Olimpia Splendid Aria 8 mobil klíma
Olimpia Splendid Aria 8 mobil klíma
126 890 Ft
2 db raktáron

Olimpia Splendid Aria 8 mobil klíma
kompakt méretek, akár 2,1 kW hűtőteljesítmény, csendes működés

Ajánljuk
Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Olimpia Splendid Aria 8 mobil klíma
kompakt méretek, akár 2,1 kW hűtőteljesítmény, csendes működés

  • Márka: Olimpia Splendid
  • Garancia 3 év
  • Ajánlott: 60 m3
  • Hűtés energ. osztálya: A (EER 2,6)
13 890 Ft értékű ajándékot kap
darek Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz
126 890 Ft
149 900 Ft  
2 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Olimpia Splendid Aria 8 mobil légkondicionáló berendezés

Nagy teljesítményű és megfizethető légkondicionálót keres, amely méretéhez képest nagymértékben kompatibilis és könnyen hordozható? Az Olimpia Splendid Aria 8 légkondicionáló mindezen követelményeknek megfelel, miközben könnyű telepíthetőségével és magas energiahatékonyságával is kitűnik. A légkondicionálót úgy tervezték, hogy hűtse, párátlanítsa és szellőztesse a teret.

Az Olimpia Splendid Aria 8 sorozat mobil szobaklímája nagy teljesítményével, mobilitásával, kis méretével és európai CE minőségi tanúsítványával fogja meggyőzni, hogy vásárolja meg! Ez a modern készülék részletes kidolgozással és egyszerű telepítéssel emelkedik ki. A klímát egy csappantyúval szállítjuk, amely falba vagy üvegbe telepíthető, valamint egy sínnel a klíma beszereléséhez tolóablakba.

Az Olimpia Splendid Aria 8 a legkompaktabb hordozható légkondicionáló ebben a sorozatban, amely komfortos nyarat kínál. A kerekeknek és oldalfogantyúknak köszönhetően könnyedén áthelyezheti a klímát, ahová csak akarja. Gyakorlatilag bárhová magával viheti! A Dolceclima Aria 8 modell esztétikai benyomása a térben minimális, még a világító csúcsminőségű érintőpanel esetén is. A készülék kialakítása nem feltűnő és univerzális. A készülék nagyon kicsi és nem feltűnő, ugyanakkor nagyon nagy teljesítményű. A készülék magassága 68 cm, szélessége 31 cm, az össztömege pedig mindössze 22 kg! A felfelé irányuló lamellák segítik a hideg levegő jobb eloszlását. A készülék praktikus porszűrővel van felszerelve.

A klíma másik előnye az automatikus indítás funkció, amely áramszünet után az eredeti beállításban újra bekapcsolja a klímát. A kompresszor speciális védelmi fázisának köszönhetően, amely minden indításnál 3 percig kikapcsolva hagyja, nem kell tartanunk a klíma károsodásától. A készülék így automatizált kikapcsolással vagy csatlakoztatással indítható. A légkondicionáló Sleep funkcióval is rendelkezik, amely fokozatosan növeli a beállított hőmérsékletet a nagyobb akusztikus komfort érdekében. A légkondicionálón 2 hűtési, szellőztetési vagy párátlanítási sebesség közül választhat. Az Olimpia Splendid Aria 8 mobil klíma dizájnos érintőkijelzővel rendelkezik a készülék azonnali és egyértelmű vezérléséhez. A klíma a mellékelt távirányítóval is vezérelhető a kanapé kényelméből. A 24 órás üzemmódnak köszönhetően egy forró nyáron is előhűtött helyiségbe érkezhet haza.

A készülék nagyon csendes (51-65 dB), így nem fogja zavarni önt a mindennapi tevékenységeiben, a tévénézésben vagy a zenehallgatásban. Az Olimpia Splendid Aria 8 magas energiahatékonysággal rendelkezik és az energiaosztályt éri el! Az R290 természetes hűtőközeg növeli a készülék teljesítménytényezőjét és csökkenti a globális felmelegedésre gyakorolt potenciális hatását.

 

3in1 FUNKCIÓK

A klímaberendezést hűtésre, párátlanításra és szellőztetésre egyaránt tervezték. A párátlanító kapacitása 0,72 l / h.

GYORS TELEPÍTÉS

A légkondicionáló egyszerűen és gyorsan telepíthetőA mellékelt egyértelmű utasításoknak köszönhetően néhány perc alatt könnyedén beszerelheti a klímaberendezést.

