LAMAX S9 Dual GPS autós kamera
LAMAX S9 Dual GPS autós kamera
219 Ft
Raktáron a külső raktáron

LAMAX S9 Dual GPS autós kamera

30 nap a visszaküldésre

LAMAX S9 Dual GPS autós kamera

  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

LAMAX S9 Dual 

LAMAX S9 Dual 

A visszapillantó tükörből műszerfali kamera lesz
Cserélje le a hagyományos visszapillantó tükröt a LAMAX S9 Dual intelligens autós tükör kamerára. Full HD-bizonyítékot kap baleset esetén, és egy partnert a mindennapi utazáshoz, hogy könnyebbé tegye a vezetést. Hogyan? Például azzal, hogy figyelmeztet a közeledő radarra, vagy azzal, hogy egy második hátsó kamerával bővíti a látómezőt. A nagy, 9,66 hüvelykes érintőképernyővel és a finomhangolt hangvezérléssel a kamera szórakoztatja Önt - akár 12 parancsot is adhat hangjával. De mivel úgy néz ki, mint egy tükör, soha nem fogja eltakarni a kilátást, és kívülről senki sem fogja észrevenni.

Nyugalmat ad baleset esetén
Egy baleset mindig kellemetlen. De a LAMAX S9 Dual segítségével nem kell vitatkoznia senkivel az okokról. Az elülső és hátsó kamerák Full HD felbontásban rögzítik minden méterét, így a tettes és a rendszámtábla pillanatok alatt kiderül. Az első kamera 150°-os, széles látószögű objektívjével egyszerre rögzíti a sávot, a szembejövő forgalmat és a járdát, anélkül, hogy a tárgyak torzulnának. A hátsó kamera 130°-os szögből nézi a lökhárítót.

A hangvezérléssel minden szavára figyel
Elölről hátrafelé váltás? Fényképet készít vezetés közben, vagy rögzít egy videót, amit meg akar tartani? A hangvezérléssel könnyedén kezelheti a kamerát, miközben kezét a kormányon tartja. A LAMAX S9 Dual mostantól 12 utasítást kezel, amelyek jól jönnek vezetés közben. Jelenleg csak angolul ért, de az utasítások olyan egyszerűek, hogy biztosan képes lesz követni őket. Csak mondd: "LAMAX, fotó!"

Ha egyszer bekattintod, már nem érdekel.
A LAMAX S9 Dual esetében nincs mindennapos telepítés. Csak kattintson az autós kamerát a tükörre, csatlakoztassa a hátsó kamerát, és kész. Visszafogott kialakítása biztosítja, hogy kívülről a lehető legkevésbé legyen látható, és ne vonzza a hívatlan vendégeket. Amikor elindítod, elkezdi rögzíteni magát, így fontosabb dolgokra is gondolhatsz.

Mentsd meg a bírságokat
A LAMAX S9 Dual rendelkezik a legjobb sebességmérő kamera-adatbázissal, amit csak kívánhat, ha Európában utazik - 37 országból vannak adataink. Így már idejekorán megtudhatja, hol kell levennie a gázról a lábát, és a megtakarított pénzt jobb célra fordíthatja. A kamera vízjelként közvetlenül a videóban megjelenítheti a sebesség-, pozíció- és időadatokat.

Videók vezeték nélküli streamelése az alkalmazáson keresztül
Egy kifinomult mobilalkalmazás egy másik módja a kamera vezérlésének és beállításának. Ezenkívül a rögzített videókat könnyen letöltheti és szerkesztheti. A LAMAX S9 Dual beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így a kábeleket hagyja a fiókban - nem lesz rá szüksége a felvételek áthúzásához.

Védi Önt éjjel-nappal
A hátsó kamerába egy innovatív optikai érzékelőt építettünk, amelynek technológiája biztosítja a lehető legjobb videót sötétben és homályban. Abban a pillanatban, amikor egy figyelmetlen sofőr kirohan az éjszakából, és nem fékez, megbízhatóan rögzítik az autóját és a rendszámát. Az autó előtti és mögötti gyors mozgásokat mindkét kamera tökéletesen rögzíti a 30 FPS képkockasebességnek köszönhetően.

