Rohnson R-857 padló ventilátor
Rohnson R-857 padló ventilátor
23 990 Ft
Kérésre

Rohnson R-857 padló ventilátor
nagy légkapacitású, teljes szerkezet fémből

30 nap a visszaküldésre

Rohnson R-857 padló ventilátor
nagy légkapacitású, teljes szerkezet fémből

  • Garancia 2 év
  • 23 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 18 890 Ft
Kérésre
Készleten nem lévő áruk
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Rohnson R-857 padló ventilátor 

A Rohnson R-857 padló ventilátor egy minőségi készülék, amely segít túlélni a forró nyári napokat. Három nagy lapátjának és extra erős motorjának köszönhetően optimális frissítő légáramlást biztosít, amely kényelmesebbé teszi a szobában való tartózkodást.

A ventilátor kezelése nagyon egyszerű a mechanikus vezérlőpanelnek köszönhetően. Három ventilátorsebesség közül választhat, hogy a légáramlás az ízlésének megfelelő intenzitású legyen. Így könnyedén beállíthatja a légáramlás erősségét annak megfelelően, hogy milyen meleg van.

A biztonság természetesen nagyon fontos. Ezért a Rohnson ventilátor masszív ráccsal van ellátva, amely megbízhatóan elrejti a ventilátor lapátjait. Így biztos lehet benne, hogy semmi veszélyes nem történik, ha a ventilátor közelében tartózkodik.

Miben tűnik ki a Rohnson R-857 ventilátor?

 

1. Erős motor

 

A Rohnson R-857 padló ventilátor nagy teljesítményű, 100 W-os motorral van felszerelve, amely erőteljes, frissítő légáramlatot képes létrehozni. Ezzel a nagy teljesítménykapacitással ez a ventilátor nagyszerű hatást tud biztosítani abban a helyiségben, ahol elhelyezi. Három nagyméretű lapátja az erős motorral kombinálva megbízhatóan gondoskodik az optimális légáramlásról, amely csökkentheti a hőmérsékletet és kellemes környezetet teremthet. A Rohnson R-857 nagy teljesítményű motorjával biztosan nem kell majd azon gondolkodnia, hogy hogyan enyhítse a forróságot a nyári napokon.

 

2. Stabil és biztonságos a teljesen fémből készült szerkezetnek köszönhetően.

 

A Rohnson R-857 padló ventilátor teljesen fémből készült, stabil szerkezettel büszkélkedhet, ami az egyik legnagyobb előnye. Ez a minőségi konstrukció nemcsak az egész készülék szilárdságát és stabilitását biztosítja, hanem hosszú élettartamot is. A minőségi anyagok használatának és a precíz kivitelezésnek köszönhetően ez a ventilátor hosszú éveken át bírja a nagy igénybevételt. Ráadásul a teljesen fémből készült szerkezet modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki, amely bármilyen belső térbe illik.

 

 

3. Többféle ventilátorsebesség és állítható szög

 

A Rohnson R-857 padló ventilátor 3 különböző légáramlási sebességbeállítással maximális rugalmasságot kínál a felhasználóknak. Ez az egyszerű, mechanikus vezérlés lehetővé teszi az áramlás intenzitásának pontos beállítását az igényeinek és kívánságának megfelelően. Ezenkívül ez a padló ventilátor dőlésszöge is állítható, ami azt jelenti, hogy az irányát tökéletesen az igényeihez igazíthatja. Ezzel a funkcióval bárhová elhelyezheti a szobában a ventilátort, és élvezheti a friss levegőt, amit nyújt.

Paraméterek

Márka:
EAN
5202561508536
Zajszint (dB)
64,7
Szín
fehér
Szélesség (cm)
53
Magasság (cm)
58
Mélység (cm)
22
Tömeg (kg)
4,9

Paraméterek

Márka:
EAN
5202561508536
Zajszint (dB)
64,7
Szín
fehér
Szélesség (cm)
53
Magasság (cm)
58
Mélység (cm)
22
Tömeg (kg)
4,9

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.01
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.