Padlóventilátor Rohnson R-857
Padlóventilátor Rohnson R-857
23 990 Ft
2 db raktáron

Padlóventilátor Rohnson R-857
nagy légkapacitású, teljesen fémszerkezetű

30 nap a visszaküldésre

Padlóventilátor Rohnson R-857
nagy légkapacitású, teljesen fémszerkezetű

  • 23 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 18 890 Ft
2 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Rohnson padlóventilátor R-857

A Rohnson R-857 padlóventilátor egy minőségi készülék, amely segít túlélni a forró nyári napokat. Három nagy lapátjának és extra erős motorjának köszönhetően optimális frissítő légáramlást biztosít, amely kényelmesebbé teszi a szobában való tartózkodást.

A ventilátor kezelése nagyon egyszerű a mechanikus vezérlőpanelnek köszönhetően. Három ventilátorsebesség közül választhat, hogy a légáramlás intenzív legyen az Ön ízlésének megfelelően. Így könnyedén beállíthatja az áramlás intenzitását annak megfelelően, hogy milyen meleg van.

A biztonság természetesen nagyon fontos. Ezért a Rohnson ventilátor masszív ráccsal van ellátva , amely megbízhatóan elrejti a ventilátor lapátjait. Így biztos lehet benne, hogy semmi veszélyes nem történik, ha a ventilátor közelébe kerül.

Miben tűnik ki a Rohnson R-857-es ventilátor?

 

1. Erőteljes motor

 

A Rohnson R-857 padlóventilátor nagy teljesítményű, 100 W-os motorral van felszerelve, amely erőteljes, frissítő légáramlatot képes létrehozni . Ezzel a nagy teljesítménykapacitással ez a ventilátor nagyszerű hatást tud biztosítani abban a helyiségben, ahol elhelyezték. Három nagyméretű lapátja az erős motorral kombinálva megbízhatóan gondoskodik az optimális légáramlásról, amely csökkentheti a hőmérsékletet és kényelmes környezetet teremthet. A nagy teljesítményű Rohnson R-857 motorral biztosan nem kell majd azon gondolkodnia, hogyan könnyítsen magán a nyári napokon.

 

2. Stabil és biztonságos a teljesen fémből készült szerkezetnek köszönhetően.

 

A Rohnson R-857 padlóventilátor teljesen fémből készült, stabil szerkezettel büszkélkedhet, ami az egyik legnagyobb előnye. Ez a minőségi konstrukció nemcsak az egész készülék szilárdságát és stabilitását biztosítja, hanem hosszú élettartamot is. A minőségi anyagok használatának és a precíz kivitelezésnek köszönhetően ez a ventilátor hosszú éveken át bírja a nagy igénybevételt. Ráadásul a teljesen fémből készült szerkezet modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki, amely bármilyen belső térbe illeszkedik.

 

 

3. Többféle ventilátorsebesség és állítható szög

 

A Rohnson R-857 padlóventilátor 3 különböző légáramlási sebességbeállítással maximális rugalmasságot kínál a felhasználóknak. Ez az egyszerű, mechanikus vezérlés lehetővé teszi az áramlás intenzitásának pontos beállítását az Ön igényeinek és vágyainak megfelelően. Ezenkívül ez a padlóventilátorállítható dőlésszöggel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az irányát tökéletesen az Ön igényeihez igazíthatja. Ezzel a funkcióval a ventilátort bárhová elhelyezheti a szobában, és még mindig élvezheti a friss levegőt, amit hoz.

Paraméterek

EAN
5202561508536
Zajszint (dB)
64,7
Szín
fehér
Magasság (cm)
58
Szélesség (cm)
53
Mélység (cm)
22
Tömeg (kg)
4,9

Paraméterek

EAN
5202561508536
Zajszint (dB)
64,7
Szín
fehér
Magasság (cm)
58
Szélesség (cm)
53
Mélység (cm)
22
Tömeg (kg)
4,9

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)