Concept ZV1000 párásító
Concept ZV1000 párásító
29 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Concept ZV1000 párásító

30 nap a visszaküldésre

Concept ZV1000 párásító

  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 15 m3
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Értékelés (%s)

%

5
x
4
x
3
x
2
x
1
x
vásárolt +vásárolt

Értékelések (5)

Értékelések

ZV1000 párásító

Télen gyakran megfázik, esetleg egész évben allergiában szenved? Ennek egyik oka az otthonában vagy az irodájában lévő alacsony páratartalom lehet. Általánosan ismert, hogy az alacsony páratartalom rossz hatással van az életre. A lakásban lévő ideális páratartalom 45 – 65 % közt mozog. Eközben a megoldás rendkívül egyszerű – a párásító pár percen belül képes növelni a helyiség páratartalmát. Biztosan értékelni fogja a fűtőszezonban, amikor otthonában túl meleg és száraz levegő uralkodik.

Miben emelkedik ki a ZV1000?

 

1. Ultrahang

A Concept ZV1000 párásító egy ultrahangos készülék, amely úgynevezett hideg párát hoz létre. Fő előnye, ahogy más ultrahangos párásítóké is, az alacsony energiafogyasztás. Ebben az esetben ez CSAK 12 W, de ennek ellenére mégis nagyon hatékony.

 

2. Elsősegély megfázás esetén

A párásító kb. 15 m² méretű helyiségekbe alkalmas. Azt mondhatjuk, hogy ideális elsősegélyt nyújt megfázás vagy akut légzési problémák esetén. Kompakt méreteivel bárhová illik. Ha épp nincs rá szüksége, akkor se fog sok helyet foglalni. A párásító intenzitása két teljesítményre állítható be: 80 ml/óra vagy 40 ml/óra. Elegendő egyszerűen megtölteni a 0,7 l űrtartalmú tartályt, és a következő 10 órában hátradőlhet.

 

3. Lámpa

A párásító éjszakai lámpaként is használható. A lámpa nagyon finoman és kellemesen világít. Főleg gyermekeknek alkalmas, akik félnek elaludni a sötétben, de a klasszikus lámpa fénye túl erős számukra. Tetszés szerint használhatja.

 

Zvlhčovač vzduchu ZV1000

Paraméterek

Márka:
Párásító teljesítmény (l/h)
0,08
Teljesítmény szabályozása
manuális
Zajszint (dB)
30
Szín
fehér + áttetsző fehér
Tartály űrtartalma (l)
0,7

Paraméterek

Márka:
Párásító teljesítmény (l/h)
0,08
Teljesítmény szabályozása
manuális
Zajszint (dB)
30
Szín
fehér + áttetsző fehér
Tartály űrtartalma (l)
0,7
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Felhasználói értékelés

Így télen nagyon jó egy száraz lakásba...Hibátlanul működik:

hoz  Felhasználói értékelés

Rövid ideje van meg. Főleg az jó. hogy nincs körülötte nedvesség.

hoz  Felhasználói értékelés

Ha az összes pro és kontrát mérlegeljük és tényleg egy diffúzor mellett döntünk, akkor ezt mindenképp ajánlani tudom. A vezérlés nagyon egyszerű - csak egy gomb - 5 funkció: kis pára, kis pára + lámpa, nagy pára + lámpa, nagy pára és kikapcsolva. Semmi többre nincs szükség. A gomb háttérvilágítással rendelkezik, de egy idő után kialszik, szóval a diffúzor teljes sötétségben is lehet és nem zavar semmilyen fénnyel vagy ne adj Isten villogással. Ami a zajt illeti, a diffúzor halkan búg és néha bugyog a víz. Féltem ettől, mert éjjel is szeretném bekapcsolva hagyni és tudom, hogy a sípolás zavar, például amikor a telefon töltőn van és hasonlók. A diffúzor hangja azonban engem nem zavar. Teljesen nyugodtan elaludtam mellette. Ha elfogy a víz, egyet sípol (egész halkan) és magától kikapcsol, tehát ez nem probléma, egész éjjel bekapcsolva hagyni. Inkább kisebb helyiségbe ajánlanom, nézd meg a termék paramétereit. Nekünk nagy a hálónk és ott eléggé elveszik ez a teljesítmény.

A készülék nagyszerű, elégedett vagyok.

hoz  Felhasználói értékelés

A párásítóval elégedett vagyok. Azt mondom, hogy a zsenialitás az egyszerűségben rejlik. Csak egy gomb és négy funkció. Ez a párásító kisebb helyekre alkalmas. Az én kis lakásomba (garzon) az ágy mellé,... éppenhogy. Időnként a víz kicsit bugyogni kezd és az aut. kikapcsolásnál (amikor a tartályból kifogy a víz), sípol. Engem ez nem ébreszt fel. Néha reggelente azt veszem észre, hogy a párásító alatt harmatos az asztal, még ha min.-re is van állítva. Egyébként teljesen elégedett vagyok.

hoz  Felhasználói értékelés

A Concept Perfect Air ZV1000 párásító egy hete van meg és eddig minden rendben. Az irodába vettem (klíma, nem nyitható ablakok), ahol elég száraz a levegő és a szemorvosom a száraz szemre való cseppek mellett párásító használatát is ajánlotta. A Concept Perfect Air ZV1000-nél van egy videó is és pontosan, ahogy az egyik példa van, úgy nálam is a párásító a számítógép mellett van az asztalon. Rögtön első nap, egész napos üzemelés után a maximális fokozaton a délutáni órákban érezni lehetett, hogy nem ég úgy a szemem és könnyebb levegőt venni. Második napon már egy óra után érezni lehetett a frissebb levegőt. Nagyon elegáns forma és nem zavaró, kb. 3x 8 óra alatt enyhén bugyborékolni kezdett, amely inkább nyugtatóan ható hang volt. Tökéletes, hogy amikor elfogy a víz, a párásítón piros lámpa kezd világítani és a készülék automatikusan kikapcsol.

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

11 725 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

5 871 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer

>5 db raktáron

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

5 890 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer

1-2 db raktáron

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

6 440 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

6 440 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.02.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.