Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó
Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó
117 140 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó

  • 117 140 Ft
  • ÁFA nélkül: 92 236 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
Készleten nem lévő áruk
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept 2 v 1 PERFECT CLEAN

A VR2010 robotporszívó giroszkópos navigációval ellátott a tökéletes és gyors takarítás érdekében. Felporszívóz és felmos. Csendes és minden felülettel megbirkózik. Hatékony BLDC motorral ellátott, akár 150 percen át képes működni egyetlen feltöltéssel. Semmi sem állítja meg. Felporszívóz és felmos. Linóleum, beton, parketta vagy szőnyeg legfeljebb 1 cm hosszú szálakkal. Minden felülettel megbirkózik, ami otthonában található. Felporszívózáshoz extra nagy, 600 ml méretű tartály szolgál. A két forgó kefe a hajat és a port is összegyűjti. Az oldalsó kefékkel együtt a helyiségek sarkát is tökéletesen kitisztítja. Ha felmosni szeretne, egyszerűen cserélje ki a portartályt a 330 ml-es víztartályra, helyezze fel a felmosásra szolgáló törlőruhát. A törlőruha mosógépben mosható, amint elhasználódik, az oldalsó kefékkel együtt egy tartalék törlőruha is található a csomagolásban.

Mi teszi a Concept 2in1 PERFECT CLEAN porszívót különlegessé?

 

1. Tökéletesen kitakarítva

A giroszkópos navigációval szinte tökéletesen felmosható a felporszívózott padló. Jobban orientálódik a térben, így csökkenti a tisztítás idejét. Ezzel egyidejűleg az egyes területeken nem halad át többször.

 

2. SMART applikáció

Robota je možné ovládať prostredníctvom aplikácie Concept Home, ktorá je v češtine a zadarmo dostupná pre iOS a Android. Vyslať do služby ho môžete kedykoľvek a odkiaľkoľvek, stačí zvoliť program, ktorý potrebujete. A ak nie ste fanúšikovia aplikácií alebo nemáte inteligentný telefón, môžete využiť LED displej alebo diaľkový ovládač.

 

3. Erős BLDC motor

A porszívóban minőségi BLDC motor található, amely csodás szívóerővel büszkélkedhet. Ez egy újonnan használt digitális kefe nélküli egyenáramú motorról van szó, amely számos előnnyel rendelkezik: csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok.

 

4. Több tisztítási mód

Akár 5 tisztítási módból választhat, késleltetett tisztítást is beállíthat. A FULL GO módban a feltöltést követően azonnal megkezdi a takarítást. Az AUTO SMART az egész teret hatékonyan megtisztítja. A kerület mód a fal mentén történő tisztítást biztosítja, a pont mód pedig csak körökben tisztít, ahol szükség van rá. Természetesen a 30 perces gyors tisztítás sem hiányozhat.

 

5. Okosabb, mint amilyennek látszik

Nem kell félnie lépcsők vagy más akadály közelébe engedni a porszívót. Képes akár 1,5 cm magas akadályt is leküzdeni, tehát nem kell attól tartania, hogy nem tud áthaladni a helyiségek közti küszöbön. Ütközés és a lépcsőről való leesés elleni védelemmel is ellátott. Alacsony akkumulátorszint érzékelése esetén a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra, ahol feltöltődik és várja a következő takarításról szóló parancsot.

 

6. Extrém üzemidő

A hatékony Li-Ion 14,4 V akkumulátorral akár 150 percen át képes takarítani egy feltöltésre. Az extra nagy tartályoknak hála a takarítás során nem kell a por kiszórására vagy a víz utántöltésére gondolnia. A működéshez semmiféle porzsákra nincs szükség, ezeket ugyanis kétszintes szűrés váltja fel, amely felfogja a port, az atkákat és az egyéb allergéneket.

 

7. Virtuális fal

A csomagolás egy mágneses szalagot is tartalmaz, amely virtuális falként használható. Olyan területeken használható, ahol nem szeretne takarítani. Elválaszthat vele helyiségeket, illetve nagy teret is kijelölhet vele. Amennyiben konyhával összekötött nappalija van, biztosan használja fogni ezt a szalagot. Csupán a konyhát szeretné kitakarítani? Semmi probléma, helyezze el a konyha és a nappali közt a szalagot, és már takaríthat is.

 

Robotický vysavač Concept 2v1

Robotický vysavač Concept 2v1

Paraméterek

EAN
8595631006603
Feltöltés ideje (h)
4
hab (2. fokozat)
Zajszint (dB)
60
Szélesség (cm)
32
Magasság (cm)
8,8
Mélység (cm)
32
Tömeg (kg)
2,8

Paraméterek

EAN
8595631006603
Feltöltés ideje (h)
4
hab (2. fokozat)
Zajszint (dB)
60
Szélesség (cm)
32
Magasság (cm)
8,8
Mélység (cm)
32
Tömeg (kg)
2,8

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.