 

ÁLLÍTHATÓ IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ

A légkondicionáló a 24 órás időzítő segítségével beállíthatóamelynek köszönhetően kellemesen lehűtött helyiséggel fog rendelkezni minden időjárási körülmények között, amikor csak szeretné.

 

ÉRINTŐKIJELZŐ

A légkondicionáló érintőképernyős kijelzővel van felszerelve, ami nagyon kényelmessé és egyszerűvé teszi a készülék kezelését.

 

Mivel emelkedik ki az Olimpia Splendid Aria 8?

 

1. Könnyű telepítés és kompakt méret

 

Az egyértelmű utasítások segítségével a klímaberendezés telepítése mindenki számára gyerekjáték lesz! A telepítés során használhatja a falba vagy üvegbe való beépítésre alkalmas csappantyút. A légkondicionáló toló- vagy kihúzható ablakba történő beszereléséhez egy sín is a rendelkezésére áll..

Nagyon kompakt méreteinek és nem feltűnő kialakításának köszönhetően a légkondicionáló bármilyen helyiségbe alkalmas.

 

2. Érintőkijelző és távirányító

 

A légkondicionáló átlátható érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely megkönnyíti a használatát. Az érintőkijelző megjeleníti a hűtési hőmérsékletet, a légkondicionálón beállított üzemmódot és a légkondicionáló funkcióit.

A légkondicionálóhoz egy infravörös távirányító is tartozik, így a légkondicionálót távolról, a kanapé kényelméből is vezérelheti.

 

 

3. A hűtés, a szellőztetés és a párátlanítás energiahatékonysága

 

A légkondicionáló csúcsteljesítményű energiahatékonysággal rendelkezik, a hűtés megfelel az A energiaosztálynak. A felhasznált természetes R290 hűtőközeg növeli a készülék teljesítménytényezőjét és csökkenti a globális felmelegedésre gyakorolt potenciális hatását.

4. Önindító funkció

 

A légkondicionáló kiváló energiahatékonysággal rendelkezik, hűtés tekintetében megfelel az A energiaosztályba sorolt energiahatékonysági osztálynak. A felhasznált R290 természetes hűtőközeg növeli a készülék teljesítménytényezőjét és csökkenti a globális felmelegedésre gyakorolt potenciális hatását.

 

 

5. Önindító, SLEEP és időzítő funkciók

 

Ha az áramellátás megszakad, a légkondicionáló az eredeti beállítással kapcsol magától újra be. A kompresszor speciális védelmi fázisának köszönhetően, amely minden indításkor 3 percig kikapcsolva hagyja a kompresszort, nem kell aggódni a légkondicionáló károsodása miatt. A készülék így automatikus ki- vagy bekapcsolással indítható.

A 24 órás üzemmód funkciónak köszönhetően a fülledt nyáron is élvezheti, hogy egy előre lehűtött szobába érkezik haza.

 

 

6. Kiegészítők gazdag kínálata

 

A csomag tartalmaz egy sínt a klímaberendezés csúszó- vagy tolóablakba történő beszereléséhez, légkivezető tömlőt, kúpos végzáró sapkát, távirányítót, görgőket és egy oldalsó fogantyút a készülék könnyű áthelyezéséhez.

 

Olimpia Splendid Aria 8

Paraméterek

EAN
8021183022667
Ajánlott (m2)
25
Ventilátor fokozatok
2
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Automatikus újraindítás
igen
Elvezető cső átmérője (cm)
15
Távirányító
igen
Magasság (cm)
67,8
Szélesség (cm)
30,5
Mélység (cm)
32,8
Tömeg (kg)
19

Paraméterek

EAN
8021183022667
Ajánlott (m2)
25
Ventilátor fokozatok
2
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Automatikus újraindítás
igen
Elvezető cső átmérője (cm)
15
Távirányító
igen
Magasság (cm)
67,8
Szélesség (cm)
30,5
Mélység (cm)
32,8
Tömeg (kg)
19

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Olimpia Splendid szűrőkészlet Detail

5 540 Ft

Olimpia Splendid szűrőkészlet

Több mint 5 db raktáron

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz

Akció

Több mint 5 db raktáron

Szigetelés az erkélyajtóba mobil légkondicionálókhoz Detail

18 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.03.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.