Robotporszívó Concept VR1000 ROBOCROSS SPACE AQUA
Robotporszívó Concept VR1000 ROBOCROSS SPACE AQUA
61 470 Ft
Kérésre

Robotporszívó Concept VR1000 ROBOCROSS SPACE AQUA
száraz és nedves tisztítás, kiváló minőségű BLDC motor, nagy kapacitású akkumulátor, ütés- és esésérzékelők, 4 tisztítási üzemmód

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Robotporszívó Concept VR1000 ROBOCROSS SPACE AQUA
száraz és nedves tisztítás, kiváló minőségű BLDC motor, nagy kapacitású akkumulátor, ütés- és esésérzékelők, 4 tisztítási üzemmód

  • 61 470 Ft
  • ÁFA nélkül: 48 402 Ft
Kérésre
Készleten nem lévő áruk
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Concept márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Robotporszívó Concept VR1000

A Space Aqua 2 az 1-ben Concept VR1000 RoboCross robotporszívó száraz és nedves tisztításra egyaránt alkalmas. Kiváló minőségű BLDC motorral, nagy kapacitású LG BYD akkumulátorral, valamint ütés- és esésérzékelőkkel van felszerelve. 4 tisztítási módot kínál, beleértve az ütemezést is.

SpaceTec 2.0 a gyors és hatékony tisztításhoz 
A VR1000 robotporszívó SpaceTec 2.0 fejlett navigációs technológiával van felszerelve, amelyet egy intelligens algoritmus vezérel. Minden padlóburkolatot és még a rögös helyeket is tökéletesen kezeli. 20 intelligens érzékelővel van felszerelve, amelyek megakadályozzák a lépcsőn való ütközést és leesést. Ha végzett a tisztítással, vagy ha az akkumulátor lemerült, automatikusan keres egy töltőállomást a feltöltéshez, és vár a következő tisztításig. Az alapfelszereltség részét képezi egy mágnescsík is, amely virtuális falként szolgál. Egyszerűen csak jelölje ki vele azt a területet, ahová nem szeretné, hogy a robot bemenjen.

Semmi sem állíthatja meg 
A robot nagy kerekekkel és erős motorral van felszerelve, így akár 1,5 cm magas küszöbökkel és egyéb akadályokkal is megbirkózik. Alacsony, mindössze 7,5 cm-es profiljával tökéletes tisztítást biztosít a szekrény vagy az ágy alatt. Egy főkefével rendelkezik, amely a gyűjtőtartályba gyűjti a szennyeződéseket, valamint két oldalkefével, amelyek kibővítik a porszívózási tartományt, és gondoskodnak a falak, bútorok mentén, a szoba sarkaiban és más nehezen hozzáférhető helyeken történő tisztításról. Könnyen szétszerelhető, így a karbantartás minimális időt vesz igénybe.

Megszabadul a vírusoktól és baktériumoktól 
Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthon? A robotmop porszívó egy újabb segítő a sorban, amely segít a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben. Egyszerűen adjon megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályba, és hagyja, hogy a robot felmossa. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

2 az 1-ben: porszívó és felmosó 
A 2 az 1-ben robotporszívó két adagolóval van felszerelve, amelyek megkönnyítik a száraz és nedves tisztítást. Az első, 500 ml űrtartalmú tálcát a klasszikus száraz tisztításhoz használják. Ha a felmosó modult elektronikusan vezérelt felmosással csatlakoztatja, akkor egyszerre porszívózhat és felmoshat. Rekordidő alatt két tisztítást is elérhet. A felmosómodul mikroszálas anyaggal van felszerelve, amely a takarítás során megköti a szennyeződéseket és fényesíti a padlót. A szövet könnyen eltávolítható és mosógépben mosható.

Erőteljes motor és nagy szívóteljesítmény 
A porszívó digitális kefe nélküli egyenáramú BLDC motorral van felszerelve, amely számos előnnyel jár. Nagy teljesítményű, és a hagyományos motorokhoz képest csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú. Ugyanakkor hozzájárul a porszívó nagy szívóteljesítményéhez, amely eléri a 2000 Pa-t. 3 teljesítményfokozatot kínál, amelyek az éppen futó tisztítási módtól függően változnak. A szívóteljesítmény manuálisan is beállítható az igény és a szennyeződés szintje szerint.

