LAMAX S9 Dual GPS autós kamera
LAMAX S9 Dual GPS autós kamera
109 899 Ft
Raktáron a külső raktáron

LAMAX S9 Dual GPS autós kamera
hangvezérlés, GPS radarjelzéssel, FULL HD hátsó kamera, WiFi és okostelefonos alkalmazás, 9,66" IPS kijelző

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

LAMAX S9 Dual GPS autós kamera
hangvezérlés, GPS radarjelzéssel, FULL HD hátsó kamera, WiFi és okostelefonos alkalmazás, 9,66" IPS kijelző

  • Márka: Lamax
  • Garancia 2 év
  • 109 899 Ft
  • ÁFA nélkül: 86 535 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 2-3 napon belül küldjük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Lamax márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

LAMAX S9 Dual 

LAMAX S9 Dual 

A visszapillantó tükörből műszerfali kamera lesz
Cserélje le a hagyományos visszapillantó tükröt a LAMAX S9 Dual intelligens autós tükör kamerára. Full HD-bizonyítékot kap baleset esetén, és egy partnert a mindennapi utazáshoz, hogy könnyebbé tegye a vezetést. Hogyan? Például azzal, hogy figyelmeztet a közeledő radarra, vagy azzal, hogy egy második hátsó kamerával bővíti a látómezőt. A nagy, 9,66 hüvelykes érintőképernyővel és a finomhangolt hangvezérléssel a kamera szórakoztatja Önt - akár 12 parancsot is adhat hangjával. De mivel úgy néz ki, mint egy tükör, soha nem fogja eltakarni a kilátást, és kívülről senki sem fogja észrevenni.

Nyugalmat ad baleset esetén
Egy baleset mindig kellemetlen. De a LAMAX S9 Dual segítségével nem kell vitatkoznia senkivel az okokról. Az elülső és hátsó kamerák Full HD felbontásban rögzítik minden méterét, így a tettes és a rendszámtábla pillanatok alatt kiderül. Az első kamera 150°-os, széles látószögű objektívjével egyszerre rögzíti a sávot, a szembejövő forgalmat és a járdát, anélkül, hogy a tárgyak torzulnának. A hátsó kamera 130°-os szögből nézi a lökhárítót.

A hangvezérléssel minden szavára figyel
Elölről hátrafelé váltás? Fényképet készít vezetés közben, vagy rögzít egy videót, amit meg akar tartani? A hangvezérléssel könnyedén kezelheti a kamerát, miközben kezét a kormányon tartja. A LAMAX S9 Dual mostantól 12 utasítást kezel, amelyek jól jönnek vezetés közben. Jelenleg csak angolul ért, de az utasítások olyan egyszerűek, hogy biztosan képes lesz követni őket. Csak mondd: "LAMAX, fotó!"

Ha egyszer bekattintod, már nem érdekel.
A LAMAX S9 Dual esetében nincs mindennapos telepítés. Csak kattintson az autós kamerát a tükörre, csatlakoztassa a hátsó kamerát, és kész. Visszafogott kialakítása biztosítja, hogy kívülről a lehető legkevésbé legyen látható, és ne vonzza a hívatlan vendégeket. Amikor elindítod, elkezdi rögzíteni magát, így fontosabb dolgokra is gondolhatsz.

Mentsd meg a bírságokat
A LAMAX S9 Dual rendelkezik a legjobb sebességmérő kamera-adatbázissal, amit csak kívánhat, ha Európában utazik - 37 országból vannak adataink. Így már idejekorán megtudhatja, hol kell levennie a gázról a lábát, és a megtakarított pénzt jobb célra fordíthatja. A kamera vízjelként közvetlenül a videóban megjelenítheti a sebesség-, pozíció- és időadatokat.

Videók vezeték nélküli streamelése az alkalmazáson keresztül
Egy kifinomult mobilalkalmazás egy másik módja a kamera vezérlésének és beállításának. Ezenkívül a rögzített videókat könnyen letöltheti és szerkesztheti. A LAMAX S9 Dual beépített Wi-Fi-vel rendelkezik, így a kábeleket hagyja a fiókban - nem lesz rá szüksége a felvételek áthúzásához.

