Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
26 009 Ft
Kérésre

Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
vonzó kialakítás, nagy tartálykapacitás, aromaterápiára alkalmas

30 nap a visszaküldésre

Párásító Concept ZV1200 PERFECT AIR
vonzó kialakítás, nagy tartálykapacitás, aromaterápiára alkalmas

  • 26 009 Ft
  • ÁFA nélkül: 20 479 Ft
Kérésre
Készleten nem lévő áruk
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Concept márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

ZV1200 PERFECT AIR párásító 

A Concept ZV1200 Perfect Air párásító ideális környezetet teremt az egészséges légzéshez otthonában. A készülék 4 literes víztartállyal és 26 órás üzemidővel rendelkezik. 30 m2 -ig terjedő helyiségekbe alkalmas, és aromaterápiára is használható.

A párásító teljesítménye
A Perfect Air termékcsalád ZV1200 párásítója egy párásító és egy aromadiffúzor kombinációja. Legfeljebb 30 m²-es helyiségekbe alkalmas. 3 gőzintenzitási szintet kínál, 260 ml/h maximális teljesítmény mellett. A készülék 4 literes víztartállyal rendelkezik, amely akár 26 órán keresztül képes kíméletes gőz előállítására. vízhiány esetén a készülék automatikusan kikapcsol.

Az ultrahang elve
A koncepció párásítók az ultrahang elvén működnek. Nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátort használnak, amely a tartályban lévő vizet finom gőzzé alakítja, amelyet aztán egy szellőzőrendszeren keresztül egyenletesen bocsátanak ki a helyiségbe. Az ultrahangos párásítók nagy párásítási teljesítményt érnek el, nagyon csendesek és energiatakarékosak.

Az aroma, amely segít
Varázslatos illattal árasztja el otthonát. A ZV1200 párásító egy speciális aromaládával van felszerelve, amelybe bármikor hozzáadhat néhány cseppet kedvenc illatából anélkül, hogy ki kellene kapcsolnia. Pillanatok alatt olyan légkört teremt, amely kellemes érzéseket kelt, és ellazítja az elmét, vagy segít az egészségügyi komplikációktól. Az eukaliptusz illata például enyhíti a fejfájást, ellazítja a légutakat és általában véve erősíti az immunrendszert; a levendula, a menta és a citronella illata pedig elűzi a legyeket és a szúnyogokat.

A száraz levegő káros hatásai
A lakás optimális páratartalmának 40-60% között kell lennie. Ha a páratartalom 40% alá csökken, akkor száraz levegővel van problémánk. A száraz levegő növeli a vírusok és baktériumok túlélési képességét, felső és alsó légúti megbetegedéseket okoz, kiszárítja a bőrt, a hajat, a nyálkahártyát, befolyásolja a rossz alvásminőséget, növeli a fáradtságot és a fokozott statikus elektromosság miatt elősegíti a porlerakódást. Emellett hatással van háziállataink egészségére, nem tesz jót a szobanövényeknek, és károsíthatja a háztartási bútorokat. Ha szeretné elkerülni ezeket a komplikációkat, a Concept ZV1200 párásító egyszerű és hatékony megoldás.

A Perfect Air család
Párásítók, párátlanítók, légtisztítók... Tiszta és friss levegő otthonának és elméjének. Tekintse meg a Perfect Air termékcsaládnak szentelt külön oldalunkat, és tudja meg, mi minden okozza a rossz levegőt otthonában. Csak kattintson a mellette lévő képre.

Specifikációk:

- Vonzó kialakítás, modern terekbe illeszkedő

- Nagy víztartály kapacitás: 4 l

- Alkalmas aromaterápiához

- Könnyen használható

- Párásító teljesítmény: ≥260 ml/h (±50 ml/h)

- Legfeljebb 30 m2-es szobákhoz alkalmas

- Üzemidő: töltésenként akár 26 óra

- Feszültség: 220 - 240V

- Zajszint: ≤35 dB

- Energiafogyasztás: 30 W

- Méretek: 19,6 x 19,6 x 27,8 mm

- Szín: fehér + fa utánzat

 

Jellemzők és előnyök:

-Párásító teljesítménye

-Ultrahangos elv

-Az illat, amely segít és illatosítja otthonát

-A száraz levegő hátrányai

-Tiszta és friss levegő az otthonába

Paraméterek

EAN
8595631013007
Párásító teljesítmény (l/h)
0,26
Zajszint (dB)
35
Szín
fehér + fa utánzat
Tartály űrtartalma (l)
4
Szélesség (cm)
19,6
Magasság (cm)
27,8
Mélység (cm)
19,6

Paraméterek

EAN
8595631013007
Párásító teljesítmény (l/h)
0,26
Zajszint (dB)
35
Szín
fehér + fa utánzat
Tartály űrtartalma (l)
4
Szélesség (cm)
19,6
Magasság (cm)
27,8
Mélység (cm)
19,6

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.