IQ-OZ 1 ózongenerátor
IQ-OZ 1 ózongenerátor
206 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

IQ-OZ 1 ózongenerátor

30 nap a visszaküldésre

IQ-OZ 1 ózongenerátor

  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 160 m3
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

IQ-OZ 1 ózongenerátor

Az IQ-OZ 1 ipari ózongenerátort háztartási és ipari fertőtlenítésre és sterilizálásra tervezték. A keletkező ózon nagyon erős oxidáló és sterilizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Gyorsan és hatékonyan pusztítja el a fertőtlenített területen található összes vírust, baktériumot, atkát, parazitát, gombát és minden egyéb káros kórokozót. Többek között az influenza vírust, a hepatitis vírusokat, a SARS vírusokat, a COVID-19 megbetegedést okozó vírust, a H1N1-vírust stb. is nagyon hatékonyan elpusztítja. Mindent tökéletesen fertőtlenít, sterilizálja és tisztítja a levegőt.

Az IQ-OZ 1 ózongenerátort háztartások, irodák, egészségügyi létesítmények, iskolai tantermek, tornatermek, éttermek, szállodai szobák és szálláshelyek, ipari és kereskedelmi helyiségek, nyilvános WC-k, személygépkocsik és haszongépjárművek, autóbuszok, valamint a tömegközlekedés és egyebek fertőtlenítésére és sterilizálására tervezték. A teljes teret és az abban található összes berendezést fertőtleníti.

Az IQ-OZ ózongenerátorokból keletkező ózon a kellemetlen szagokat is eltávolítja. Ezért felhasználható a feldolgozóiparban, az állattenyésztésben, a konyhákban, éttermekben stb. keletkező kellemetlen szagok kiküszöbölésére. Sterilizálja és lebontja a szén-monoxidot, a szén-dioxidot, az ammóniát, a sztirolt, a dimetil-szulfoxidot, a dimetil-acetamidot, a formaldehidet, a benzolt, a toluolt és más festékből vagy vegyileg kezelt anyagból származó káros füstöt, valamint a cigarettafüst szagát.

Élelmiszerek és ételek fertőtlenítésére és méregtelenítésére is alkalmas. Csomagolt és nem csomagolt esetében is. Nemcsak az összes vírust és baktériumot távolítja el róluk, hanem a bennük esetlegesen megtalálható peszticid- és toxinmaradványokat is. Az ózongenerátort elég abba a helyiségbe helyezni, ahol az élelmiszerek találhatóak, esetleg a lehető legközelebb kell helyezni az élelmiszerekhez, majd be kell kapcsolni a 2-3 perces fertőtlenítő ciklust.

Az ózonnal történő fertőtlenítés nem csupán az adott térhez és a benne lévő tárgyakhoz, hanem mindenekelőtt a környezethez is kíméletes, ugyanis az ózon használat után lényegében oxigénné alakul. A fertőtlenítési ciklus befejezése után körülbelül 20-30 perc elteltével esik szét és alakul át oxigénné. Ez idő elteltével a levegő oxigénszintje jelentősen megnő, és a levegő kellemes friss és tiszta lesz.

 

Az ózonnal történő fertőtlenítés folyamatának leírása

Helyezze el biztonságosan az IQ-OZ 1 ózongenerátort a fertőtleníteni kívánt térbe. A jármű belsejének fertőtlenítésénél helyezze az ózongenerátort az autóban a padlóra, ideális esetben az első ülések mögé, és hajtsa le a hátsó üléseket úgy, hogy az ózon bejusson a csomagtérbe. Az autóbuszok fertőtlenítésénél helyezze az ózongenerátort a jármű közepére.  Csatlakoztassa a tápkábelt az elektromos aljzathoz, és állítsa be az időzítőn a fertőtlenítési ciklus szükséges idejét (általában 1 - 60 perc) a tér mérete és a levegő szennyezettségének mértéke szerint. Ezt követően az ózongenerátor elkezd ózont termelni, és az ózongenerátort kezelő személynek el kell hagynia a fertőtlenített területet.

A fertőtlenítési ciklus alatt az adott területen senki sem tartózkodhat, beleértve a háziállatokat és a tenyészállatokat is. A fertőtlenítési ciklus végén az ózongenerátor önmaga kikapcsol. A fertőtlenített területre a légutak és légzőszervek védelme nélkül legkorábban a ciklus befejeztét követően 40 perccel léphet be. Ezután ajánlott legalább 10-15 percen át szellőztetni a területet.

Hogyan működik az ózongenerátor?

Az ózongenerátor működési elve az oxigén (O2) ózonná (O3) való átalakulásának kémiai reakcióján alapszik. A nagyfeszültségű koronakisülés révén a generátor a beáramló levegőben lévő oxigént egyes atomokra osztja fel, amelyek ezután hármasával kapcsolódnak egymáshoz és alkotnak ózonmolekulát. Az ózon egy erős oxidálószer, amely eltávolítja az összes szennyező anyagot. Az újonnan képződött ózon könnyedén megköti a vírusokat, a koronavírusokat, a baktériumokat, a gombákat vagy a kellemetlen szagokat, ezen felül a létrejött ózon fertőtlenít és sterilizál. Megfelelő eljárás és ózonkoncentráció esetén minden szennyező anyag teljesen megsemmisül. A reakciók során az ózon visszaváltozik oxigénné. A generátor használata ezért teljesen biztonságos és 100% -ban környezetbarát.

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Bár az ózon természetes módon fordul elő a Föld légkörében, magában egy mérgező gáz, jellegzetes szaggal és egyértelmű kék ​​színnel. Emiatt a generátor működtetése során nem tartózkodhatnak a helyiségekben emberek, állatok, sem növények. A fertőtlenített helyiségbe az ózongenerátor működését követően legkorábban egy óra elteltével lépjen be.

Paraméterek

Márka:
Ózonkibocsátás (mg/óra)
9000
Szélesség (cm)
200
Magasság (cm)
135
Mélység (cm)
135
Tömeg (kg)
2

Paraméterek

Márka:
Ózonkibocsátás (mg/óra)
9000
Szélesség (cm)
200
Magasság (cm)
135
Mélység (cm)
135
Tömeg (kg)
2
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.05.04