Védi Önt éjjel-nappal
A hátsó kamerába egy innovatív optikai érzékelőt építettünk, amelynek technológiája biztosítja a lehető legjobb videót sötétben és homályban. Abban a pillanatban, amikor egy figyelmetlen sofőr kirohan az éjszakából, és nem fékez, megbízhatóan rögzítik az autóját és a rendszámát. Az autó előtti és mögötti gyors mozgásokat mindkét kamera tökéletesen rögzíti a 30 FPS képkockasebességnek köszönhetően.

Olyan funkciók, mint a legújabb autó
A LAMAX S9 Dual olyan fejlett ADAS-rendszereket tartalmaz, mint az LDWS és az FCWS. Az előbbi figyelmezteti Önt, ha váratlanul letér a sávjáról, míg az utóbbi segít megtartani a biztonságos távolságot az Ön előtt haladó autóktól. A legmodernebb technológia biztonságosan elviszi Önt úti céljához.

Segít parkolni, majd vigyázni az autójára
A hátsó kamerával sokkal jobb kilátást kap, mint a visszapillantó tükörrel - a nagyméretű kijelző teljesen helyettesítheti azt. Különösen egyes autómodelleknek kicsi a hátsó ablaka, így gyakran nem látja jól, hogy mennyi hely marad. A kamera parkolási vonalakat húz, így olyan helyeken is elférsz, ahol nélküle nem mertél volna. Ráadásul, ha leparkolt, a kamera aktiválja a parkolási üzemmódot, és amint egy rázkódást észlel, azonnal elkezdi a felvételt - így mindig tudni fogja, ki karcolta meg az új fényezést.

Hátsó kamera személygépkocsihoz és furgonhoz
A dobozban kap egy belső hátsó kamerát, amelyet a mellékelt matricával könnyen felragaszthat a hátsó ablakra. A furgonok és pickupok tulajdonosai számára, ahol a hátsó ablak kicsi vagy rakomány takarja, egy 8 m-es csatlakozó vezetékkel külső hátsó kamerát is felszerelhet, és az egész rendszert teljes mértékben kihasználhatja.

Tükör vagy 9,66" kijelző
A LAMAX S9 Dual fényes és nagyméretű kijelzője fejlett IPS technológiával rendelkezik, amely kiváló betekintési szögeket biztosít. Ráadásul teljesen érintőképernyős, így a kezelés gyerekjáték. A képernyő is könnyen kikapcsolható, és a tükörképre hagyatkozhat.

Egyszeri telepítés
Egyszer kattintsa a LAMAX S9 Dual-t a visszapillantó tükörre, csatlakoztassa a kábeleket, és ne aggódjon tovább. A dobozban praktikus műanyag fogantyúkat és egy matricát talál, hogy még egyszerűbbé tegye a beszerelést. A nem feltűnő kialakításnak köszönhetően a kamerát az autóban is hagyhatja.

Hang- és alkalmazásvezérlés
A kamerát anélkül vezérelheti, hogy levenné a kezét a kormánykerékről. Csak beszélj hozzá. Jelenleg 12 parancsot tartalmaz, amelyek minden nap jól jönnek. A mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlés ugyanilyen egyszerű. A beépített Wi-Fi a lehető legkényelmesebbé és leggyorsabbá teszi a videók letöltését és szerkesztését. A kamera beállításait is módosíthatja az alkalmazásban.

Sebességmérő kamera észlelése
A sebességmérő kamerák folyamatosan bővülő adatbázisa figyelmezteti Önt azokra a helyekre, ahol érdemes levenni a lábát a gázról. Több mint 37 európai országban több ezer sebességmérő kameráról és piros lámpás kereszteződésről tudunk.

Full HD felbontás
Mindkét kamera kiváló minőségű Full HD videót rögzít 30 FPS sebességgel a csúcskategóriás chipeknek köszönhetően, ahol minden fontos részlet, például a rendszámtábla és az emberek arca jól kivehető. Az érzékelőket a maximumra hangoltuk, hogy a kép éles legyen, kezelje a fényátmeneteket és hűen adja vissza a színeket. Az elülső kamera 150°-os, a hátsó kamera 130°-os szöget vesz fel. Mindkettő elegendő ahhoz, hogy mindent megörökítsen, ami számít, miközben elkerüli a kép torzulását.

