Robotporszívó Concept VR3210
Robotporszívó Concept VR3210
231 963 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Robotporszívó Concept VR3210
lézeres navigáció, UVC sterilizáló üzemmód, nagy szívóteljesítmény, törölgetés

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Robotporszívó Concept VR3210
lézeres navigáció, UVC sterilizáló üzemmód, nagy szívóteljesítmény, törölgetés

  • Garancia 2 év
  • 231 963 Ft
  • ÁFA nélkül: 182 648 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
  • Ne habozzon! 37 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 7 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Concept márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Robotporszívó Concept VR3210

A Concept VR3210 3 az 1-ben robotporszívó felmosóval fejlett lézeres navigációval rendelkezik a pontos tisztítás tervezéséhez és UVC sterilizáló üzemmóddal. Nagy szívóerővel, rendkívüli tartóssággal és a leghatékonyabb Y-mosásos felmosási módszerrel rendelkezik.

Lézeres navigáció 
A Concept VR3210 robotporszívó fejlett LaserTec 2.0 lézeres navigációval rendelkezik, amely részletesen letapogatja otthonát, és pontos térképet készít a takarítás megtervezéséhez. Ennek eredményeként a robot maximális pontossággal tájékozódik a térben, nem halad át többször a már megtisztított területeken, és így csökkenti a tisztítási időt. Tökéletesen megbirkózik minden padlóburkolattal és a rögös terekkel is. Nagy kerekeinek és erőteljes motorjának köszönhetően akár 1,8 cm magas küszöböket és egyéb akadályokat is képes leküzdeni. A tisztítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra. A VR3210 többszintes házak tisztítására is használható. Azonban minden egyes emeletet külön-külön kell feltérképezni, majd az alkalmazásban a takarítási előzményeken keresztül beállítani.

Y-WASH: a leghatékonyabb módja a felmosásnak 
Az Y-mosás rendkívül hatékony törlési módszer. Ebben az üzemmódban a robot "Y" pályán mozog, amely során minden egyes padlódarabon többször is áthalad, hatékonyan eltávolítva a megszáradt foltokat, szennyeződéseket és egyéb törmeléket.

UVC sterilizálási mód 
A VR3210 robotporszívó UVC LED sterilizáló technológiával van felszerelve, amely a hagyományos lámpákhoz képest akár 3-szor hosszabb élettartamot biztosít. Mobilalkalmazáson keresztül és kizárólag a porgyűjtő edénnyel a helyén vezérelhető. Sterilizálási üzemmódban a porszívó kikapcsolja a szívást, a mozgási sebességet fél teljesítményre csökkenti, valamint a főkefe és az oldalkefék sebességét is csökkenti. Az UVC fény a normál tisztítás során is aktiválható. Ezzel a technológiával a vákuum ultraibolya C sugárzást bocsát ki, amely megbontja a baktériumok, vírusok, penészgombák és más mikrobák sejtes DNS-szerkezetét, és megakadályozza további szaporodásukat. Általánosan használják például a víz, a levegő vagy az élelmiszer- és gyógyszeripar fertőtlenítésére. Ezzel a porszívóval biztos lehet a tökéletes tisztaságban, vegyszerek nélkül.

Porszívók és törlőkendők 
A 2 az 1-ben robotporszívó két patronnal van felszerelve, amelyek megkönnyítik a száraz és nedves tisztítást. Az első 600 ml-es tartály a klasszikus száraz tisztításhoz használatos. Ha csatlakoztatja a második 2 az 1-ben tálcát, akkor egyszerre porszívózhat és felmoshat. A klasszikus portartályt elektronikusan vezérelt víztartállyal kombinálja, így rekordidő alatt egyszerre két tisztítási feladatot végezhet el. Az alkalmazás segítségével a szennyeződés mértékétől függően alacsony, normál vagy magas vízáramlási szintre állíthatja a vízáramlást. A felmosó tálca mikroszálas anyaggal van ellátva, amely megköti a szennyeződéseket, és a padlót is fényesíti a tisztítás során. A szövet könnyen eltávolítható és mosógépben mosható.

Beszél csehül 
Szeretne robotporszívót vásárolni, de fél, hogy nem fogja érteni? A Concept VR3210 robotporszívóval ez nem fog megtörténni. A mindennapi takarításban nagyszerű segítség, amely 5 nyelven beszél: csehül, szlovákul, angolul, lengyelül és magyarul.

