minőségi akkumulátorral

 

A Mighty VP4150 akkumulátoros botporszívó tökéletes segítője az egész otthon hatékony takarításához. Nagy teljesítményű egyenáramú motorjának köszönhetően nagy szívóerőt érhet el, így mindenféle padlót gyorsan és könnyen megtisztíthat. A levehető kézi egységnek köszönhetően az apró szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthatja a kárpitokról, bútorokról, fiókokról és más nehezen hozzáférhető helyekről. A porszívó elegáns fehér és ezüst színű formatervezéssel rendelkezik, amelyet a fogantyún található modern LED háttérvilágítás még jobban kiemel.

A VP4150 vezeték nélküli porszívó kiváló minőségű 2000 mAh Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, amely gondtalan vezeték nélküli porszívózást biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 50 percig is kitart, így bőven elegendő időt biztosít az egész lakás alapos megtisztítására. A Li-ion akkumulátor nagy teljesítményű és hosszú élettartamú. Ráadásul nem szenved a memóriahatástól, amely helytelen töltés esetén korlátozhatja a kapacitását. A porszívó 2 porszívózási sebességgel is rendelkezik : magas a maximális szívóerőhöz és ECO üzemmód a normál porszívózáshoz, ami energiát takarít meg és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

 

2. Nagy szívóteljesítmény és motoros TURBO kefe

 

A VP4150 porszívó a ciklonikus porszívózás elvét használja, ami azt jelenti, hogy a port és a szennyeződéseket a centrifugális erő hatékonyan választja el a levegőből, és közvetlenül a gyűjtőtartályba irányítja vissza. Ez a rendszer megkönnyíti a nem kívánt tárgyak, például a gyermek építőkockák blokkjainak megtalálását és eltávolítását. A ciklonikus porszívózás fő előnye a stabil szívóerő fenntartása és a zsákok cseréjének szükségtelensége. A mosható EPA 11 szűrőnek köszönhetően a porszívó ezután magas szintű szűrést biztosít, és minimálisra csökkenti a por felszabadulását a tisztítás során.

Ez a porszívó motoros turbókefével van felszerelve, amely ideális minden típusú szőnyeg porszívózásához. A háziállatokkal és kisgyermekekkel rendelkező családok értékelni fogják az erőteljes szívóteljesítményt, amely lehetővé teszi az alapos tisztítást rövidebb idő alatt. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg. A turbókefe karbantartása egyszerű, egyszerűen szerelje szét, tisztítsa meg és szerelje vissza. Ezzel a nagy teljesítményű motoros kefével szőnyegei frissnek és tisztának tűnnek majd, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú bolyhos szőnyegről van szó.

 

3. Könnyű kézi porszívó és többféle teljesítmény üzemmód.

 

A VP6110 porszívóval egy levehető kézi egységet kap, amely praktikus a kisebb területek tisztításához. A kefével ellátott hosszú és rövid résfúvóka tartozékoknak köszönhetően könnyedén megtisztíthatja az autó belsejét, a kanapét, a konyhapultot vagy akár a billentyűzetet is. Emellett a teleszkópos csővel könnyedén porszívózhat pókhálókat és szennyeződéseket a mennyezet közelében.

Ez a botporszívó 3 üzemmóddal rendelkezik : Alacsony, AutoBoost és Magas, melyeket közvetlenül a porszívó fogantyúján könnyedén átkapcsolhat, attól függően, hogy milyen felületet porszívózik. Az alacsony teljesítményűvel könnyedén felporszívózhatja a kemény padlót, míg a magas teljesítményű a szőnyegek alapos tisztításához lesz hasznos. Ezenkívül az AutoBoost üzemmódban a porszívó alkalmazkodik a szennyeződés mennyiségéhez, és szabályozza a szívóteljesítményt, hogy hatékonyan eltávolítsa az összes szennyeződést.

 

4. Integrált kézi porszívó és kompakt méret

 

A VP4150 egy igazán sokoldalú takarító segédeszköz. Levehető kézi egységgel rendelkezik, amelyet értékelni fog, ha kézzel porszívózza a morzsákat az íróasztalon, a konyhapulton, a billentyűzeten vagy az autó csomagtartójában. A réselt fúvókának köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. Ha végzett a munkával, vagy ha lemerül, egyszerűen csak tegye a porszívót a töltőállomásra, ahol újra feltöltődik, és teljesen készen áll a következő takarításra. Egy teljes feltöltés mindössze 4-5 órát vesz igénybe, ami nagyon kényelmes. Ráadásul az összecsukható fogantyúnak köszönhetően a porszívó minimális helyet foglal el tároláskor, ami szintén praktikus tulajdonsága ennek a sokoldalú segítőnek.

A VP4150 porszívóval könnyedén és hatékonyan porszívózhat, bárhol, ahol csak szüksége van rá. A padlótól és a szőnyegektől kezdve a kis és nehezen hozzáférhető helyeken át. Sokoldalúsága, kényelme és könnyű karbantarthatósága miatt kiváló választás minden olyan háztartás számára, amely értékeli a tisztaságot és a praktikumot.

Paraméterek

Márka:
Feltöltés ideje (h)
300
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Szín
fehér és fekete
Szélesség (cm)
26
Magasság (cm)
120
Mélység (cm)
15
Tömeg (kg)
2,7

Paraméterek

Márka:
Feltöltés ideje (h)
300
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Szín
fehér és fekete
Szélesség (cm)
26
Magasság (cm)
120
Mélység (cm)
15
Tömeg (kg)
2,7
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

EPA szűrő VP4140/VP4150/VP4151/VP4160 Detail

3 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04