Robotos porszívó felmosóval Lauben Robot LaserVac 52BB Pet
Robotos porszívó felmosóval Lauben Robot LaserVac 52BB Pet
271 899 Ft
Kérésre

Robotos porszívó felmosóval Lauben Robot LaserVac 52BB Pet
minden típusú padlóhoz, porszívózik és felmos egy lépésben, a LaserVac® neaigace mesterséges intelligenciája

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Robotos porszívó felmosóval Lauben Robot LaserVac 52BB Pet
minden típusú padlóhoz, porszívózik és felmos egy lépésben, a LaserVac® neaigace mesterséges intelligenciája

  • Garancia 2 év
  • 271 899 Ft
  • ÁFA nélkül: 214 094 Ft
Kérésre
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Lauben márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Robotporszívó felmosóval Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

Jött, látott, takarított

Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet

A Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet robotporszívó az Ön segítsége nélkül gondoskodik otthona rendkívül hatékony takarításáról. A robot egyszerre porszívózik és felmos, 3 választható intenzitással. A LaserVac® technológia segítségével előzetesen pontos térképet készít az Ön telephelyéről, amelyet aztán az Ön igényei szerint, de az Ön segítsége nélkül tisztít meg. A porszívót FloorSafe® technológiával láttuk el, így nem kell aggódnia a kényes fapadlók felmosása miatt, de a rendetlen előszobai csempékkel is megbirkózik. Az extra kemény foltokat a MopEffect® technológiával kezeli, ahol a robot egy speciális pálya segítségével minden egyes foltot kétszer súrol. A porszívó rendelkezik lépcsőn való leesés és ütközés elleni érzékelővel, univerzális kefével van felszerelve minden padlótípushoz, valamint egy speciális PetCarpet® kefével a szőnyegekről a háziállatok szőrének extra alapos összegyűjtéséhez. A háziállatokra is gondoltunk, amikor a 14-es HEPA-szűrőt választottuk, amely a 0,1 és 0,3 mikrométer közötti méretű részecskék akár 99,99%-át is felfogja. A porszívót a Lauben Vacuum Robot mobilalkalmazással lehet a legjobban vezérelni, amely cseh, német és angol nyelven ingyenesen elérhető. A készülék azonban a távirányítóval is működtethető. Az alkalmazásban akár 5 térképet hozhat létre és menthet el különböző terekről, valamint akár 20 korlátozott zónát és virtuális falakat vagy felmosásmentes területeket. Az alkalmazással könnyedén ütemezheti egy adott helyiség takarítását az Ön által választott módban és intenzitással, az Ön által kívánt időpontra. Egyetlen feltöltéssel 200 percig képes működni, és akár 200 m2-t is megtisztíthat. Kellemes bónusz a porszívó cseh, német vagy angol nyelvű hangos értesítése. Alacsony magasságának köszönhetően a bútorok alá is gond nélkül bejut. Zsák nélküli, könnyen karbantartható, és az oldalsó keféknek köszönhetően gond nélkül tisztít a sarkokban, a falak mentén és más nehezen hozzáférhető helyeken is.

Az egész lakás automatikus intelligens takarítása
A Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet porszívó mindenféle felülettel megbirkózik, és még a nehezen elérhető sarkokba és zugokba is bejut. Automatikusan felismeri a szőnyeget, és növeli a szívóerőt rajta. Alacsony magasságának köszönhetően még a bútorok alatt is porszívózik Ön helyett, így nem kell fáradságosan lehajolnia. Esés- és ütésérzékelőkkel rendelkezik, így kíméletes önmagához és a felszereléséhez. Az első takarításkor a LaserVac® technológia segítségével létrehozza a tér térképét, amelyet aztán az Ön igényei szerint, az Ön segítsége nélkül tisztít meg. A mobilalkalmazás segítségével részletesen megtervezheti a háztartási takarítást, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon. Ha végzett a takarítással, a porszívó magától visszahajt a töltőállomásra. Ha az akkumulátor lemerül a tisztítási folyamat közben, a készülék magától feltöltődik, majd ott folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta.