Olyan funkciók, mint a legújabb autó
A LAMAX S9 Dual olyan fejlett ADAS-rendszereket tartalmaz, mint az LDWS és az FCWS. Az előbbi figyelmezteti Önt, ha váratlanul letér a sávjáról, míg az utóbbi segít megtartani a biztonságos távolságot az Ön előtt haladó autóktól. A legmodernebb technológia biztonságosan elviszi Önt úti céljához.

Segít parkolni, majd vigyázni az autójára
A hátsó kamerával sokkal jobb kilátást kap, mint a visszapillantó tükörrel - a nagyméretű kijelző teljesen helyettesítheti azt. Különösen egyes autómodelleknek kicsi a hátsó ablaka, így gyakran nem látja jól, hogy mennyi hely marad. A kamera parkolási vonalakat húz, így olyan helyeken is elférsz, ahol nélküle nem mertél volna. Ráadásul, ha leparkolt, a kamera aktiválja a parkolási üzemmódot, és amint egy rázkódást észlel, azonnal elkezdi a felvételt - így mindig tudni fogja, ki karcolta meg az új fényezést.

Hátsó kamera személygépkocsihoz és furgonhoz
A dobozban kap egy belső hátsó kamerát, amelyet a mellékelt matricával könnyen felragaszthat a hátsó ablakra. A furgonok és pickupok tulajdonosai számára, ahol a hátsó ablak kicsi vagy rakomány takarja, egy 8 m-es csatlakozó vezetékkel külső hátsó kamerát is felszerelhet, és az egész rendszert teljes mértékben kihasználhatja.

Tükör vagy 9,66" kijelző
A LAMAX S9 Dual fényes és nagyméretű kijelzője fejlett IPS technológiával rendelkezik, amely kiváló betekintési szögeket biztosít. Ráadásul teljesen érintőképernyős, így a kezelés gyerekjáték. A képernyő is könnyen kikapcsolható, és a tükörképre hagyatkozhat.

Egyszeri telepítés
Egyszer kattintsa a LAMAX S9 Dual-t a visszapillantó tükörre, csatlakoztassa a kábeleket, és ne aggódjon tovább. A dobozban praktikus műanyag fogantyúkat és egy matricát talál, hogy még egyszerűbbé tegye a beszerelést. A nem feltűnő kialakításnak köszönhetően a kamerát az autóban is hagyhatja.

Hang- és alkalmazásvezérlés
A kamerát anélkül vezérelheti, hogy levenné a kezét a kormánykerékről. Csak beszélj hozzá. Jelenleg 12 parancsot tartalmaz, amelyek minden nap jól jönnek. A mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlés ugyanilyen egyszerű. A beépített Wi-Fi a lehető legkényelmesebbé és leggyorsabbá teszi a videók letöltését és szerkesztését. A kamera beállításait is módosíthatja az alkalmazásban.

Sebességmérő kamera észlelése
A sebességmérő kamerák folyamatosan bővülő adatbázisa figyelmezteti Önt azokra a helyekre, ahol érdemes levenni a lábát a gázról. Több mint 37 európai országban több ezer sebességmérő kameráról és piros lámpás kereszteződésről tudunk.

Full HD felbontás
Mindkét kamera kiváló minőségű Full HD videót rögzít 30 FPS sebességgel a csúcskategóriás chipeknek köszönhetően, ahol minden fontos részlet, például a rendszámtábla és az emberek arca jól kivehető. Az érzékelőket a maximumra hangoltuk, hogy a kép éles legyen, kezelje a fényátmeneteket és hűen adja vissza a színeket. Az elülső kamera 150°-os, a hátsó kamera 130°-os szöget vesz fel. Mindkettő elegendő ahhoz, hogy mindent megörökítsen, ami számít, miközben elkerüli a kép torzulását.

Éjszakai látás
A fejlett technológiájú optikai érzékelő kiváló videominőséget biztosít a hátsó kamera számára, még a városon kívüli sötét úton is. Az előlapi kamera viszont első osztályú optikai szenzoroptimalizálásra támaszkodik. A rendszer éjjel-nappal védi Önt.