Megszabadul a vírusoktól és baktériumoktól 
Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthon? A robotporszívó felmosóval egy újabb segédeszköz a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben. Egyszerűen adjon megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályba, és hagyja, hogy a robot felmossa. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

Erőteljes motor és nagy szívóteljesítmény 
A porszívó digitális kefe nélküli egyenáramú BLDC motorral van felszerelve, amely számos előnnyel rendelkezik. Nagy teljesítményű, a hagyományos motorokhoz képest csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú. Ugyanakkor hozzájárul a porszívó nagy szívóteljesítményéhez, amely eléri a 3300 Pa-t. 3 teljesítményfokozatot kínál, amelyek az éppen futó tisztítási módtól függően változnak. A szívóteljesítmény manuálisan is beállítható az igény és a szennyeződés szintje szerint.

Li-Ion akkumulátor LG BYD 
Az intelligens robotporszívót egy kiváló minőségű, nagy kapacitású, 5200 mAh-s LG BYD Li-Ion akkumulátor táplálja, amely egyetlen feltöltéssel akár 250 percig is képes tisztítani. Ezek az akkumulátorok a tartósság, a nagy teljesítmény, a biztonság és a stabil ciklikusság terén kiemelkednek. Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően például az autóiparban vagy a fotovoltaikus rendszerek akkumulátortárolásában használják őket. Ha az akkumulátor kapacitása 15% alá csökken, a robot automatikusan visszatér a dokkolóállomásra.

Alkalmazkodik az Ön otthonához 
A VR3210 robotporszívó két főkefével (SZŐNYEG és SZŐNYEG) és két oldalkefével van felszerelve. A főkefék a porszívózandó felülettől függően cserélhetők, míg az oldalkefék kibővítik a porszívózási tartományt, és tökéletesen tisztítanak a falak, bútorok körül, a szoba sarkaiban és más nehezen hozzáférhető helyeken.

Szőnyegkefe 
Ez egy spirálkefe, amely sörték és gumipengék kombinációjából áll. Minden típusú padlóra alkalmas, beleértve a szőnyegeket is.

 HardFloor kefe  
Ez a kefe különösen a kemény padlókhoz ideális. A speciális szálakkal ellátott puha felületének köszönhetően akár 3-szor több szennyeződést is képes felvenni, beleértve a miniatűr részecskéket is. Ezzel a kefével hatékony és kíméletes tisztítást érhet el anélkül, hogy megkarcolná a padlót.

SZŐNYEG turbó 
A Szőnyegturbó funkciót akkor használhatja, ha a robotba szőnyegkefét szerelt. Ez abban a pillanatban aktiválódik, amikor a porszívó a szőnyegre ér. Automatikusan maximálisra növeli a szívóteljesítményt a valóban hatékony tisztítás érdekében. Visszaáll az eredeti teljesítménye, amikor visszatér a kemény padlóra.

TOF érzékelő - tökéletes tájolás 
A robot egy speciális érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a tökéletes tájékozódást a falak mentén. Ugyanakkor megvédi a porszívót és a bútorokat a sérülésektől, mivel a robot munka közben kis távolságot tart az akadályoktól, így nem kerül sor ütközésekre. Ez az érzékelő az üveg és a fekete falak érzékelésére is szolgál, így a robot ezeken a felületeken is tud takarítani.

Vezérlők 
A robotot a Concept Robot alkalmazáson keresztül lehet irányítani, amely angol nyelvű, és ingyenesen elérhető iOS és Android rendszereken. Az alkalmazás segítségével bármikor és bárhonnan ütemezheti a takarítást, miközben valós időben nyomon követheti, hogy mennyit takarított és hol tart. Még ha nem is tartózkodik otthon, akkor is mindig kézben tarthatja a háztartási takarítást. Ha pedig nem rajong az alkalmazásokért, vagy nincs okostelefonja, távirányítóval is teljes mértékben vezérelheti.

ROOMPLAN 
Az intelligens ROOMPLAN funkció az utolsó részletig megtervezi a takarítást. Az alkalmazás segítségével pontos takarítási ütemtervet és takarítási módot állíthat be minden egyes helyiségre vagy kijelölt zónára. Csak emiatt kell aggódnia. A robot a beállított időben automatikusan elindul, megkezdi a takarítást, és a befejezés után visszatér a töltőállomásra.

