Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
23 900 Ft
2 db raktáron

Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
vonzó kialakítás, nagy tartálykapacitás, aromaterápiára alkalmas

Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
vonzó kialakítás, nagy tartálykapacitás, aromaterápiára alkalmas

  • 23 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 18 819 Ft
2 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

ZV1200 PERFECT AIR párásító 

A Concept ZV1200 Perfect Air párásító ideális környezetet teremt az egészséges légzéshez otthonában. A készülék 4 literes víztartállyal és 26 órás üzemidővel rendelkezik. 30 m2 -ig terjedő helyiségekbe alkalmas, és aromaterápiára is használható.

A párásító teljesítménye
A Perfect Air termékcsalád ZV1200 párásítója egy párásító és egy aromadiffúzor kombinációja. Legfeljebb 30 m²-es helyiségekbe alkalmas. 3 gőzintenzitási szintet kínál, 260 ml/h maximális teljesítmény mellett. A készülék 4 literes víztartállyal rendelkezik, amely akár 26 órán keresztül képes kíméletes gőz előállítására. vízhiány esetén a készülék automatikusan kikapcsol.

Az ultrahang elve
A koncepció párásítók az ultrahang elvén működnek. Nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátort használnak, amely a tartályban lévő vizet finom gőzzé alakítja, amelyet aztán egy szellőzőrendszeren keresztül egyenletesen bocsátanak ki a helyiségbe. Az ultrahangos párásítók nagy párásítási teljesítményt érnek el, nagyon csendesek és energiatakarékosak.

Az aroma, amely segít
Varázslatos illattal árasztja el otthonát. A ZV1200 párásító egy speciális aromaládával van felszerelve, amelybe bármikor hozzáadhat néhány cseppet kedvenc illatából anélkül, hogy ki kellene kapcsolnia. Pillanatok alatt olyan légkört teremt, amely kellemes érzéseket kelt, és ellazítja az elmét, vagy segít az egészségügyi komplikációktól. Az eukaliptusz illata például enyhíti a fejfájást, ellazítja a légutakat és általában véve erősíti az immunrendszert; a levendula, a menta és a citronella illata pedig elűzi a legyeket és a szúnyogokat.

A száraz levegő káros hatásai
A lakás optimális páratartalmának 40-60% között kell lennie. Ha a páratartalom 40% alá csökken, akkor száraz levegővel van problémánk. A száraz levegő növeli a vírusok és baktériumok túlélési képességét, felső és alsó légúti megbetegedéseket okoz, kiszárítja a bőrt, a hajat, a nyálkahártyát, befolyásolja a rossz alvásminőséget, növeli a fáradtságot és a fokozott statikus elektromosság miatt elősegíti a porlerakódást. Emellett hatással van háziállataink egészségére, nem tesz jót a szobanövényeknek, és károsíthatja a háztartási bútorokat. Ha szeretné elkerülni ezeket a komplikációkat, a Concept ZV1200 párásító egyszerű és hatékony megoldás.

A Perfect Air család
Párásítók, párátlanítók, légtisztítók... Tiszta és friss levegő otthonának és elméjének. Tekintse meg a Perfect Air termékcsaládnak szentelt külön oldalunkat, és tudja meg, mi minden okozza a rossz levegőt otthonában. Csak kattintson a mellette lévő képre.

Specifikációk:

- Vonzó kialakítás, modern terekbe illeszkedő

- Nagy víztartály kapacitás: 4 l

- Alkalmas aromaterápiához

- Könnyen használható

- Párásító teljesítmény: ≥260 ml/h (±50 ml/h)

- Legfeljebb 30 m2-es szobákhoz alkalmas

- Üzemidő: töltésenként akár 26 óra

- Feszültség: 220 - 240V

- Zajszint: ≤35 dB

- Energiafogyasztás: 30 W

- Méretek: 19,6 x 19,6 x 27,8 mm

- Szín: fehér + fa utánzat

 

Jellemzők és előnyök:

-Párásító teljesítménye

-Ultrahangos elv

-Az illat, amely segít és illatosítja otthonát

-A száraz levegő hátrányai

-Tiszta és friss levegő az otthonába

Paraméterek

EAN
8595631013007
Párásító teljesítmény (l/h)
0,26
Zajszint (dB)
35
Szín
fehér + fa utánzat
Tartály űrtartalma (l)
4
Magasság (cm)
27,8
Szélesség (cm)
19,6
Mélység (cm)
19,6

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.07.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)