Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó
Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó
133 915 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó

  • Garancia 2 év
  • 133 915 Ft
  • ÁFA nélkül: 105 445 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
  • Ne habozzon! 40 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 7 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

 Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO

A Concept VR2110 Gyro 2in1 robotporszívó száraz és nedves tisztítással is megbirkózik. A nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 180 percet is kibír. Minden típusú felületre alkalmas és mobilalkalmazás segítségével vezérelheti. A VR2110 robotporszívó fejlett GyroTec 2.0 navigációs technológiával felszerelt. Tökéletesen orientálódik a térben, tökéletesen megbirkózik minden padlóburkolattal és tagolt terekkel is. A nagy kerekeknek és az erős motornak köszönhetően a küszöbökön és más, max. 1,5 magasságú akadályokon is átjut. A takarítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

 

Mi teszi a Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO porszívót különlegessé?

1. TOF szenzor – tökéletes tájékozódás

A robot egy speciális érzékelővel felszerelt, amely tökéletes tájékozódást biztosít a falak mentén. Egyúttal védi a porszívót és a bútorokat is a sérülésektől, mert a munka közben a porszívó egy kis távolságot tart minden akadálytól, így nem kerül sor ütközésre. Ez az érzékelő egyúttal az üveget és a fekete falakat is érzékeli, tehát a robot ilyen felületek körül is képes porszívózni.

2. SMART applikáció

A robotot a Concept Home mobilalkalmazással vezérelheti. Ingyenes elérhető iOS és Android mobiltelefonokon is. Az app segítségével bármikor és bárhonnét megtervezheti a takarítást, ráadásul valós időben figyelemmel követheti, hogy hol tart a robot a takarításban és épp hol tartózkodik. Még ha épp nem is lesz otthon, a takarítás mindig az irányítása alatt marad. Ha nem rajong az appokért vagy nincs okostelefonja, akkor a távirányítóval is vezérelheti.

3. Alkalmazkodik az otthonához

A VR2110 robotporszívó három fő kefével (CARPET, HARDFLOOR és PET) és két oldalsó kefével felszerelt. A fő kefét a porszívózott padlótól függően cserélhetjük. Az oldalsó kefék bővítik a porszívózás hatókörét és tökéletes tisztítást végeznek a fal és a bútorok mentén, a helyiségek sarkában és a nehezen elérhető helyeken.

4. Több tisztítási mód

A robot 4 tisztítási módot kínál. Az Auto SMART módban a porszívó hatékonyan és szisztematikusan mozog az egész helyiségben vonalak mentén, majd végül a falak mellett porszívóz fel. A helyi TURBO módban spirálisan mozog és maximális teljesítményen porszívózik az adott helyen. A kerületi módban tökéletes tisztítást érhet el a falak mentén. A kézi üzemmóddal a porszívót pontosan oda vezetheti, ahol épp takarításra van szükség.

5. LG BYD akkumulátor

A porszívót egy nagyon jó minőségű, 3200 mAh kapacitású LG BYD akkumulátor látja el, amely egy feltöltéssel 180 percen át képes takarítani. Ezt az akkumulátort hosszú élettartam, magas teljesítmény, biztonság és stabil ciklus jellemezi. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően pl. autóiparban is használják, valamint a fotovoltaikus rendszerek akkumulátor tárolásához.

7. HardFloor kefe

Ez a kefe elsősorban kemény padlókhoz ideális. A speciális szálakkal ellátott puha felületnek köszönhetően 3x annyi szennyeződést képes eltakarítani, beleértve a miniatűr részecskéket is. Ezzel a kefével hatékony és egyúttal kíméletes tisztítást végezhet, a padló megkarcolása nélkül.

9. Antibakteriális képességek

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A VR3000 is abba a terméksorozatba tartozik, amely segít a vírusok és a baktériumok elleni harcban. Egyszerűen tegyen a víztartályba megfelelő fertőtlenítőszert és hagyja, hogy a robotporszívó felmosson. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

 

Paraméterek

Márka:
EAN
8595631007679
Feltöltés ideje (h)
5
HEPA (3. fokozat)
Zajszint (dB)
65
Szélesség (cm)
35
Magasság (cm)
8
Mélység (cm)
35
Tömeg (kg)
2,8

Paraméterek

Márka:
EAN
8595631007679
Feltöltés ideje (h)
5
HEPA (3. fokozat)
Zajszint (dB)
65
Szélesség (cm)
35
Magasság (cm)
8
Mélység (cm)
35
Tömeg (kg)
2,8
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04