Tervezze meg a takarítást néhány kattintással
A porszívó első indításakor automatikusan elkészíti a tér térképét, és elmenti azt a mobilalkalmazásban. Ezekből a térképekből akár 5 is elmenthető különböző helyiségek számára, például a háza vagy az irodája mellett az otthona számára is. Az egyes térképek és szobáik elmentésének és elnevezésének lehetőségével könnyen kiválaszthatja a tisztítási területet. Minden területhez beállíthat egy adott dátumot, időt, üzemmódot és intenzitást. Az alkalmazással akár 20 tiltott zónát és virtuális falat is meghatározhat, olyan helyeket, ahová a porszívó nem mehet be. Így a teljes takarítást kényelmesen, bármikor és bárhonnan a telefonjáról ütemezheti, a porszívó minden munkát elvégez Ön helyett.

Intelligens mobilalkalmazás
A Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet porszívó mindig kézben tartható a Lauben Vacuum Robot mobilalkalmazásnak köszönhetően, amely ingyenesen elérhető cseh, angol és német nyelven. Az első indítás után a porszívó elkészíti lakásának vagy házának térképét, így a későbbi tisztítások során pontosan tudja, hogy hol van. Tökéletesen navigál, és így mindenféle helyzetet meg tud oldani. Számíthat rá, hogy befejezi a tisztítást. Az alkalmazásban megnevezheti az egyes helyiségeket, és könnyen ütemezheti a takarítást egy adott időpontra bárhonnan, például amikor hazaér a munkából. Az alkalmazás segítségével valós időben nyomon követheti a porszívót, manuálisan kijelölheti a tisztítási útvonalat, beleértve a korlátozott zónákat, beállíthatja a szívás és a törlés intenzitását, vagy ellenőrizheti a szűrő és a tartozékok állapotát. Ha nincs okostelefonja, vagy nem szereti az alkalmazásvezérlést, a porszívót távirányítóval is vezérelheti.

Könnyű kezelés és karbantartás, gazdag tartozékok
A robotporszívót könnyedén vezérelheti a Lauben Vacuum Robot mobilalkalmazással, amely angol nyelven érhető el, de a távirányítót is használhatja. Természetesen cseh, angol vagy német nyelvű hangos értesítések is rendelkezésre állnak. A porszívó zsák nélküli, a tisztítás után ürítse ki a portartályt, vagy tisztítsa meg a felmosószövetet. A porszívó tisztítás után visszatér az újratölthető alapra, ahol automatikusan feltöltődik a további használathoz. Lépcsőzetes leesés elleni érzékelővel és ütközésérzékelővel rendelkezik. Amikor a porszívó akadályhoz ér, lelassítja magát, így nem áll fenn a porszívó vagy a bútorok sérülésének veszélye.

A csomag tartalmaz egy PetCarpet® háziállatszőr kefét, egy 14-es kategóriájú hipoallergén HEPA szűrőt, amely a 0,1-0,3 mikrométer méretű részecskék 99,99%-át felfogja, valamint egy kefét a tisztításához, 2 felmosószövetet, 4 oldalsó kefét, egy kefét a főkefe tisztításához és egy távirányítót. A porszívó működését a mellékelt QR-kódban linkelt oktatóvideó magyarázza el.

Mesterséges intelligencia a LaserVac® navigációval
Előzetesen elkészíti a terület térképét, amelyen tökéletesen navigál, és a térképet rendkívüli pontosságának köszönhetően tovább lehet vele dolgozni.

Többszintes térképezés
Az alkalmazásban legfeljebb 5 különböző térképet tárolhat és nevezhet el.

MopEffect®
A robot egy speciális röppályának köszönhetően a padló súrolását szimulálja, így a legnehezebb foltokkal is megbirkózik.

FloorSafe®
Ne aggódjon a legkényesebb fa felületek felmosása miatt sem, a vízmennyiség adagolási lehetőségnek köszönhetően valóban minden típusú padlóburkolattal megbirkózik.