Teljes automatikus tisztítás 
Ez az üzemmód az egész háztartás tisztítására szolgál. A robot letapogatja és létrehoz egy térképet, amelyet aztán kisebb zónákra oszt. Ezután a falak mentén minden területet egyesével alaposan kiporszívóz, majd a fennmaradó területeket sorban tisztítja. A tisztítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Zónás tisztítás 
A zóna üzemmód fő előnye, hogy a robot nem az egész lakást takarítja, hanem csak ott, ahol valóban szükség van rá. Az alkalmazás segítségével akár 15 zónát is meghatározhat és megnevezhet, beleértve a korlátozott területeket is. A kiválasztott zónában a robot ugyanúgy takarít, mint az automatikus takarításnál, azaz a falak mentén porszívózik, majd sorban tisztítja a többi területet. A zóna üzemmód nagy előnye, hogy kijelölheti a tiltott zónákat, ahol a robot nem fog takarítani. Ezt értékelni fogja például felmosáskor, amikor nem szeretné, hogy a robot átfusson a szőnyegeken. Ha növelni szeretné a tisztítás hatékonyságát, használhatja a DOUBLE kiegészítő funkciókat, amikor a robot a normál tisztítás befejezése után sorban megismétli a tisztítást az eredeti útvonalon, valamint a TURBO funkciót, amely a szívóteljesítményt a legmagasabb szintre növeli.

Helyi takarítás 
A helyi üzemmód kisebb területek tisztítására szolgál. Közvetlenül a porszívó testén lehet elindítani, ahol a robot közepes szívóteljesítményen kétszeresen tisztít meg egy 2 x 2 m-es területet, amelynek középpontja a kiindulási pozíciója. Az alaposabb tisztítás érdekében az alkalmazás segítségével a térképen egy pontra mutathat, és TURBO üzemmódban aktiválhatja a tisztítást. A robot automatikusan a kijelölt középponthoz mozog, és egy 1,5 x 1,5 m-es területen maximális erővel dupla tisztítást hajt végre.

Csendes üzemmód
Ha nem szeretné, hogy a robot zavarja kedvenc műsorának nézése közben, aktiválja a néma üzemmódot, és kapcsolja ki az összes hangos értesítést. A robot nem végez ütemezett tisztítást, amíg a csendes üzemmód be van kapcsolva.

Alkalmas allergiásoknak '
A VR3210 robotporszívó ideális az allergiások számára. Ennek oka, hogy fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik. Ez egy háromlépcsős szűrés HEPA 13 szűrővel, amely a részecskék akár 99,9%-át is képes eltávolítani a levegőből, beleértve a baktériumokat és vírusokat is. Otthona tökéletesen tiszta és mentes lesz a felesleges szennyeződésektől.

Műszaki paraméterek:
- LaserTec 2.0 navigációs technológia
- 3 az 1-ben: porszívózik, felmos, sterilizál
- A robot beszél csehül, szlovákul, angolul, magyarul és lengyelül.
- Motor: BLDC
- Szívóteljesítmény 3300 Pa (3 fokozat)
- Li-Ion LG BYD 5200 mAh akkumulátor - akár 250 percig is bírja
- UVC lámpa
- Y-mosás (speciális törlési módszer a maximálisan hatékony eredmény érdekében)
- TOF érzékelő
- SZŐNYEG turbó
- Concept Robot alkalmazás (angolul)- ROOMPLAN
- szobabeosztás, takarítási típusok, korlátozott zónák
- Teljes felület- 3 tisztítási mód (teljes, zónás, helyi)
- 3 funkció (turbó, dupla, csendes üzemmód)
- Elektronikusan vezérelt felmosás
- 2x kivehető tálca
- Porcsészék kapacitása: 600 ml
- 2 az 1-ben portartály kapacitása: portartály 350 ml / víztartály 300 ml
- Háromlépcsős szűrés HEPA szűrővel 13
- Takarítás ütemezése
- Töltési idő: 4-5 óra
- Zajszint: 60-70 dB
- Súly: 3,1 kg
- Átmérő: 35 cm
- Akadályok leküzdése magassága: 1,8 cm
- Magasság: 10 cm
- Wi-Fi frekvencia: 2,4 GHz

Jellemzők és előnyök:
-Feltöltőállomás - 150 cm kábelhosszúság
-Szőnyeg főkefe
-Hardfloor főkefe
-Mopping modul
-2x felmosószövet
-3x HEPA szűrő 13 + habszűrő
-Távvezérlés
-tisztítókefe
-Extra teljesítmény
-Y-Wash felmosás
-UVC sterilizálási mód
-Lézeres navigáció
 

Paraméterek

Márka:
EAN
8595631009505
Elem (mAh)
5200
Feltöltés ideje (h)
4
Méretek HxSzxM
⌀35x10
Zajszint (dB)
60
Szín
Fekete/Ezüst
Wi-Fi vezérlés
igen
Tömeg (kg)
3,1

Paraméterek

Márka:
EAN
8595631009505
Elem (mAh)
5200
Feltöltés ideje (h)
4
Méretek HxSzxM
⌀35x10
Zajszint (dB)
60
Szín
Fekete/Ezüst
Wi-Fi vezérlés
igen
Tömeg (kg)
3,1
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.05.04