Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító
Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító
75 205 Ft
1 db raktáron

Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító

  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 80 m3
  • 75 205 Ft
  • ÁFA nélkül: 59 217 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
  • Ne habozzon! 23 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 6 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító

A Perfect Air terméksorozatba tartozó Smart Control CA1030 légtisztító 4-szeres szűrést kínál, amelynek köszönhetően a káros anyagok, köztük a baktériumok és a vírusok 99%-át eltávolítja. Maximum 30 m2 méretű helyiségekbe alkalmas.

Mitől különleges a Concept CA1030 PERFECT AIR SMART?

 

1. Megszabadítja a vírusoktól és baktériumoktól

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A CA1030 egy következő készülék azon segédeszközök sorozatából, amelyek segítenek tisztább és egészségesebb levegőt elérni az otthonában. A hatékony szűrőrendszernek köszönhetően a baktériumok, vírusok és allergének akár 99,9%-át is eltávolítja a levegőből.

 

2. Tisztább minden lélegzettel

A Smart Control CA1030 légtisztító segít eltüntetni a káros anyagokat a helyiségből, amelyek a háztartásban keletkeznek vagy kintről jutnak be. A légtisztítás 3 fokozatban állítható, teljesítménye 200 m3/h. Csendes, könnyen szállítható és maximum 30 m2 méretű szobákba alkalmas. A modern kialakításnak köszönhetően nem csúfítja el a berendezést. Időzítővel látták el, amelyet maximum 8 órára állíthat be. Emellett praktikus gyerekzárral is rendelkezik. Segít enyhíteni az allergia tüneteit, valamint a légzőrendszer, a szív és az erek krónikus és akut betegségeit. Eltávolítja a port, a különböző típusú allergéneket, a baktériumokat, a vírusokat, a szagokat, a szmogot és egyéb veszélyes anyagokat a levegőből. Kényeztesse magát jobb minőségű és egészségesebb levegővel.

 

3. Többszörös szűrés

A szűrőrendszer a légtisztító legfontosabb része, amely meghatározza a kapott levegő minőségét. A CA1030 modell 4-szeres szűrőrendszerrel van felszerelve, amely kiszűri a szennyeződéseket, és megakadályozza azok továbbterjedését. A levegőben lévő káros és szennyező anyagok akár 99%-át is képes eltávolítani. Minden egyes szűrőréteg bizonyos típusú szennyeződéseket rögzít, együtt pedig tökéletesen tiszta levegőt érnek el az otthonában. A fejlett technológiának köszönhetően figyelemmel kíséri a szűrők állapotát és figyelmezteti, ha ki kell cserélni őket.

 

4. Levegőminőség-érzékelő

A légtisztító érzékeny szennyezésérzékelővel felszerelt, amelynek köszönhetően valós időben láthatja, hogy mekkora a szálló por (PM2,5) szintje a helyiségben. Bekapcsolás után teljesen automatikus módban működik, tehát már semmivel sem kell foglalkozni. Maga tölti be az aktuális állapotot és a mért értékeknek megfelelően állítja be a tisztítás optimális sebességét. A pontos értéket az áttekinthető LED kijelzőn jeleníti meg.

 

5. Concept Home mobilalkalmazás

A légtisztítót bárhonnét irányíthatja a Concept Home mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen elérhető iOS és Android operációs rendszer számára is. A légtisztítót így távolról bekapcsolhatja vagy kikapcsolhatja, módosíthatja a tisztítás sebességét, kiderítheti, hogy milyen állapotban vannak a szűrők vagy ellenőrizheti a helyiség levegőjének aktuális állapotát, ahol épp megtalálható. Ha nem rajong a mobilalkalmazásokért, a távirányítóval vagy közvetlenül a kijelzőn lévő gombok segítségével is vezérelheti.

 

6. A szűrők jellemzői

Porszűrő – kiszűri a durva szennyeződéseket a levegőből, mint például a porszemeket, a hajat, a szőrt, a pollent és más szennyeződéseket is

Szénszűrő – elnyeli a különböző eredetű mérgező, fullasztó és büdös gázokat és gőzöket, mint például a formaldehidet (amely például új padlókból, bútorokból vagy építőanyagokból szabadul fel), benzént vagy cigarettafüstöt

HEPA 13 szűrő – 99,9 %-os hatékonysággal szűri ki a minimum 0,1 mikrométer méretű részecskéket (a port, a pollent, a füstöt, a baktériumokat, a vírusokat, az allergéneket, a penészspórákat és hasonlókat)

Ionizátor – növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét a levegőben, amelyek javítanak a levegő minőségén és pozitívan hatnak a légzésre, az emberi pszichére, a koncentrációra, a teljesítőképességre, valamint fejfájás ellen is képesek segíteni. Az ionizátor ugyanakkor elnyeli a pozitív töltésű porszemeket, vírusokat, baktériumokat és eltávolítja a cigarettafüstöt.

 

7. Mi az a PM2,5?

Ezek a levegőben szálló részecskék, amelyek maximális átmérője 2,5 mikrométer. Egyszerűbb úgy elképzelni, hogy ezek olyan részecskék, amelyek átmérője 28x kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője vagy 36x kisebbek, mint egy homokszem. Az ilyen szennyeződések belélegzése káros hatással lehet az emberek egészségére.

 

8. Perfect Air termékcsalád

Párásítók, páramentesítők, légtisztítók... Tiszta és friss levegő az otthonnak és az elmének. Nézze meg a speciális weboldalunkat, amelyet a Perfect Air terméksorozatnak szenteltünk, és derítse ki, hogy mi okozza a rossz levegőt az otthonában. Csak kattintson a szöveg mellett lévő képre.

Paraméterek

Márka:
EAN
8595631006801
előszűrő, szénszűrő, HEPA szűrő + ionizátor
Ajánlott hely (m2)
46
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fehér/fekete
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szélesség (cm)
33,0
Magasság (cm)
54,0
Mélység (cm)
18,0

Paraméterek

Márka:
EAN
8595631006801
előszűrő, szénszűrő, HEPA szűrő + ionizátor
Ajánlott hely (m2)
46
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fehér/fekete
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szélesség (cm)
33,0
Magasság (cm)
54,0
Mélység (cm)
18,0
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04