Vízjelek a videóban
Minden egyes felvételhez eldöntheti, hogy a videóhoz idő, sebesség vagy GPS-hely vízjelet szeretne-e hozzáadni. Minden opció kombinálható, így mindig csak azt látja, amit szeretne.

Ciklikus lövés
A kamera a videót különálló szekvenciákban rögzíti, és szükség esetén a legrégebbi szekvenciát lejátssza. Ez biztosítja, hogy soha ne fogyjon ki a memória. A bőséges tárhelyet az akár 64 GB-os kártyák támogatása biztosítja.


Lövés reteszelés
Egyetlen érintéssel rögzítheti a tetsző vagy a jövőben felhasználni kívánt felvételeket. Vagy használja a hangvezérlést, és egy gyors paranccsal mentse el a videót. A kamera nem törli őket, amikor felszabadítja a helyet.


Parkolási mód
Amikor a kamera rázkódást érzékel, elindítja a felvételt. Ez különösen hasznos az autó parkolásakor. A funkció akkor működik a legjobban, ha le van választva a tápegységről.

G-érzékelő
A g-érzékelő folyamatosan figyeli a haladási irányt, és egy másodperc alatt észleli az esetleges ütközést. Amikor ez megtörténik, a felvételeket a törlés ellen zárolja.

Intelligens LDWS és FCWS
A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer figyelmezteti Önt, ha elhagyja a sávját, hogy ne sodródjon le az útról. Az első ütközésre figyelmeztető rendszer figyeli az autó előtti biztonságos távolságot. Mindkét rendszer segít abban, hogy biztonságosan elérje úti célját.

Szakszerű telepítés
A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében szereltesse fel a kamerát szakemberekkel. A műszerfali kamera megfelelő beállítása, a rejtett kábelek, az akadálytalan kilátás és a vezetési kényelem garantált. További információért látogasson el a lamax-electronics.com/installation weboldalra.


Specifikációk:

- Elülső kamera videofelbontása: Full HD - 1920x1080 / 30 FPS

- Hátsó kamera videofelbontása: Full HD - 1920x1080 / 30 FPS

- Betekintési szög: 150° + 130°

- Videó formátum: MOV, H.264 tömörítés

- Fényképfelbontás: 2 Mpx

- Fénykép formátum: JPG

- Hang: beépített mikrofon kikapcsolási lehetőséggel

- Érintőképernyő: 9,66" IPS

- Memória: Micro SD - legfeljebb 64 GB

- Csatlakoztathatóság: WiFi, Mini USB

- GPS modul radarérzékeléssel, hangvezérlés, WDR, parkolási mód, G-érzékelő, hurokfelvétel, fájlvédelem, automatikus indítás, képernyőkímélő, állítható kijelző fényerő, expozíció beállítása, sebességegység beállítása, állítható vízjelek a videóban.

- cseh, angol, német, magyar, angol, lengyel, szlovák, cseh, magyar, német, cseh

- Csatlakozókábel a hátsó kamerához: 6 m

- Akkumulátor: 500 mAh

- Méretek: 257 x 71 x 38 mm

Jellemzők és előnyök:

-Autótöltő

-Külső GPS modul

-Hangvezérlő kártya

-Mágneses matrica

-Radar érzékelés

-Videoátvitel alkalmazáson keresztül

-Egyszerűbb parkolás

-Back-up kamera autóhoz és furgonhoz

-Egyszeri telepítés

-Gyorsaságérzékelés

-Éjszakai látás

-Vízjelek a videóban

-Kerékpáros felvétel

-Keret zárás

-Parkolási mód

-G-érzékelő

Paraméterek

Márka:
Elem (mAh)
500
Nézési szög (°)
150
Tápforrás (V)
USB
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MOV
Kijelző mérete
9,66 palce
Szélesség (cm)
25,7
Magasság (cm)
7,1
Mélység (cm)
3,8

Paraméterek

Márka:
Elem (mAh)
500
Nézési szög (°)
150
Tápforrás (V)
USB
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MOV
Kijelző mérete
9,66 palce
Szélesség (cm)
25,7
Magasság (cm)
7,1
Mélység (cm)
3,8
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04