Éjszakai látás
A fejlett technológiájú optikai érzékelő kiváló videominőséget biztosít a hátsó kamera számára, még a városon kívüli sötét úton is. Az előlapi kamera viszont első osztályú optikai szenzoroptimalizálásra támaszkodik. A rendszer éjjel-nappal védi Önt.

Vízjelek a videóban
Minden egyes felvételhez eldöntheti, hogy a videóhoz idő, sebesség vagy GPS-hely vízjelet szeretne-e hozzáadni. Minden opció kombinálható, így mindig csak azt látja, amit szeretne.

Ciklikus lövés
A kamera a videót különálló szekvenciákban rögzíti, és szükség esetén a legrégebbi szekvenciát lejátssza. Ez biztosítja, hogy soha ne fogyjon ki a memória. A bőséges tárhelyet az akár 64 GB-os kártyák támogatása biztosítja.


Lövés reteszelés
Egyetlen érintéssel rögzítheti a tetsző vagy a jövőben felhasználni kívánt felvételeket. Vagy használja a hangvezérlést, és egy gyors paranccsal mentse el a videót. A kamera nem törli őket, amikor felszabadítja a helyet.


Parkolási mód
Amikor a kamera rázkódást érzékel, elindítja a felvételt. Ez különösen hasznos az autó parkolásakor. A funkció akkor működik a legjobban, ha le van választva a tápegységről.

G-érzékelő
A g-érzékelő folyamatosan figyeli a haladási irányt, és egy másodperc alatt észleli az esetleges ütközést. Amikor ez megtörténik, a felvételeket a törlés ellen zárolja.

Intelligens LDWS és FCWS
A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer figyelmezteti Önt, ha elhagyja a sávját, hogy ne sodródjon le az útról. Az első ütközésre figyelmeztető rendszer figyeli az autó előtti biztonságos távolságot. Mindkét rendszer segít abban, hogy biztonságosan elérje úti célját.

Szakszerű telepítés
A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében szereltesse fel a kamerát szakemberekkel. A műszerfali kamera megfelelő beállítása, a rejtett kábelek, az akadálytalan kilátás és a vezetési kényelem garantált. További információért látogasson el a lamax-electronics.com/installation weboldalra.


Specifikációk:

- Elülső kamera videofelbontása: Full HD - 1920x1080 / 30 FPS

- Hátsó kamera videofelbontása: Full HD - 1920x1080 / 30 FPS

- Betekintési szög: 150° + 130°

- Videó formátum: MOV, H.264 tömörítés

- Fényképfelbontás: 2 Mpx

- Fénykép formátum: JPG

- Hang: beépített mikrofon kikapcsolási lehetőséggel

- Érintőképernyő: 9,66" IPS

- Memória: Micro SD - legfeljebb 64 GB

- Csatlakoztathatóság: WiFi, Mini USB

- GPS modul radarérzékeléssel, hangvezérlés, WDR, parkolási mód, G-érzékelő, hurokfelvétel, fájlvédelem, automatikus indítás, képernyőkímélő, állítható kijelző fényerő, expozíció beállítása, sebességegység beállítása, állítható vízjelek a videóban.

- cseh, angol, német, magyar, angol, lengyel, szlovák, cseh, magyar, német, cseh

- Csatlakozókábel a hátsó kamerához: 6 m

- Akkumulátor: 500 mAh

- Méretek: 257 x 71 x 38 mm

Jellemzők és előnyök:

-Autótöltő

-Külső GPS modul

-Hangvezérlő kártya

-Mágneses matrica

-Radar érzékelés

-Videoátvitel alkalmazáson keresztül

-Egyszerűbb parkolás

-Back-up kamera autóhoz és furgonhoz

-Egyszeri telepítés

-Gyorsaságérzékelés

-Éjszakai látás

-Vízjelek a videóban

-Kerékpáros felvétel

-Keret zárás

-Parkolási mód

-G-érzékelő

Paraméterek

Elem (mAh)
500
Nézési szög (°)
150
Tápforrás (V)
USB
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MOV
Kijelző mérete
9,66 palce
Magasság (cm)
7,1
Szélesség (cm)
25,7
Mélység (cm)
3,8

Paraméterek

Elem (mAh)
500
Nézési szög (°)
150
Tápforrás (V)
USB
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MOV
Kijelző mérete
9,66 palce
Magasság (cm)
7,1
Szélesség (cm)
25,7
Mélység (cm)
3,8

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)