Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító
Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító
37 990 Ft
2 db raktáron

Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító

Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító

  • Márka: Concept
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 90 m3
  • 37 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 29 913 Ft
2 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept ZV2010 PERFECT AIR párásító

A Concept ZV2010 ultrahangos párásító aroma diffúzorral ideális környezetet biztosít, hogy otthonában egészséges levegő uralkodjon. Nagyon csendes és kellemes hangulatvilágítással rendelkezik.

Mi teszi a Concept ZV2010 PERFECT AIR párásítót különlegessé?

 

1. 2in1 kombináció

A Perfect Air termékcsaládba tartozó ZV2010 párásító a légnedvesítő és az aroma diffúzor tökéletes kombinációja. A hatékony szűrőkkel kombinálva, amelyek kiszűrik a vízben lévő baktériumokat és ásványi anyagokat, segít ideális környezetet teremteni az otthonában, amelynek levegője egészségessé válik. A modern design-t a hangulatvilágítás emeli ki, amely széles színválasztékot kínál. A színek közül kiválaszthat egyet is, vagy hagyhatja, hogy a színek folyton váltakozzanak.

 

2. Egészséges levegő

Télen gyakran megfázik, esetleg egész évben allergiában szenved? Ennek egyik oka az otthonában vagy az irodájában lévő száraz levegő lehet. Az alacsony páratartalom növeli a légúti megbetegedések kockázatát, súlyosbítja az allergiát, az asztmát és befolyásolhatja a szervezetet is, amely hatására fáradtnak érezheti magát. A ZV2010 párásító ideális elsősegélyt nyújt, hiszen képes növelni a helyiség páratartalmát, ezzel pedig egészségesebb környezetet ér el. Nagyon csendes, ennek köszönhetően a hálószobában vagy a kiságy közelében is elhelyezheti.

 

3. Illatok, amelyek segítenek

Lepje be otthonát varázslatos illattal. A ZV2010 párásítót speciális aroma tartállyal szerelték fel, amelybe bármikor csepegtethet a kedvenc illatából anélkül, hogy előtte a készüléket ki kéne kapcsolnia. Egy pillanat alatt olyan légkört hozhat létre, amelyben kellemesen érzi magát és ellazítja az elmélét, illetve az egészségügyi szövődményeken is segíthet. Az eukaliptusz illata például enyhítheti a fejfájást, megtisztíthatja a légutakat és támogathatja az immunrendszert, míg a levendula, a mentol és a citronella illata elriaszthatja a legyeket és szúnyogokat.

 

4. Az ultrahang elve

Az ultrahangos párásítók a leghatékonyabbak közé tartoznak. Főleg akkor alkalmasak, ha gyors hatást szeretne elérni. Fő előnye, hogy erős teljesítménnyel bír, miközben alacsony a fogyasztása. A ZV2010 modell akár 400 ml vizet is felszabadít óránként, tehát nagyobb szobákban is elhelyezheti (max. 56 m2). Nagyon finom párát ér el a magas frekvenciájú ultrahangos oszcillátornak köszönhetően, amely 1,7 MHz frekvenciával bír.

 

5. Egyszerű vezérlés

A párásító áttekinthető digitális kijelzővel rendelkezik a gyors és egyszerű vezérléshez. Kiválaszthatja, hogy hideg vagy meleg párát bocsásson ki. Szükség szerint szabályozhatja az áramlás sebességét és a nedvesség intenzitását. 4,7 l űrtartalmú víztartállyal rendelkezik, amely legfeljebb 32 óra működésre elegendő. Abban a pillanatban, amikor a víztartály kiürül, a párásító automatikusan kikapcsol.

 

6. Perfect Air termékcsalád

Párásítók, páramentesítők, légtisztítók... Tiszta és friss levegő az otthonnak és az elmének. Nézze meg a speciális weboldalunkat, amelyet a Perfect Air terméksorozatnak szenteltünk, és derítse ki, hogy mi okozza a rossz levegőt az otthonában. Csak kattintson a szöveg mellett lévő képre.

 

Zvlhčovač Concept ZV2010

Paraméterek

Párásító teljesítmény (l/h)
0,4
Zajszint (dB)
30
Szín
fehér
Higrosztát
igen
Magasság (cm)
32,0
Szélesség (cm)
19,5
Mélység (cm)
19,5
Tömeg (kg)
1,9

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)