PetCarpet®
Tudjuk, hogy a szőrös háziállatok milyen pusztítást hagyhatnak maguk után, ezért a porszívóhoz egy speciális kefét adtunk, amely kiválóan alkalmas a hosszabb szőrszálak felszedésére, még a magasabb szőnyegekről is.

Megbízható takarítás befejezése
A Lauben Robot LaserVac® 52BB Pet megbízhatóan elvégzi a tisztítást. Amikor hazaér a munkából, a készülék elégedetten pihen a töltőállványán egy rendezett lakásban.

Újratöltés a tisztítás közepén
Még akkor sincs dráma, ha a robotnak nincs elég akkumulátorteljesítménye a teljes takarításhoz. Egyszerűen megérkezik feltölteni, majd ugyanarról a helyről befejezi a tisztítást.

HEPA szűrő a por és az allergének ellen
A 14-es HEPA-szűrő kiválasztásakor gondoltunk a háziállatokra is, amely a 0,1 és 0,3 mikrométer közötti méretű részecskék akár 99,99%-át is felfogja, megbízhatóan megtisztítva otthonát az allergénektől.

Tiltott zónák és virtuális falak
A mobilalkalmazáson keresztül akár 20 helyet is megjelölhet, ahová nem szeretné, hogy a porszívó bemenjen. Ezután tisztításkor automatikusan elkerüli őket.

Mop-mentes területek
Nem szeretné, ha a robot felmosáskor eláztatná a szőnyeget, vagy szeretné, ha elkerülné a parketta sérülését? Nem probléma, egyszerűen állítson be egy felmosásmentes területet az alkalmazásban.

Takarítás ütemezése
A takarítást bárhonnan könnyen ütemezheti, például amikor hazaér a munkából. Kiválaszthat egy adott helyiséget, tisztítási módot és intenzitást, valamint az Ön által preferált időpontot és napot.

3 szintű porszívózás és felmosás
A 3féle porszívózási és törlési intenzitás közül választhat, így nem kell aggódnia a kényesebb felületek miatt, ugyanakkor a porszívó mindenféle szennyeződéssel megbirkózik, a kávéfoltoktól a sárfoltokig.

Intelligens alkalmazás CZ, EN és DE nyelveken
A Lauben Vacuum Robot mobilalkalmazás, amely ingyenesen elérhető cseh, angol és német nyelven, bármikor az Ön kezébe adja az irányítást.

Hangos értesítések
A robot barátságos hangon beszél hozzád, attól függően, hogy mit szeretnél, választhatsz cseh, angol vagy német nyelvet.

Távirányító
Ha nincs okostelefonja, vagy ha nem tetszik az alkalmazásvezérlés, a porszívót távirányítóval is vezérelheti.

Magassága csak 9,6 cm, akadályok akár 1,5 cm-ig
A 9,6 cm-es magasságának köszönhetően a porszívó könnyen bejut a bútorok alá, és akár 1,5 cm-es akadályokat is leküzd.

200 perc / 200 m2 töltésenként
Egy teljes feltöltéssel a porszívó 200 percig működhet, és akár 200 m2 területet is megtisztíthat. Amikor a tisztítás befejeződött, a készülék magától visszatér az újratölthető alapra.

Csendes üzemmód
A porszívó rendelkezik csendes üzemmóddal, amelyben a zaj minimalizálása érdekében csökkenti a forgási sebességet és a szívóteljesítményt.

Ütközés- és zuhanásgátló érzékelő
A porszívó ütközésgátló érzékelővel rendelkezik, akadály észlelésekor lelassul. Nem fog leesni a lépcsőn vagy a teraszról sem, mivel érzékelői érzékelik a peremet és irányt váltanak. Ezért kíméletes önmagához és a berendezéséhez.

Rengeteg tartozék
A porszívó fel van szerelve egy univerzális kefével minden padlótípushoz, valamint egy speciális PetCarpet® kefével a szőnyegekről a háziállatok szőrének felszedésére.

