GREE DAISY páramentesítő
GREE DAISY páramentesítő
119 890 Ft
2 db raktáron

GREE DAISY páramentesítő
teljesítmény akár 40 l/nap, 7 l-es tartály, automatikus újraindítás, túltöltés elleni védelem

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

GREE DAISY páramentesítő
teljesítmény akár 40 l/nap, 7 l-es tartály, automatikus újraindítás, túltöltés elleni védelem

A terméket 33 vásárló néziů
 • Márka: GREE
 • Garancia 2 év
 • 119 890 Ft
 • ÁFA nélkül: 94 402 Ft
2 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Páramentesítő GREE DAISY

A Gree Daisy párátlanítóval a páratartalomnak többé nincs esélye. A Gree Daisy megakadályozza a nem kívánt penészesedést és tisztán tartja a beltéri levegő minőségét.

A nagy teljesítményű Gree Daisy párátlanító eltávolítja a levegőből a felesleges nedvességet. a penész, a páralecsapódás és a szagok kiküszöbölése a nagyobb fűtött terekben. R-290 hűtőközeget használ ami azt jelenti, hogy környezetbarát is.

Megbízható Gree Daisy páramentesítő készülék van hatalmas +5 és +32°C közötti hőmérséklet-tartomány, még a hidegebb téli hónapokban is hatékonyan működik. A készülék automatikus vagy folyamatos üzemmódban párátlanít, és köszönhetően a nagy kapacitású tartály a kondenzált víz számára hosszú megszakítás nélküli működés. Fel van szerelve intelligens leolvasztó rendszer, a készülék hideg környezetben történő működés esetén leolvasztja magát.

Mi különbözteti meg a GREE DAISY-t?

 

1. Nagy tartály

 

A Gree Daisy párátlanítóval nem kell többé aggódnia a páratartalom miatt, a párátlanító gondoskodik a következőkről tiszta és jó minőségű levegő az Ön telephelyén. A készülék a következőket tartalmazza tágas víztartály legfeljebb 7 liter. A kondenzvíz egy tömlőn keresztül közvetlenül a hulladékba vezethető, a tömlő azonban nem tartozék.

A párátlanító fel van szerelve egy automatikus kikapcsolás ha a kondenzátumtartály megtelik, tehát soha nem áll fenn a tartály tartalmának túlcsordulásának vagy kiömlésének veszélye.. Ezenkívül a párátlanító nem kapcsol ki, mielőtt figyelmeztet, ha a tartály megtelt. hangjelzéssel, így nem kell aggódnia amiatt, hogy nem veszi észre, ha a tartály megtelt, majd kikapcsol.

 

2. Gyakorlati funkciók

 

A készülék számos praktikus funkcióval van felszerelve, amelyek megkönnyítik a használatát. Az időzítő funkció Az időzítő funkcióval beállíthatja, hogy a párátlanító 0 és 24 óra között automatikusan be- és kikapcsoljon.

Ezenkívül a készülék beépített a szűrő tisztításának jelzője amikor az egység 250 óra után 250 óra működés után figyelmeztet, hogy a szűrőt langyos vízben meg kell tisztítani a megfelelő működéshez.

A hirtelen áramkimaradás miatt sem kell aggódnia, mivel a párátlanító fel van szerelve a következőkkel automatikus újraindítási funkció amely megjegyzi az áramkimaradás előtti utolsó beállításokat, és nem kell újraprogramoznia a készüléket bekapcsoláskor. A készüléket a következőkkel is felszerelték gyermekbiztonsági zár a véletlen visszaállítás megakadályozása érdekében.

 

3. A párátlanítás több módszere

 

Automatikus (Smart) - a készülék automatikusan a felhasználó számára optimális értéken tartja a helyiség páratartalmát, figyelembe véve a helyiség hőmérsékletét, egy higrosztát és egy hőmérő segítségével. Ha a páratartalom a célérték alá csökken, a párátlanítás automatikusan kikapcsol. A páratartalom szintje manuálisan is beállítható 30-80% között (10%-os lépésekben).

Folyamatos (Folytatás) - a párátlanítás maximális teljesítményen működik, amíg el nem éri az optimális páratartalomszintet. A kívánt páratartalom szintje ebben az üzemmódban nem állítható be.

Párátlanítás (Szárítás) - felgyorsítja a szennyes szárítását. A túlzott nedvesség eltávolítása után az értéket optimális szinten tartják a penészgombásodás megelőzése érdekében. Ebben az üzemmódban sem a kívánt páratartalom, sem a ventilátor sebessége nem állítható be.

Csendes üzemmód (Csendes) - A készülék a lehető legcsendesebb működés biztosítása érdekében a ventilátor fordulatszámát a legalacsonyabb fokozatra csökkenti. A ventilátor sebessége nem szabályozható.

 

4. Egyéb jellemzők

 

 • Párátlanítási kapacitás: 40 liter/nap (30°C és 80% relatív páratartalom mellett)
 • Teljesítmény: 900 W (30°C és 80% relatív relatív páratartalom mellett)
 • Légáram: 230 m³/h
 • Működési tartomány: +5 és +32°C között
 • Hangszint: 48 dB
 • 3 ventilátor sebesség
 • Tartály kapacitása: 7 liter
 • Hűtőanyag: R290
 • Méretek: 396 × 286 × 625 mm
 • Súly: 22,5 kg
 • Szín: fehér

Paraméterek

Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott (m2)
46
Zajszint (dB)
42
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
7
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Magasság (cm)
62,5
Szélesség (cm)
39,6
Mélység (cm)
28,6
Tömeg (kg)
22,5
Tömlő
vásárlási lehetőség

Paraméterek

Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott (m2)
46
Zajszint (dB)
42
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
7
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Magasság (cm)
62,5
Szélesség (cm)
39,6
Mélység (cm)
28,6
Tömeg (kg)
22,5
Tömlő
vásárlási lehetőség

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.03.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.