GREE AOVIA páramentesítő
GREE AOVIA páramentesítő
146 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

GREE AOVIA páramentesítő

30 nap a visszaküldésre

GREE AOVIA páramentesítő

 • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Gree Aovia 20 GDN20BE párátlanító készülék

A levegő párátlanításával a Gree Aovia 20 párátlanító megakadályozhatja a nem kívánt penészesedés kialakulását és fenntartja az egészséges beltéri környezetet.

A nagy teljesítményű, mégis csendes Gree Aovia 20 párátlanító gyorsan és hatékonyan megszabadítja Önt a nedvességtől. Alkalmas pincék, garázsok, hanem olyan helyiségekben is, ahol a túlzott páratartalom penészesedést, a falazat hámlását vagy az ablakok bepárásodását okozhatja. R-290 hűtőközeget használ ami azt jelenti, hogy környezetbarát is.

Megbízható páramentesítő Görögország Aovia 20 hatalmas +5 és +32°C közötti hőmérséklet-tartomány, még a hidegebb téli hónapokban is hatékonyan működik. Köszönhetően a alacsony zajszint, alacsony beszerzési költségek a könnyű kezelhetőség ez a párátlanító minden háztartásban használható.

Miben különbözik a Gree Aovia 20 GDN20BE készülék?

 

1. Nagy tartály

 

Az Aovia 20 párátlanítóval többé nem kell aggódnia a páratartalom miatt, a párátlanító gondoskodik arról, hogy a levegő a helyiségekben tiszta és jó minőségű legyen. A készülék tömlőcsatlakozás a víz közvetlen elvezetésére a lefolyóba, de a víztartály legfeljebb 2,6 liter.

A párátlanító a következőkkel van felszerelve automatikus kikapcsolás amikor a kondenzátumtartály megtelt, vagy amikor a készüléket megdöntik, hogy soha nem áll fenn a túlfolyás vagy kiömlés veszélye. A párátlanító megakadályozza, hogy leálljon... figyelmeztet, ha a tartály megtelt. riasztással egy ideig 10 másodperc így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy nem veszi észre, ha a tartály megtelt, és kikapcsolja a gépet.

 

2. Minden háztartás számára megfelelő segítő

 

Az Aovia 20 párátlanító nagyobb helyiségekbe is alkalmas, mint pl. pincék vagy 30 m²-es garázsok. Más területeken is használható, ahol a túlzott páratartalom penészesedést, a falazat hámlását vagy az ablakok bepárásodását okozhatja. Ezért minden bizonnyal minden otthonba alkalmas. Beépített görgők a könnyű mobilitás érdekében könnyű használat kompromisszumok nélkül.

A készülék kezelőpanelje a következőkkel van felszerelve LED kijelző, az automatikus hidrosztatikusnak köszönhetően a kijelzőn a helyiség tényleges páratartalma (+/-5%-os pontossággal).

 

3. Gyakorlati funkciók

 

A műszer számos praktikus funkcióval van felszerelve a használat megkönnyítése érdekében, amelyek a következőket kínálják időzítő funkció vagy időzítő funkció teli víztartály riasztás.

Ezenkívül a készülék beépített szűrőtisztítás jelző amikor a készülék 250 óra után 250 óra működés után figyelmeztet, hogy a szűrőt langyos vízben meg kell tisztítani a megfelelő működéshez.

Nem kell aggódnia a hirtelen áramkimaradás miatt sem, mivel a páramentesítő automatikus újraindítási funkcióval van felszerelveamely megjegyzi az áramkimaradás előtti utolsó beállításokat, és nem kell újraprogramoznia a készüléket bekapcsoláskor.

 

4. Egyéb jellemzők

 

 • Párátlanítási kapacitás: 20 liter/nap (30°C és 80% relatív páratartalom mellett)
 • Teljesítmény: 350 W (30°C és 80% relatív relatív páratartalom mellett)
 • Maximális munkaterület: 30 m²
 • Légáram (1. szint): 145 m³/h
 • Légáram (2. szint): 170 m³/h
 • Működési tartomány: +5 és +32°C között
 • Hangszint: max. 39 dB
 • 2 ventilátor sebesség
 • Tartály kapacitása: 2,6 liter
 • Hűtőfolyadék: R290
 • Méretek: 420 x 350 x 482 mm
 • Súly: 15,5 kg
 • Garancia: 2 év
 • Szín: Fehér

Paraméterek

Márka:
Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott hely (m2)
35
Zajszint (dB)
37
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
2,6
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Tömlő
vásárlási lehetőség
Szélesség (cm)
35
Magasság (cm)
48,2
Mélység (cm)
42
Tömeg (kg)
15,5

Paraméterek

Márka:
Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott hely (m2)
35
Zajszint (dB)
37
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
2,6
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Tömlő
vásárlási lehetőség
Szélesség (cm)
35
Magasság (cm)
48,2
Mélység (cm)
42
Tömeg (kg)
15,5
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.02.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)