DAITSU APD 12 HX PREMIUM Wi-Fi mobil klíma
DAITSU APD 12 HX PREMIUM Wi-Fi mobil klíma
587 Ft
Kérésre

DAITSU APD 12 HX PREMIUM Wi-Fi mobil klíma

30 nap a visszaküldésre

DAITSU APD 12 HX PREMIUM Wi-Fi mobil klíma

 • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
 • Ajánlott: 100 m3
 • Hűtés energ. osztálya: A (EER 2,6)
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Értékelés (%s)

%

5
x
4
x
3
x
2
x
1
x
vásárolt +vásárolt
megelégedés 98%megelégedés

Értékelések (1)

Értékelések

Ez a modern és praktikus légkondicionáló hűtő, fűtő, szellőztető és párátlanító funkciót biztosít. Hatékony hűtéssel és alacsony energiafogyasztással tűnik ki, ezért környezetbarát. Nemcsak otthon, de irodákban is használható.

A Daitsu APD 12 HX mobil klíma fűtő funkcióval wifi segítségével is vezérelhető. Alkalmas olyan helyiségekbe is, ahol nem lehet klasszikus klímát telepíteni, például bérelt helyiségekbe, konténerházakba, történelmi emlékművekbe stb. Előnye, hogy olcsóbb és könnyű áthelyezni, így több helyiséget is klimatizálhat a nap folyamán. A készülék 18-29 m2 méretű helyiségekbe alkalmas.  

Az egység beszereléséhez nincs szükség szakemberre. Csak csatlakoztassa elektromos hálózathoz, vezesse ki a forró levegős tömlőt a szabadba az ablakon vagy a falon keresztül, és a légkondicionáló kezdheti is a hűtést.

Fő funkciója a hűtés és a párátlanítás. Mindenki biztosan értékelni fogja a 24 órás időzítőt, amellyel beállíthatja a készülék be- és kikapcsolását a kívánt napszakban. A légkondicionáló automatikus visszaállítási funkcióval felszerelt. Áramkimaradás esetén az eszköz ismét az áramkimaradás előtt utoljára beállított üzemmódba kapcsol. 

SLEEP funkciót éjjel használhatja, amely során a készülék kellemes klímát tart fenn a lehető legkényelmesebb alváshoz.  Egy másik mód a DRY funkció (párátlanítás), amely komfortos szintet tartja a páratartalmat és a szobahőmérsékletet. AUTO módban az egység automatikusan meghatározza az üzemmódot az optimális kényelemért. A LED kijelzőn mutatja a helyiség aktuális hőmérsékletét és a beállított üzemmódot.  

Ez a mobil klíma egy speciális, kondenzvíz párologtató funkcióval rendelkezik, ezért nem szükséges ürítgetni a kondenzvíztartályát. 

A légkondicionáló energiatakarékos és az A energiaosztályba tartozik. Környezetbarát R410A hűtőközeget használ. Csendes.  

Az egységhez egy többfunkciós vezérlő tartozik, amely teljes kényelmet nyújt, ha nem akar feleslegesen felkelni és manuálisan beállítani a funkciókat a kezelőpanelen keresztül. A vezérlő előnyeit különösen a szülők fogják értékelni, mivel gyermekzárral rendelkezik, hogy ne lehessen megváltoztatni a beállított értékeket.  

A Wi-Fi vezérlés újdonságnak számít a Daitsu mobil klímaberendezések körében. Csak töltse le az EWPE Smart alkalmazást a mobiltelefonjába és bárhonnét vezérelheti a klímát. Az alkalmazás ráadásul iOS és Android készülékekhez is elérhető. Ingyenesen letölthető az okostelefonba Google Play vagy App Store áruházból.

A légkondicionáló telepítése nagyon egyszerű és intuitív.  A készülékhez egy készletet melléklünk, amellyel a kivezetőcsőt az ablakba szerelheti. Csak csatlakoztassa a tömlőt a csatlakozókba, húzza ki a kívánt hosszúságra, majd az egyik csatlakozót helyezze közvetlenül a gépbe, a másikat pedig csavarja be a nyitott ablakba helyezett részbe. 