Műszaki paraméterek:

- Felület típusa: Minden típusú padlóra, szőnyegre, kemény padlóra, linóleumra, fapadlóra, padlószőnyegre, csempére, járólapra.

- Navigáció: Igen, Lidar LaserVac® mesterséges intelligenciával

- Alkalmazás.

- Nyelvek.

- Hangbejelentések: cseh, angol és német nyelven

- Jellemzők: LIDAR navigáció LaserVac® mesterséges intelligenciával, kisállat specialista, PetCarpet® speciális kisállat szőrkefe, FloorSafe® intelligens vízadagolás, MopEffect® felmosó mozgáspálya, állítható szívási intenzitás, Csendes üzemmód, IR esésérzékelő, IR ütközésérzékelő, több helyiségben történő porszívózás, takarítási tervező, akár 20 virtuális fal és no go zóna, felmosás nélküli területek, akár öt tárolt térkép, tárolt térkép frissítése, szőnyegérzékelés, HEPA14 szűrő, hangos értesítés.

- Az alkalmazás lehetőségei: takarítási ütemterv (beállíthatja, hogy mely napokon és időpontokban, milyen szívóteljesítményt használjon, hogy felmos-e és milyen intenzitással, mely konkrét helyiségeket és hányszor takarítson, akár 20 virtuális fal és no-go zóna, felmosás nélküli területek, akár öt térkép elmentése (pl. nyaraló, 1. emelet, földszint), a mentett térkép visszaállításának lehetősége, helyiségek elnevezése, helyiségek összevonása és felosztása, az alkalmazás nyelve, a hangos értesítés nyelve, a tartozékok állapota, a szívás intenzitása (közepes, intenzív és csendes), a felmosás intenzitása (3 szint, beállítható pl. érzékeny padlókhoz), csendes üzemmód, "ne zavarjon" üzemmód.

- Távvezérlési lehetőségek.

- Rendeltetés: felmosóval, szőnyegtisztításhoz, háziállatok szőréhez, minden típusú padlóhoz, allergiásoknak.

- Allergiásoknak: Igen

- Takarítási ütemezés: Igen

- Automatikus újratöltés: Igen

- Barrier: 1,5 cm

- Ütközésérzékelő: Igen, infravörös

- Leesésgátló érzékelő: Igen, infravörös

- Egy lépésben porszívózik és felmos: Igen

- Mopping: Igen

- A portartály kapacitása: 475 ml

- Víztartály kapacitása: 220 ml

- Oldalkefék száma: 2

- Vezérlés típusa: testre szerelt, távirányító, alkalmazás

- Szűrők: HEPA szűrő 14, mosható szűrő

- Magasság: 9,6 cm

- Szélesség: 33 cm

- Súly: 3,1 kg

- Cserélhető akkumulátor: Igen

- Szín: Fekete

- Zajszint: 62 dB

- Töltési idő: 240 - 360 perc

- Működési idő: 200 perc.

- 200 m2 per töltés

- Típus: robotikus

Jellemzők és előnyök:

-Mopping tartály

-Dirt tank

-töltőállomás

-Intelligens tisztítás

-Okos mobilalkalmazás

-Egyszerűen használható és karbantartható

-Multifloor térképezés

-HEPA szűrő 14

-tisztítási ütemezés

-Halk üzemmód

-Az ütközés- és zuhanásgátló érzékelő

-Gazdag kiegészítők

-A rendelkezésre álló pótalkatrészek

Paraméterek

Márka:
EAN
4260645680302
Feltöltés ideje (h)
6
Zajszint (dB)
62
Szín
Fekete
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
33
Magasság (cm)
9,6
Mélység (cm)
33
Tömeg (kg)
3,1

Paraméterek

Márka:
EAN
4260645680302
Feltöltés ideje (h)
6
Zajszint (dB)
62
Szín
Fekete
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
33
Magasság (cm)
9,6
Mélység (cm)
33
Tömeg (kg)
3,1

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.11.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.