Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító

Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító

  • Márka: Concept
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 80 m3
raktáron 3-4 db raktáron
  • 54 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 43 299 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító

A Perfect Air terméksorozatba tartozó Smart Control CA1030 légtisztító 4-szeres szűrést kínál, amelynek köszönhetően a káros anyagok, köztük a baktériumok és a vírusok 99%-át eltávolítja. Maximum 30 m2 méretű helyiségekbe alkalmas.

Mitől különleges a Concept CA1030 PERFECT AIR SMART?

 

1. Megszabadítja a vírusoktól és baktériumoktól

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A CA1030 egy következő készülék azon segédeszközök sorozatából, amelyek segítenek tisztább és egészségesebb levegőt elérni az otthonában. A hatékony szűrőrendszernek köszönhetően a baktériumok, vírusok és allergének akár 99,9%-át is eltávolítja a levegőből.

 

2. Tisztább minden lélegzettel

A Smart Control CA1030 légtisztító segít eltüntetni a káros anyagokat a helyiségből, amelyek a háztartásban keletkeznek vagy kintről jutnak be. A légtisztítás 3 fokozatban állítható, teljesítménye 200 m3/h. Csendes, könnyen szállítható és maximum 30 m2 méretű szobákba alkalmas. A modern kialakításnak köszönhetően nem csúfítja el a berendezést. Időzítővel látták el, amelyet maximum 8 órára állíthat be. Emellett praktikus gyerekzárral is rendelkezik. Segít enyhíteni az allergia tüneteit, valamint a légzőrendszer, a szív és az erek krónikus és akut betegségeit. Eltávolítja a port, a különböző típusú allergéneket, a baktériumokat, a vírusokat, a szagokat, a szmogot és egyéb veszélyes anyagokat a levegőből. Kényeztesse magát jobb minőségű és egészségesebb levegővel.

 

3. Többszörös szűrés

A szűrőrendszer a légtisztító legfontosabb része, amely meghatározza a kapott levegő minőségét. A CA1030 modell 4-szeres szűrőrendszerrel van felszerelve, amely kiszűri a szennyeződéseket, és megakadályozza azok továbbterjedését. A levegőben lévő káros és szennyező anyagok akár 99%-át is képes eltávolítani. Minden egyes szűrőréteg bizonyos típusú szennyeződéseket rögzít, együtt pedig tökéletesen tiszta levegőt érnek el az otthonában. A fejlett technológiának köszönhetően figyelemmel kíséri a szűrők állapotát és figyelmezteti, ha ki kell cserélni őket.

 

4. Levegőminőség-érzékelő

A légtisztító érzékeny szennyezésérzékelővel felszerelt, amelynek köszönhetően valós időben láthatja, hogy mekkora a szálló por (PM2,5) szintje a helyiségben. Bekapcsolás után teljesen automatikus módban működik, tehát már semmivel sem kell foglalkozni. Maga tölti be az aktuális állapotot és a mért értékeknek megfelelően állítja be a tisztítás optimális sebességét. A pontos értéket az áttekinthető LED kijelzőn jeleníti meg.

 

5. Concept Home mobilalkalmazás

A légtisztítót bárhonnét irányíthatja a Concept Home mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen elérhető iOS és Android operációs rendszer számára is. A légtisztítót így távolról bekapcsolhatja vagy kikapcsolhatja, módosíthatja a tisztítás sebességét, kiderítheti, hogy milyen állapotban vannak a szűrők vagy ellenőrizheti a helyiség levegőjének aktuális állapotát, ahol épp megtalálható. Ha nem rajong a mobilalkalmazásokért, a távirányítóval vagy közvetlenül a kijelzőn lévő gombok segítségével is vezérelheti.

 

6. A szűrők jellemzői

Porszűrő – kiszűri a durva szennyeződéseket a levegőből, mint például a porszemeket, a hajat, a szőrt, a pollent és más szennyeződéseket is

Szénszűrő – elnyeli a különböző eredetű mérgező, fullasztó és büdös gázokat és gőzöket, mint például a formaldehidet (amely például új padlókból, bútorokból vagy építőanyagokból szabadul fel), benzént vagy cigarettafüstöt

HEPA 13 szűrő – 99,9 %-os hatékonysággal szűri ki a minimum 0,1 mikrométer méretű részecskéket (a port, a pollent, a füstöt, a baktériumokat, a vírusokat, az allergéneket, a penészspórákat és hasonlókat)

Ionizátor – növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét a levegőben, amelyek javítanak a levegő minőségén és pozitívan hatnak a légzésre, az emberi pszichére, a koncentrációra, a teljesítőképességre, valamint fejfájás ellen is képesek segíteni. Az ionizátor ugyanakkor elnyeli a pozitív töltésű porszemeket, vírusokat, baktériumokat és eltávolítja a cigarettafüstöt.

 

7. Mi az a PM2,5?

Ezek a levegőben szálló részecskék, amelyek maximális átmérője 2,5 mikrométer. Egyszerűbb úgy elképzelni, hogy ezek olyan részecskék, amelyek átmérője 28x kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője vagy 36x kisebbek, mint egy homokszem. Az ilyen szennyeződések belélegzése káros hatással lehet az emberek egészségére.

 

8. Perfect Air termékcsalád

Párásítók, páramentesítők, légtisztítók... Tiszta és friss levegő az otthonnak és az elmének. Nézze meg a speciális weboldalunkat, amelyet a Perfect Air terméksorozatnak szenteltünk, és derítse ki, hogy mi okozza a rossz levegőt az otthonában. Csak kattintson a szöveg mellett lévő képre.

Concept CA1030

Paraméterek

előszűrő, szénszűrő, HEPA szűrő + ionizátor
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
30 - 55
Szín
fehér/fekete
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Magasság
540
Szélesség
330
Mélység
180

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Concept CA3000 PERFECT AIR SMART légtisztító és párásító Detail
Légáram mennyiség
488m3/óra
Felvett teljesítmény
85 W
Szűrők típusa
előszűrő, ka...

129 990 Ft ÁFA nélkül: 102 354 Ft

Thermowell IQ-SmartTemp WIFI termosztát Detail

40 090 Ft ÁFA nélkül: 31 567 Ft

Thermowell TS 01 dugalj termosztát Detail

12 900 Ft ÁFA nélkül: 10 157 Ft

Thermowell TS 10 dugalj termosztát Detail

13 990 Ft ÁFA nélkül: 11 016 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2017.05.14
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.