Robotporszívó felmosóval Concept VR3205
Robotporszívó felmosóval Concept VR3205
207 404 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Robotporszívó felmosóval Concept VR3205
extra teljesítmény, felmosó modul, teljes automatikus tisztítás

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Robotporszívó felmosóval Concept VR3205
extra teljesítmény, felmosó modul, teljes automatikus tisztítás

  • 207 404 Ft
  • ÁFA nélkül: 163 310 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
  • Ne habozzon! 20 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 8 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Concept márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Robotporszívó felmosóval Concept VR3205

A Concept VR3205 Perfect Clean 3 az 1-ben robotporszívó felmosóval fejlett lézeres navigációval rendelkezik a pontos tisztítás tervezéséhez és UVC sterilizáló üzemmóddal. Nagy szívóerővel, rendkívüli tartóssággal és a leghatékonyabb Y-mosásos felmosási módszerrel rendelkezik.

Lézeres navigáció
A Concept VR3205 robotporszívó fejlett LaserTec 2.0 lézeres navigációval rendelkezik, amely részletesen letapogatja otthonát, és pontos térképet készít a takarítás tervezéséhez. Ennek eredményeként a robot maximális pontossággal tájékozódik a térben, nem halad át többször a már megtisztított területeken, és így csökkenti a tisztítási időt. Tökéletesen megbirkózik minden padlóburkolattal és a rögös terekkel is. Nagy kerekeinek és erőteljes motorjának köszönhetően akár 1,8 cm magas küszöböket és egyéb akadályokat is képes leküzdeni. A tisztítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Megszabadul a vírusoktól és baktériumoktól
Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthon? A VR3205 egy újabb segédeszköz a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben. Egyszerűen adjon megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályba, és hagyja, hogy a robot felmossa. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

Porszívók és felmosók
A 2 az 1-ben robotporszívó két adagolóval van felszerelve, amelyek megkönnyítik a száraz és nedves tisztítást. Az első 600 ml-es tartály a klasszikus száraz tisztításhoz használatos. Ha csatlakoztatja a második 2 az 1-ben tálcát, akkor egyszerre porszívózhat és felmoshat. A klasszikus portartályt elektronikusan vezérelt víztartállyal kombinálja, így rekordidő alatt egyszerre két tisztítási feladatot végezhet el. Az alkalmazás segítségével a szennyeződés mértékétől függően alacsony, normál vagy magas vízáramlási szintre állíthatja a vízáramlást. A felmosó tálca mikroszálas anyaggal van ellátva, amely megköti a szennyeződéseket, és a padlót is fényesíti a tisztítás során. A szövet könnyen eltávolítható és mosógépben mosható.

Beszél csehül
Szeretne robotporszívót vásárolni, de fél, hogy nem fogja érteni? A Concept VR3205 robotporszívóval ez nem fog megtörténni. A mindennapi takarításban nagyszerű segítség, amely 5 nyelven beszél: csehül, szlovákul, angolul, lengyelül és magyarul.

Y-WASH: a leghatékonyabb módja a felmosásnak
Az Y-mosás a törlés rendkívül hatékony módja. Ebben az üzemmódban a robot "Y" pályán mozog, amely során minden egyes padlódarabon többször is áthalad, hatékonyan eltávolítva a megszáradt foltokat, szennyeződéseket és egyéb törmeléket.

UVC sterilizálási mód
A VR3205 robotporszívó UVC LED sterilizálási technológiával van felszerelve, amely az általánosan használt lámpákhoz képest akár 3-szor hosszabb élettartamot biztosít. Mobilalkalmazáson keresztül és kizárólag a csatlakoztatott portartállyal vezérelhető. Sterilizálási üzemmódban a porszívó kikapcsolja a szívást, a mozgási sebességet fél teljesítményre csökkenti, valamint a főkefe és az oldalkefék sebességét is csökkenti. Az UVC fény a normál tisztítás során is aktiválható. Ezzel a technológiával a vákuum ultraibolya C sugárzást bocsát ki, amely megzavarja a baktériumok, vírusok, penészgombák és más mikrobák sejtes DNS-szerkezetét, és megakadályozza további szaporodásukat. Általánosan használják például a víz, a levegő vagy az élelmiszer- és gyógyszeripar fertőtlenítésére. Ezzel a porszívóval biztos lehet a tökéletes tisztaságban, vegyszerek nélkül.

