RC harckocsi AMEWI T-34 IR-BB (1:16) - zöld
RC harckocsi AMEWI T-34 IR-BB (1:16) - zöld
236 Ft
Raktáron a külső raktáron

RC harckocsi AMEWI T-34 IR-BB (1:16) - zöld

30 nap a visszaküldésre

RC harckocsi AMEWI T-34 IR-BB (1:16) - zöld

 • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

RC harckocsi AMEWI T-34 BB (1:16) - zöld

Az AMEWI T-34 IR-BB (1:16) RC tank modell a legendás szovjet T34/85másolata. Ez a harckocsi a II. világháború szimbólumává vált, és más gépekkel együtt, mint például a szovjet Katyusha rakétavető vagy a német Tiger tank, a T-34-es még azok számára is ismert, akik nem érdeklődnek a hadviselés története iránt. A T-34-est gyakran a második világháború legjobb tankjaként emlegetik, ami leegyszerűsítve a helyzetet, de megerősíti a gép egyediségét.

Az AMEWI T-34 IR-BB 1:16 RC tank ideális méretaránya lehetővé teszi, hogy a modell a legapróbb részletekig részletesen kidolgozott legyen. A harckocsi hangmodullal és füstgenerátorral rendelkezik, amely képes utánozni a valósághű motorhangot és kipufogó füstöt, így úgy érezheted, mintha egy valódi harckocsit tartanál magad előtt. Ez a modell két nagy teljesítményű, akár 8500 fordulat/perc sebességű elektromos motornak köszönhetően mozog, az erőátvitel fém fogaskerekeken keresztül történik. A kezelőszervekkel beállíthatod a modell haladási sebességét, amely minden irányban előre, hátra, balra és jobbra mozog, sőt helyben is képes forogni.

 

HANGMODUL

A tankhoz tartozik egy hangmodul, amely lehetővé teszi különböző hangok szimulálását, mint például a motor hangja , lövések, ütközések és egyebek, amelyek növelik az élmény hitelességét.

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MOTOROK

Az RC harckocsit két nagy teljesítményű elektromos motor hajtja , amelyek felfüggesztett vezető kerekekkel ellátott lánctalpakat hajtanak, így biztosítva a sima és stabil mozgást.

 

TARTÓS KONSTRUKCIÓ

A modell tartós műanyagból készült, ami tovább növeli a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását, és megfelelő használat mellett hosszú élettartamot biztosít.

 

TÁVIRÁNYÍTÓ

A modell haladási irányának vezérlésén kívül a távirányítóval a torony vízszintes és függőleges forgása is vezérelhető.m irányban, az ágyú vagy a géppuska elsütésére, a LED-világítás bekapcsolására, a hangeffektek hangerejének beállítására és akár a füst távoli kibocsátására is.

 

Melyek az AMEWI T-34 IR-BB (1:16) RC tank elsődleges előnyei?

 

1. Két nagy teljesítményű elektromos motor

 

Az RC tank modell két nagy teljesítményű elektromos motorral van felszerelve, amelyek a modell minden egyes részében találhatóak, és elegendő erőt biztosítanak a sima és stabil mozgáshoz. A modell mozgását a lánctalpak biztosítják, amelyek felfüggesztett vezető kerekekkel vannak ellátva. Ezek a kerekek lehetővé teszik, hogy a lánctalpak alkalmazkodjanak az egyenetlen terepviszonyokhoz, így biztosítva a sima és stabil mozgást a különböző típusú felületeken.

 

2. Füst- és hangjelzések

 

Az RC tank nemcsak a csatatéren való mozgást szimulálja, hanem élethű hanghatásokatis kínál. A harckocsi hangmodullal van felszerelve, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy élvezzék a motor, az ágyú és a géppuska valósághű hangját.

A tank egy füstgenerátorral is fel van szerelve, amely valósághű füstöt képes létrehozni, ami tovább fokozza a játékélményt. Ez az egyedülálló funkció növeli a hitelességet és a szórakozást az RC tankkal kapcsolatos teljes élményhez.

 

3. Két tüzelési mód

 

Az RC tank AIRSOFT lövedék tüzelési funkcióval rendelkezik, ami az egyik legérdekesebb tulajdonsága ennek a modellnek. A tank egy működőképes géppuskával és egy ágyúval van felszerelve, amelyek a távirányítóval távolról vezérelhetők. Amikor a játékos használja a tüzelési funkciót, a tank hang- és fényhatásokat bocsát ki, ami a tényleges tüzelés illúzióját kelti.

A játékosok infravörös ágyútüzet is használhatnak. Ez lehetővé teszi, hogy a játékosok egymás ellen játszanak, és szimulálják a valódi csatákat más RC tankokkal. A lövési funkció egy újabb dimenziót ad a modell tankkal való játékhoz, és szórakoztató és izgalmas játékot kínál minden katonai szimuláció rajongónak.

 

4. Egyéb funkciók

 

Az RC autó egyéb funkciók mellett számos további funkciót is kínál, amelyek a következők:

 • 2,4 GHz-es vezérlés, 80-100 méteres hatótávolság.
 • Legújabb elektronika (TK 7.0) több lehetőséggel.
 • Fém sebességváltók
 • Fém rugók
 • 320°-ban forgó torony
 • Ágyú fel/le mozgatása
 • erős 8500 fordulat/perc villanymotorok
 • füstvezérlés
 • hangvezérlés
 • sebességszabályozás
 • akár 30 perc működés egy feltöltéssel
 • Töltési idő 2 óra

Paraméterek

Márka:
Feltöltés ideje (h)
2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
1,8
Szín
zöld
Frekvencia (GHz)
2,4
Távirányító
igen
Méretarány
1:16
Szélesség (cm)
17,5
Magasság (cm)
19
Mélység (cm)
50
Tömeg (kg)
1,965
A csomag tartalma
összerakott modellautó, távirányító, akkumulátor, töltőadapter

Paraméterek

Márka:
Feltöltés ideje (h)
2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
1,8
Szín
zöld
Frekvencia (GHz)
2,4
Távirányító
igen
Méretarány
1:16
Szélesség (cm)
17,5
Magasság (cm)
19
Mélység (cm)
50
Tömeg (kg)
1,965
A csomag tartalma
összerakott modellautó, távirányító, akkumulátor, töltőadapter
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04