A DAITSU PREMIUM KLÍMA JELLEMZŐI:

 • 5 üzemmód: auto, hűtés (COOL), páramentesítés (DRY), ventilátor (FAN) és fűtés (HEAT)
 • Időzítő / TIMER: 24 órás időzítő
 • 4 ventilátor sebesség: automatikus - alacsony - közepes -magas
 • Párátlanítás: hatékonyan csökkenti a páratartalmat a szobában
 • Vezérlés wifin keresztül
 • Könnyű áthelyezni a kerekekkel
 • Többfunkciós távirányító
 • LED kijelző: az aktuális szobahőmérsékletet és üzemmódót mutatja
 • SLEEP funkció: hűtés közben halk és takarékos működést biztosít
 • Gyerekzár: a gombok lezárhatók

Paraméterek

Márka:
Fűtés energ. osztálya
A+
Hőteljesítmény (kW)
3,52
Ventilátor fokozatok
4
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Elvezető cső átmérője (cm)
15
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
40,5
Magasság (cm)
83,5
Mélység (cm)
38,5
Tömeg (kg)
36

Paraméterek

Márka:
Fűtés energ. osztálya
A+
Hőteljesítmény (kW)
3,52
Ventilátor fokozatok
4
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Elvezető cső átmérője (cm)
15
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
40,5
Magasság (cm)
83,5
Mélység (cm)
38,5
Tömeg (kg)
36
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Felhasználói értékelés

Eddig csak kicsomagoltam (szép) és bekötöttem (működik). Hosszabb ideig még nem használtam. A forró levegőt elvezető cső elég hangosan búg, szóval biztosan jól és erősen meg kéne oldani a rögzítését és a szigetelést (az erkélyajtó alsó felében deszkára cseréltük az üveget, rajta egy nyílással gumis szigeteléssel). Végre nem kell félnem a trópusi nyári napoktól. Ha bekapcsol a kompresszor és teljes erővel hűt, akkor elég hangos. Kipróbáltam bekapcsolt tévé mellett és fel kellett rendesen emelnem a hangerőt. Miután lehűlt a helyiség a beállított hőmérsékletre, akkor egész halk lett (szinte meglepően halk). Hogy milyen gyakran fog maximumra kapcsolni, nem tudom, de elég jó a teljesitménye, szóval nem lesz gond lehűteni a hálószobát és kikapcsolni. A leírásból nekem hiányzott az infó, hogy van-e rajta swing funkció - igen, van. A levegő eloszlatását csak a lamellákkal lehet befolyásolni, amelyeket kézzel kell beállítani (minden nyílás felénél, szóval "szórást" is be lehet állítani). Az automatikus lengést tényleg lassan csinálja fel és le = bezárja a nyílást, teljesen kinyitja stb., illetve van pár stabil helyzet is. Az útmutató szerint tilos hosszabbítót használni. Nagyobb mennyiségű és hosszabb idejű fogyasztásra egy szupermarketben vásárolt hosszabbító nem biztos, hogy elég lesz, ezért jobb egy aljzathoz közeli helyet választani. De feltételezem, hogy egy jó minőségű kábel (vagyis nem egy hétnyílásos monstrum, világító kapcsológombbal, amely már egy bekapcsolt rádió mellett is olvadni kezd, de egy jó földelésű kábel, 2-3 kW elosztással) probléma nélkül győzné.

Kisebb, mint vártam. Elegáns kinézet (tetszik a műanyagon keresztül vetített kijelző). Elég erősen fújja a jeges levegőt.

Ahogy minden mobil klíma esetében - hangos, de néhány (márka nélküli) klímához képest halkabb.

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft

Szigetelés az erkélyajtóba mobil légkondicionálókhoz Detail

18 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (230 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (190 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Ablaktömítő készlet mobil légkondicionálókhoz Detail

33 990 Ft

Tömeg (kg) 1,3,
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04