GREE DAISY páramentesítő
GREE DAISY páramentesítő
119 890 Ft
2 db raktáron

GREE DAISY páramentesítő
teljesítmény akár 40 l/nap, 7 l-es tartály, automatikus újraindítás, túltöltés elleni védelem

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

GREE DAISY páramentesítő
teljesítmény akár 40 l/nap, 7 l-es tartály, automatikus újraindítás, túltöltés elleni védelem

 • Márka: GREE
 • Garancia 2 év
 • 119 890 Ft
 • ÁFA nélkül: 94 402 Ft
2 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az GREE márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

GREE DAISY páramentesítő

A Gree Daisy párátlanítóval a magas páratartalomnak többé nincs esélye. A Gree Daisy megakadályozza a nem kívánt penészesedést, valamint gondoskodik a tiszta és kiváló minőségű levegőről a helyiségben.

A nagy teljesítményű Gree Daisy párátlanító eltávolítja a levegőből a felesleges nedvességet, amellyel kiküszöböli a penész, a páralecsapódás és a szagok kialakulását a nagyobb fűtött helyiségekben. R-290 hűtőközeget használ, ami azt jelenti, hogy környezetbarát is.

Gree Daisy egy megbízható párátlanító, amelynek hatalmas hőmérsékleti tartománya +5 és + 32 °C között mozog, és hatékonyan működik még az év hidegebb téli hónapjaiban is. A készülék automatikus vagy folyamatos üzemmódban párátlanít, a hatalmas kondenzvíz-tartály pedig hosszú, megszakítás nélküli működést biztosít. Az intelligens leolvasztási rendszerrel felszerelt készülék hideg környezetben való működés közben magától leolvad.

Mi teszi a GREE DAISY-t kiemelkedővé?

 

1. Nagy tartály

 

A Gree Daisy párátlanítóval már nem kell félnie a nedvességtől, a párátlanító gondoskodik a helyiség tiszta és jó minőségű levegőjéről. A készülék tágas, 7 literes víztartályt tartalmaz. A kondenzvíz egy tömlőn keresztül közvetlenül a lefolyóba vezethető, a tömlő azonban nem tartozék.

A párátlanító automatikus kikapcsolási funkcióval van ellátva arra az esetre, ha a kondenzátumtartály megtelik, így soha nem áll fenn a túlfolyás vagy szivárgás veszélye. Párátlanító ráadásul az automatikus kikapcsolás előtt hangjelzéssel figyelmezteti, hogy tele a tartály, így nem kell aggódnia, hogy nem veszi észre a teli tartályt és a készülék azt követő leállítását. 

 

2. Praktikus funkciók

 

A készülék számos praktikus funkcióval van felszerelve, amelyek megkönnyítik a használatát. Az időzítő funkcióvalbeállíthatja a párátlanító automatikus be- és kikapcsolását 0 és 24 óra között.

A készülék beépített jelzővel rendelkezik, amely a szűrő tisztításának szükségességét jelzi. A készülék 250 órahasználat elteltével figyelmezteti, hogy a szűrőt langyos vízben kell megtisztítani a készülék megfelelő működéséhez.

Nem kell aggódnia a hirtelen áramkimaradás miatt sem, mivel a párátlanító automatikus újraindítási funkcióval felszerelt. A készülék elmenti a leállás előtti utolsó beállításokat, és amikor újra bekapcsolja, nem kell újra beprogramoznia. A készülék gyermekbiztonsági zárral is fel van szerelve, nehogy a gyermekek véletlenül módosítsák a párátlanító beállításait.

 

3. Párátlanítás számos módja

 

Automatikus (Smart) – a készülék a higrosztát és a hőmérő segítségével automatikusan fenntartja a helyiség páratartalmát a felhasználó számára optimális értéken, figyelembe véve a helyiség hőmérsékletét. Ha a páratartalom a célérték alá csökken, a párátlanítás automatikusan kikapcsol. A páratartalom értéke manuálisan is beállítható 30-80 %-os tartományban (10%-os lépésekben). 

Folyamatos (Cont.) – a párátlanítás maximális teljesítményen történik az optimális páratartalom eléréséig. Ebben a módban a kívánt páratartalom nem állítható be. 

Ruhaszárítás (Dry) – felgyorsítja a ruhanemű szárítását. A túlzott nedvesség eltávolítása után az értéket optimális szinten tartja a penész megelőzése érdekében. Ebben az üzemmódban nem állítható be sem a kívánt páratartalom, sem a ventilátorsebesség. 

Csendes üzemmód (Quiet) – a készülék a lehető legcsendesebb működés érdekében a ventilátor fordulatszámát a legalacsonyabb fokozatra csökkenti. A ventilátor sebessége nem szabályozható. 

 

4. Egyéb jellemzők

 

 • Páramentesítő kapacitás: 40 liter / nap (30 °C és 80% relatív páratartalom mellett)
 • Teljesítmény: 900 W (30 °C és 80% relatív páratartalom mellett)
 • Légáramlás: 230 m³ / h
 • Munkaintervallum: +5 és + 32 °C között
 • Zajszint: 48 dB
 • 3 ventilátor sebesség 
 • Tartály kapacitása: 7 liter
 • Hűtőközeg: R290
 • Méretek: 396 × 286 × 625 mm
 • Tömeg: 22,5 kg
 • Szín: fehér

Paraméterek

Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott (m2)
46
Zajszint (dB)
42
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
7
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Tömlő
vásárlási lehetőség
Szélesség (cm)
39,6
Magasság (cm)
62,5
Mélység (cm)
28,6
Tömeg (kg)
22,5

Paraméterek

Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott (m2)
46
Zajszint (dB)
42
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
7
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Tömlő
vásárlási lehetőség
Szélesség (cm)
39,6
Magasság (cm)
62,5
Mélység (cm)
28,6
Tömeg (kg)
22,5

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)