Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó

Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó

raktáron 1-2 db raktáron
  • 95 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 75 189 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

 Concept 2in1 PERFECT CLEAN

A VR2010 robotporszívó giroszkópos navigációval ellátott a tökéletes és gyors takarítás érdekében. Felporszívóz és felmos. Csendes és minden felülettel megbirkózik. Hatékony BLDC motorral ellátott, akár 150 percen át képes működni egyetlen feltöltéssel. Semmi sem állítja meg. Felporszívóz és felmos. Linóleum, beton, parketta vagy szőnyeg legfeljebb 1 cm hosszú szálakkal. Minden felülettel megbirkózik, ami otthonában található. Felporszívózáshoz extra nagy, 600 ml méretű tartály szolgál. A két forgó kefe a hajat és a port is összegyűjti. Az oldalsó kefékkel együtt a helyiségek sarkát is tökéletesen kitisztítja. Ha felmosni szeretne, egyszerűen cserélje ki a portartályt a 330 ml-es víztartályra, helyezze fel a felmosásra szolgáló törlőruhát. A törlőruha mosógépben mosható, amint elhasználódik, az oldalsó kefékkel együtt egy tartalék törlőruha is található a csomagolásban.

 

Mi teszi a Concept 2in1 PERFECT CLEAN porszívót különlegessé?

1. Tökéletesen kitakarítva

A giroszkópos navigációval szinte tökéletesen felmosható a felporszívózott padló. Jobban orientálódik a térben, így csökkenti a tisztítás idejét. Ezzel egyidejűleg az egyes területeken nem halad át többször.

2. SMART applikáció

A robotot a Concept Home mobilalkalmazással vezérelheti. Ingyenes elérhető iOS és Android mobiltelefonokon is. Bármikor és bárhonnét takarítani küldheti, elég kiválasztani a programot, amelyikre szüksége van. Ha nem rajong az appokért vagy nincs okostelefonja, használhatja a LED kijelzőt vagy a távirányítót is.

3. Erős BLDC motor

A porszívóban minőségi BLDC motor található, amely csodás szívóerővel büszkélkedhet. Ez egy újonnan használt digitális kefe nélküli egyenáramú motorról van szó, amely számos előnnyel rendelkezik: csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok.

4. Több tisztítási mód

Akár 5 tisztítási módból választhat, késleltetett tisztítást is beállíthat. A FULL GO módban a feltöltést követően azonnal megkezdi a takarítást. Az AUTO SMART az egész teret hatékonyan megtisztítja. A kerület mód a fal mentén történő tisztítást biztosítja, a pont mód pedig csak körökben tisztít, ahol szükség van rá. Természetesen a 30 perces gyors tisztítás sem hiányozhat.

5. Okosabb, mint amilyennek látszik

Nem kell félnie lépcsők vagy más akadály közelébe engedni a porszívót. Képes akár 1,5 cm magas akadályt is leküzdeni, tehát nem kell attól tartania, hogy nem tud áthaladni a helyiségek közti küszöbön. Ütközés és a lépcsőről való leesés elleni védelemmel is ellátott. Alacsony akkumulátorszint érzékelése esetén a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra, ahol feltöltődik és várja a következő takarításról szóló parancsot.

7. Virtuális fal

csomagolás egy mágneses szalagot is tartalmaz, amely virtuális falként használható. Olyan területeken használható, ahol nem szeretne takarítani. Elválaszthat vele helyiségeket, illetve nagy teret is kijelölhet vele. Amennyiben konyhával összekötött nappalija van, biztosan használja fogni ezt a szalagot. Csupán a konyhát szeretné kitakarítani? Semmi probléma, helyezze el a konyha és a nappali közt a szalagot, és már takaríthat is.

Imagem

Paraméterek

Feltöltés ideje
4
hab (2. fokozat)
Zajszint
60
Magasság
88
Szélesség
320
Mélység
320
Tömeg
2,8

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó Detail

Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó

2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Feltöltés ideje
5
Szűrők típusa
HEPA (3. fok...
Zajszint
55-65

108 990 Ft ÁFA nélkül: 85 819 Ft

Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó Detail

Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Feltöltés ideje
4
Szűrők típusa
HEPA (3. fok...
Zajszint
55-60

107 990 Ft ÁFA nélkül: 85 032 Ft

Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó Detail

Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Felvett teljesítmény
50
Feltöltés ideje
4
Szűrők típusa
HEPA (3. fok...

161 490 Ft ÁFA nélkül: 127 157 Ft

Concept 2in1 ROBOCROSS LASER VR3110 robotporszívó Detail

Concept 2in1 ROBOCROSS LASER VR3110 robotporszívó

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Felvett teljesítmény
50
Feltöltés ideje
4
Szűrők típusa
HEPA (3. fok...

147 990 Ft ÁFA nélkül: 116 528 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2017.05.14
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.