Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító
Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító
104 Ft
Raktáron a külső raktáron

Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító

30 nap a visszaküldésre

Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító

  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 90 m3
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító

A Concept ZV2010 ultrahangos párásító aroma diffúzorral ideális környezetet biztosít, hogy otthonában egészséges levegő uralkodjon. Nagyon csendes és kellemes hangulatvilágítással rendelkezik.

Mi teszi a Concept ZV2010 PERFECT AIR párásítót különlegessé?

 

1. 2in1 kombináció

A Perfect Air termékcsaládba tartozó ZV2010 párásító a légnedvesítő és az aroma diffúzor tökéletes kombinációja. A hatékony szűrőkkel kombinálva, amelyek kiszűrik a vízben lévő baktériumokat és ásványi anyagokat, segít ideális környezetet teremteni az otthonában, amelynek levegője egészségessé válik. A modern design-t a hangulatvilágítás emeli ki, amely széles színválasztékot kínál. A színek közül kiválaszthat egyet is, vagy hagyhatja, hogy a színek folyton váltakozzanak.

 

2. Egészséges levegő

Télen gyakran megfázik, esetleg egész évben allergiában szenved? Ennek egyik oka az otthonában vagy az irodájában lévő száraz levegő lehet. Az alacsony páratartalom növeli a légúti megbetegedések kockázatát, súlyosbítja az allergiát, az asztmát és befolyásolhatja a szervezetet is, amely hatására fáradtnak érezheti magát. A ZV2010 párásító ideális elsősegélyt nyújt, hiszen képes növelni a helyiség páratartalmát, ezzel pedig egészségesebb környezetet ér el. Nagyon csendes, ennek köszönhetően a hálószobában vagy a kiságy közelében is elhelyezheti.

 

3. Illatok, amelyek segítenek

Lepje be otthonát varázslatos illattal. A ZV2010 párásítót speciális aroma tartállyal szerelték fel, amelybe bármikor csepegtethet a kedvenc illatából anélkül, hogy előtte a készüléket ki kéne kapcsolnia. Egy pillanat alatt olyan légkört hozhat létre, amelyben kellemesen érzi magát és ellazítja az elmélét, illetve az egészségügyi szövődményeken is segíthet. Az eukaliptusz illata például enyhítheti a fejfájást, megtisztíthatja a légutakat és támogathatja az immunrendszert, míg a levendula, a mentol és a citronella illata elriaszthatja a legyeket és szúnyogokat.

 

4. Az ultrahang elve

Az ultrahangos párásítók a leghatékonyabbak közé tartoznak. Főleg akkor alkalmasak, ha gyors hatást szeretne elérni. Fő előnye, hogy erős teljesítménnyel bír, miközben alacsony a fogyasztása. A ZV2010 modell akár 400 ml vizet is felszabadít óránként, tehát nagyobb szobákban is elhelyezheti (max. 56 m2). Nagyon finom párát ér el a magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátornak köszönhetően, amely 1,7 MHz frekvenciával bír.

 

5. Egyszerű vezérlés

A párásító áttekinthető digitális kijelzővel rendelkezik a gyors és egyszerű vezérléshez. Kiválaszthatja, hogy hideg vagy meleg párát bocsásson ki. Szükség szerint szabályozhatja az áramlás sebességét és a nedvesség intenzitását. 4,7 l űrtartalmú víztartállyal rendelkezik, amely legfeljebb 32 óra működésre elegendő. Abban a pillanatban, amikor a víztartály kiürül, a párásító automatikusan kikapcsol.

 

6. Perfect Air termékcsalád

Párásítók, páramentesítők, légtisztítók... Tiszta és friss levegő az otthonnak és az elmének. Nézze meg a speciális weboldalunkat, amelyet a Perfect Air terméksorozatnak szenteltünk, és derítse ki, hogy mi okozza a rossz levegőt az otthonában. Csak kattintson a szöveg mellett lévő képre.

 

Zvlhčovač Concept ZV2010

Paraméterek

Márka:
Párásító teljesítmény (l/h)
0,4
Zajszint (dB)
30
Szín
fehér
Higrosztát
igen
Szélesség (cm)
19,5
Magasság (cm)
32,0
Mélység (cm)
19,5
Tömeg (kg)
1,9

Paraméterek

Márka:
Párásító teljesítmény (l/h)
0,4
Zajszint (dB)
30
Szín
fehér
Higrosztát
igen
Szélesség (cm)
19,5
Magasság (cm)
32,0
Mélység (cm)
19,5
Tömeg (kg)
1,9

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.11.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.