Erőteljes motor és nagy szívóteljesítmény
A porszívó digitális kefe nélküli egyenáramú BLDC motorral van felszerelve, amely számos előnnyel jár. Nagy teljesítményű, és a hagyományos motorokhoz képest csendesebb, megbízhatóbb, energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú. Ugyanakkor hozzájárul a porszívó nagy szívóteljesítményéhez, amely eléri a 3300 Pa-t. 3 teljesítményfokozatot kínál, amelyek az éppen futó tisztítási módtól függően változnak. A szívóteljesítmény manuálisan is beállítható az igény és a szennyeződés szintje szerint.

LG BYD akkumulátor
A robotporszívót egy kiváló minőségű, nagy kapacitású, 5200 mAh-s Li-Ion LG BYD akkumulátor táplálja, amely egyetlen feltöltéssel akár 250 percig is képes tisztítani. Ezek az akkumulátorok hosszú élettartammal, nagy teljesítménnyel, biztonsággal és stabil ciklikussággal tűnnek ki. Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően például az autóiparban vagy a fotovoltaikus rendszerek akkumulátortárolásában használják őket. Ha az akkumulátor kapacitása 15% alá csökken, a robot automatikusan visszatér a dokkolóállomásra.

Alkalmazkodik az Ön otthonához
A Concept VR3205 porszívó két főkefével (SZŐNYEG és SZŐNYEG) és két oldalkefével van felszerelve. A főkefék a porszívózandó felülettől függően cserélhetők, míg az oldalkefék kibővítik a porszívózási tartományt, és tökéletesen tisztítanak a falak, bútorok körül, a szoba sarkaiban és más nehezen hozzáférhető helyeken.

Szőnyegkefe
Ez egy spirálkefe, amely sörték és gumipengék kombinációjából áll. Minden típusú padlóra alkalmas, beleértve a szőnyegeket is.

HardFloor kefe
Ez a kefe különösen a kemény padlókhoz ideális. A speciális szálakkal ellátott puha felületének köszönhetően akár 3-szor több szennyeződést is képes felvenni, beleértve a miniatűr részecskéket is. Ezzel a kefével hatékony és kíméletes tisztítást érhet el anélkül, hogy megkarcolná a padlót.

TOF érzékelő - tökéletes tájolás
A robot egy speciális érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a tökéletes tájékozódást a falak mentén. Ugyanakkor megóvja a porszívót és a bútorokat a sérülésektől, mivel a robot munka közben kis távolságot tart az akadályoktól, így nem kerül sor ütközésekre. Ez az érzékelő az üveg és a fekete falak érzékelésére is szolgál, így a robot ezeken a felületeken is tud takarítani.

Vezérlők
A robotot a Concept Robot alkalmazáson keresztül lehet irányítani, amely angol nyelvű, és ingyenesen elérhető iOS és Android rendszereken. Az alkalmazás segítségével bármikor és bárhonnan ütemezheti a takarítást, miközben valós időben nyomon követheti, hogy mennyit takarított és hol tart. Még ha nem is tartózkodik otthon, akkor is mindig kézben tartja a háztartási takarítást. Ha pedig nem rajong az alkalmazásokért, vagy nincs okostelefonja, távirányítóval is teljes mértékben vezérelheti a készüléket.

ROOMPLAN
Az intelligens ROOMPLAN funkció az utolsó részletig megtervezi a takarítást. Az alkalmazás segítségével beállíthatja a pontos tisztítási ütemtervet, a tisztítási módot és a szívási teljesítményszintet minden egyes helyiség vagy kijelölt zóna számára. Csak emiatt kell aggódnia. A robot a beállított időben automatikusan elindul, megkezdi a takarítást, és a befejezés után visszatér a töltőállomásra.

Teljes felület
A Total Surface automatikus tisztítási folytatás funkciójának köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a porszívó nem tisztít meg nagyobb területeket. Ha tisztítás közben lemerül, automatikusan keres egy töltőállomást, hogy megvárja, amíg teljesen feltöltődik. Ezután automatikusan visszatér a tisztításhoz, és ott folytatja, ahol abbahagyta.

