Concept ZV1000 párásító

Concept ZV1000 párásító

  • Márka: Concept
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 150 m3
raktáron 1-2 db raktáron
  • 9 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 7 866 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

ZV1000 párásító

Télen gyakran megfázik, esetleg egész évben allergiában szenved? Ennek egyik oka az otthonában vagy az irodájában lévő alacsony páratartalom lehet. Általánosan ismert, hogy az alacsony páratartalom rossz hatással van az életre. A lakásban lévő ideális páratartalom 45 – 65 % közt mozog. Eközben a megoldás rendkívül egyszerű – a párásító pár percen belül képes növelni a helyiség páratartalmát. Biztosan értékelni fogja a fűtőszezonban, amikor otthonában túl meleg és száraz levegő uralkodik.

 

 

Miben emelkedik ki a ZV1000?

1. Ultrahang

A Concept ZV1000 párásító egy ultrahangos készülék, amely úgynevezett hideg párát hoz létre. Fő előnye, ahogy más ultrahangos párásítóké is, az alacsony energiafogyasztás. Ebben az esetben ez CSAK 12 W, de ennek ellenére mégis nagyon hatékony.

2. Elsősegély megfázás esetén

A párásító kb. 15 m² méretű helyiségekbe alkalmas. Azt mondhatjuk, hogy ideális elsősegélyt nyújt megfázás vagy akut légzési problémák esetén. Kompakt méreteivel bárhová illik. Ha épp nincs rá szüksége, akkor se fog sok helyet foglalni. A párásító intenzitása két teljesítményre állítható be: 80 ml/óra vagy 40 ml/óra. Elegendő egyszerűen megtölteni a 0,7 l űrtartalmú tartályt, és a következő 10 órában hátradőlhet.

 

3. Lámpa

A párásító éjszakai lámpaként is használható. A lámpa nagyon finoman és kellemesen világít. Főleg gyermekeknek alkalmas, akik félnek elaludni a sötétben, de a klasszikus lámpa fénye túl erős számukra. Tetszés szerint használhatja.

Zvlhčovač vzduchu ZV1000

Paraméterek

Párásító teljesítmény
0,08
Teljesítmény szabályozása
manuális
Zajszint
30
Szín
fehér + áttetsző fehér
Tartály űrtartalma
0,7 l

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Így télen nagyon jó egy száraz lakásba...Hibátlanul működik:

hoz  Hiteles vásárló

Rövid ideje van meg. Főleg az jó. hogy nincs körülötte nedvesség.

hoz  Hiteles vásárló

Ha az összes pro és kontrát mérlegeljük és tényleg egy diffúzor mellett döntünk, akkor ezt mindenképp ajánlani tudom. A vezérlés nagyon egyszerű - csak egy gomb - 5 funkció: kis pára, kis pára + lámpa, nagy pára + lámpa, nagy pára és kikapcsolva. Semmi többre nincs szükség. A gomb háttérvilágítással rendelkezik, de egy idő után kialszik, szóval a diffúzor teljes sötétségben is lehet és nem zavar semmilyen fénnyel vagy ne adj Isten villogással. Ami a zajt illeti, a diffúzor halkan búg és néha bugyog a víz. Féltem ettől, mert éjjel is szeretném bekapcsolva hagyni és tudom, hogy a sípolás zavar, például amikor a telefon töltőn van és hasonlók. A diffúzor hangja azonban engem nem zavar. Teljesen nyugodtan elaludtam mellette. Ha elfogy a víz, egyet sípol (egész halkan) és magától kikapcsol, tehát ez nem probléma, egész éjjel bekapcsolva hagyni. Inkább kisebb helyiségbe ajánlanom, nézd meg a termék paramétereit. Nekünk nagy a hálónk és ott eléggé elveszik ez a teljesítmény.

A készülék nagyszerű, elégedett vagyok.

hoz  Hiteles vásárló

A párásítóval elégedett vagyok. Azt mondom, hogy a zsenialitás az egyszerűségben rejlik. Csak egy gomb és négy funkció. Ez a párásító kisebb helyekre alkalmas. Az én kis lakásomba (garzon) az ágy mellé,... éppenhogy. Időnként a víz kicsit bugyogni kezd és az aut. kikapcsolásnál (amikor a tartályból kifogy a víz), sípol. Engem ez nem ébreszt fel. Néha reggelente azt veszem észre, hogy a párásító alatt harmatos az asztal, még ha min.-re is van állítva. Egyébként teljesen elégedett vagyok.

hoz  Hiteles vásárló

A Concept Perfect Air ZV1000 párásító egy hete van meg és eddig minden rendben. Az irodába vettem (klíma, nem nyitható ablakok), ahol elég száraz a levegő és a szemorvosom a száraz szemre való cseppek mellett párásító használatát is ajánlotta. A Concept Perfect Air ZV1000-nél van egy videó is és pontosan, ahogy az egyik példa van, úgy nálam is a párásító a számítógép mellett van az asztalon. Rögtön első nap, egész napos üzemelés után a maximális fokozaton a délutáni órákban érezni lehetett, hogy nem ég úgy a szemem és könnyebb levegőt venni. Második napon már egy óra után érezni lehetett a frissebb levegőt. Nagyon elegáns forma és nem zavaró, kb. 3x 8 óra alatt enyhén bugyborékolni kezdett, amely inkább nyugtatóan ható hang volt. Tökéletes, hogy amikor elfogy a víz, a párásítón piros lámpa kezd világítani és a készülék automatikusan kikapcsol.

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

8 390 Ft ÁFA nélkül: 6 606 Ft

Hozzáadás
TFA 30.5027.01 higrométer Detail

TFA 30.5027.01 higrométer

3-4 db raktáron

4 990 Ft ÁFA nélkül: 3 929 Ft

Hozzáadás
TFA 30.5027.02 higrométer Detail

TFA 30.5027.02 higrométer

1-2 db raktáron

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Hozzáadás

Hasonló Termékek

Concept ZV2000 Perfect Air párásító Detail
Párásító teljesítmény
0,4
Felvett teljesítmény
110 W
Teljesítmény szabályozása
manuális

30 480 Ft ÁFA nélkül: 24 000 Ft

Hozzáadás
Airbi Mist párásító Detail

Airbi Mist párásító

2 db raktáron

Párásító teljesítmény
0,25 l/óra
Felvett teljesítmény
35 W
Teljesítmény szabályozása
manuális

12 490 Ft ÁFA nélkül: 9 835 Ft

Hozzáadás
Stylies HERA párásító, fehér Detail

Stylies HERA párásító, fehér

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Párásító teljesítmény
0,4-0,48 l/ó...
Felvett teljesítmény
33 (113) W
Teljesítmény szabályozása
automatikus

55 990 Ft ÁFA nélkül: 44 087 Ft

Hozzáadás
Stylies HYDRA párásító Detail
Párásító teljesítmény
0,42 l/óra
Felvett teljesítmény
35 W
Teljesítmény szabályozása
manuális

34 990 Ft ÁFA nélkül: 27 551 Ft

Hozzáadás
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 728 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2016.03.03
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.