Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó
Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó
108 990 Ft
1 db raktáron

Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó

Akció
Ingyenes szállítás

Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó

  • 108 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 85 819 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

 Concept 2in1 REAL FORCE

A VR3000 robotporszívó giroszkópos navigációval felporszívóz és felmos. Fertőtlenítőszer használatával megszabadítja a padlót a vírusoktól és a baktériumoktól. Csendes és minden felülettel megbirkózik. Legfeljebb 150 percet bír és nagy szívóerővel rendelkezik. Semmi sem állíthatja meg. Bármilyen felülettel megbirkózik, még a max. 1,5 cm hosszú szálakkal rendelkező szőnyeggel is. Felporszívóz, de fel is mos. Olyan halk, hogy biztosan nem  fogja zavarni. A porszívózáshoz helyezze be az extra nagy, 600 ml űrtartalmú tartályt. A robot konstrukciójában egy széles, központi turbókefe található, amely nemcsak a szőrszálakat, de a finom port is eltakarítja. Az oldalsó kefékkel együtt a helyiségek sarkát is tökéletesen kitisztítja. Ha felmosni szeretne, egyszerűen cserélje ki a portartályt a 370 ml-es víztartályra, helyezze fel a felmosásra szolgáló törlőruhát. A robot a vizet felmosás közben automatikusan adagolja. A törlőruha mosógépben mosható, és ha a törlőruha vagy az oldalsó kefék elhasználódnak, a tartalék törlőruha és kefe megtalálható a csomagolásban.

 

Mi teszi a Concept 2in1 REAL FORCE porszívót különlegessé?

1. Tökéletesen kitakarítva

A giroszkópos navigáció a térképező funkcióval tökéletes takarítást biztosít. A takarított padló 98%-át lefedi. Nagyszerű tájékozódást biztosít a térben és ezzel lerövidíti a takarítás idejét, egyúttal pedig megakadályozza, hogy ugyanazokon a helyeken többször áthaladjon. Az alkalmazáson keresztül ellenőrizheti, hogy hol takarít éppen a robot.

2. SMART applikáció

A robotot a We Back mobilalkalmazással vezérelheti. Ingyenes elérhető iOS és Android mobiltelefonokon is. Bármikor és bárhonnét takarítani küldheti, elég kiválasztani a programot, amelyikre szüksége van. Az app segítségével figyelemmel követheti, hogy hol tart a robot a takarításban és épp hol tartózkodik. Az Alexa vagy Google Home hangasszisztensekkel a porszívót hanggal is irányíthatja. Ha nem rajong az appokért vagy nincs okostelefonja, használhatja a gombot vagy a távirányítót is.

3. Erős BLDC motor

A porszívóban minőségi BLDC motor található, amely csodás szívóerővel büszkélkedhet. Ez egy újonnan használt digitális kefe nélküli egyenáramú motorról van szó, amely számos előnnyel rendelkezik: csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok.

4. Több tisztítási mód

Akár 5 tisztítási módból választhat, késleltetett tisztítást is beállíthat. A TURBO módban lenyűgöző szívóteljesítményt nyújt. Az AUTO SMART hatékonyan és szisztematikusan, vonalakban tisztítja meg az egész teret. A kerület mód a fal mentén történő tisztítást biztosítja, a pont mód pedig csak körökben tisztít, ahol szükség van rá. Természetesen a 30 perces gyors tisztítás sem hiányozhat.

5. Okosabb, mint amilyennek látszik

Nem kell félnie lépcsők vagy más akadály közelébe engedni a porszívót. Képes akár 1,5 cm magas akadályt is leküzdeni, tehát nem kell attól tartania, hogy nem tud áthaladni a helyiségek közti küszöbön. Csak 7,5 cm magas, ennek köszönhetően könnyen befér a szekrények vagy az ágyak alá is. Ütközés és a lépcsőről való leesés elleni védelemmel is ellátott. Ha lemerül, automatikusan visszatér a töltőállomásra, ahol feltöltődik és várja a következő takarításról szóló parancsot.

7. Virtuális fal

A csomagolás egy mágneses szalagot is tartalmaz, amely virtuális falként használható. Olyan területeken használható, ahol nem szeretne takarítani. Elválaszthat vele helyiségeket, illetve nagy teret is kijelölhet vele. Amennyiben konyhával összekötött nappalija van, biztosan használja fogni ezt a szalagot. Csupán a konyhát szeretné kitakarítani? Semmi probléma, helyezze el a konyha és a nappali közt a szalagot, és már takaríthat is.

9. Antibakteriális képességek

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A VR3000 is abba a terméksorozatba tartozik, amely segít a vírusok és a baktériumok elleni harcban. Egyszerűen tegyen a víztartályba megfelelő fertőtlenítőszert és hagyja, hogy a robotporszívó felmosson. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

 

Paraméterek

Feltöltés ideje (h)
4
HEPA (3. fokozat)
Zajszint max. (dB)
60
Magasság (cm)
7,5
Szélesség (cm)
33
Mélység (cm)
33

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2016.03.03
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.