Akár 80 percig is kitart 
A robotporszívót egy kiváló minőségű 2600 mAh-s Li-Ion akkumulátor táplálja, amely egyetlen feltöltéssel akár 80 percig is képes tisztítani. Ez az akkumulátor nagyobb teljesítményű és hosszabb élettartamú. Ugyanakkor nem szenved az úgynevezett memóriahatástól, amelynek következtében a helytelen töltés néhány tucat töltési cikluson belül hirtelen és tartósan csökkenhet az akkumulátor kapacitása.

HEPA szűrő 13 - allergiásoknak is alkalmas 
A VR1000 robotporszívó háromlépcsős szűrőrendszerrel van felszerelve, amelynek nagy hatékonyságú HEPA 13 szűrője képes a finom port, a poratkákat és az allergéneket felfogni, és megakadályozni, hogy azok visszakerüljenek a levegőbe. Ezért allergiás háztartások és kisgyermekes családok számára is alkalmas.

Tisztítási módok
Az intelligens robotporszívó 4 tisztítási módot kínál. Tér üzemmódban a porszívó hatékonyan és szisztematikusan, sorban mozog a térben, és végül a falak mentén tisztít. Helyi TURBO üzemmódban spirálisan mozog, és egy adott helyen maximális erővel porszívózik. A periméter üzemmóddal tökéletes tisztítást érhet el a falak mentén. A kézi üzemmóddal pontosan oda irányíthatja a porszívót, ahol tisztítani kell.

Vezérlők
Egyszerűen használja a távirányítót a tisztítási mód és a szívóteljesítmény szintjének kiválasztásához. Ugyanakkor a robotot a tisztítandó területre irányíthatja. Van egy ütemezett takarítási funkció is, így például akkorra ütemezheti a takarítást, amikor Ön éppen dolgozik, hogy otthona tökéletesen rendben legyen, mire visszatér. A részletekre is gondoltunk. Hogy ne kelljen minden alkalommal megkeresnie a távirányítót, amikor szolgálatba akarja állítani a robotot, praktikus tárolórekesszel láttuk el. Így mindig kéznél lesz a vezérlő.

Műszaki paraméterek:

- Navigációs technológia SpaceTec 2.0

- BLDC motor

- Szívóerő: 2000 Pa (3 szint)

- Li-Ion akkumulátor: 2600 mAh - akár 80 percig is használható

- 4 tisztítási mód - tér, helyi TURBO, peremterület és kézi)

- Lépcső esésérzékelő

- Infravörös ütközésérzékelők

- Porcsészék kapacitása: 500 ml

- Víztartály kapacitása: 230 ml

- Háromlépcsős szűrés HEPA szűrővel 13

- Takarítás ütemezése

- Töltési idő: 3-5 óra

- Szín: fekete

- Zajszint: 69-73 dB

- Kábel hossza: 150 cm

- Súly: 2,63 kg

- Méretek: 33 x 33 x 7,5 cm

Jellemzők és előnyök:

-töltőállomás

-2x felmosórongy

-Adapter

-Mopping modul

-4x oldalsó kefe

-2x HEPA szűrő

-Távvezérlés

-1x mágnesszalag 2 m

-tisztítási módok

-Erőteljes motor és nagy szívóteljesítmény

-2in1: porszívók és felmosók

Paraméterek

EAN
8595631007914
Feltöltés ideje (h)
5
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,6
Zajszint (dB)
73
Szín
fekete
Szélesség (cm)
33
Magasság (cm)
33
Mélység (cm)
7,5
Tömeg (kg)
2,63

Paraméterek

EAN
8595631007914
Feltöltés ideje (h)
5
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,6
Zajszint (dB)
73
Szín
fekete
Szélesség (cm)
33
Magasság (cm)
33
Mélység (cm)
7,5
Tömeg (kg)
2,63

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.09
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.