Teljes automatikus tisztítás
Ez az üzemmód az egész háztartás tisztítására szolgál. A robotporszívó letapogatja és létrehoz egy térképet, amelyet aztán kisebb zónákra oszt. Ezután az egyes területeket egyenként alaposan kiporszívózza a falak mentén, majd sorban megtisztítja a fennmaradó tereket. A tisztítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Zónás tisztítás
A zóna üzemmód fő előnye, hogy a robot nem az egész lakást takarítja, hanem csak ott, ahol valóban szükség van rá. Az alkalmazás segítségével akár 10 zónát is meghatározhat és megnevezhet, beleértve a korlátozott területeket is. A kiválasztott zónában a robot ugyanúgy fog takarítani, mint az automatikus takarításnál, azaz a falak mentén porszívózik, majd a többi területet sorban tisztítja. A zóna üzemmód nagy előnye, hogy kijelölheti a tiltott zónákat, ahol a robot nem fog takarítani. Ezt értékelni fogja például felmosáskor, amikor nem szeretné, hogy a robot átfusson a szőnyegeken. Ha növelni szeretné a takarítás hatékonyságát, használhatja a DOUBLE kiegészítő funkciókat, amikor a robot a normál takarítás befejezése után sorban megismétli a tisztítást az eredeti útvonalán, valamint a TURBO funkciót, amely a szívóteljesítményt a legmagasabb szintre növeli.

Helyi takarítás
A helyi üzemmód kisebb területek tisztítására szolgál. Közvetlenül a porszívó testén lehet elindítani, ahol a robot közepes szívóteljesítményen kétszeresen tisztít meg egy 2 x 2 m-es területet, amelynek középpontja a kiindulási pozíciója. Az alaposabb tisztítás érdekében az alkalmazás segítségével a térképen egy pontra mutathat, és TURBO üzemmódban aktiválhatja a tisztítást. A robot automatikusan a kijelölt középponthoz mozog, és egy 1,5 x 1,5 m-es területen maximális erővel dupla tisztítást hajt végre.

Allergiásoknak is alkalmas
A Concept VR3210 robotporszívó ideális az allergiások számára. Fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik. Ez egy háromlépcsős szűrés HEPA 13 szűrővel, amely a részecskék akár 99,9%-át is képes eltávolítani a levegőből, beleértve a baktériumokat és vírusokat is. Otthona tökéletesen tiszta és mentes lesz a felesleges szennyeződésektől.

Műszaki paraméterek:

- LaserTec 2.0 navigációs technológia

- 3in1: porszívózik, felmos, sterilizál

- A robot beszél csehül

- BLDC motor

- Szívóteljesítmény: 3300 Pa (3 szint)

- Akkumulátor: LG BYD: 5200 mAh - akár 250 percig is használható

- UVC lámpa

- Y-mosás (speciális törlési módszer a maximálisan hatékony eredmény érdekében)

- TOF érzékelő

- SZŐNYEG turbó

- Concept Robot alkalmazás angol nyelven

- ROOMPLAN - szobabeosztás, takarítási típusok, korlátozott zónák

- Teljes felület

- 3 tisztítási mód (teljes, zónás, helyi)

- 3 funkció (TURBO, DOUBLE, csendes üzemmód)

- Elektronikusan vezérelt felmosás

- 2x kivehető tálca

- Porcsészék kapacitása: 600 ml

- A 2 az 1-ben tartály kapacitása: portartály 350 ml / víztartály 300 ml

- Háromlépcsős szűrés HEPA szűrővel 13

- Takarítás ütemezése

- Töltési idő: 4-5 óra

- Zajszint: 60-70 dB

- A tápkábel hossza: 150 cm

Jellemzők és előnyök:

-Extra teljesítmény

-UVC sterilizálási mód

-Lézeres navigáció

-Beszél csehül

-LG BYD akkumulátor

-Szőnyegkefe

-HardFloor kefe

-Szőnyeg turbó

-TOF érzékelő

-ROOMPLAN

-Teljesen automatikus tisztítás

-Zonális tisztítás

-helyi takarítás

-Halk üzemmód

-Alkalmas allergiásoknak

-Mopping modul

Paraméterek

Márka:
Akkumulátor kapacitása (Ah)
5,2
Zajszint (dB)
70
Szín
ezüst/fehér
Szélesség (cm)
35
Magasság (cm)
10
Mélység (cm)
35

Paraméterek

Márka:
Akkumulátor kapacitása (Ah)
5,2
Zajszint (dB)
70
Szín
ezüst/fehér
Szélesség (cm)
35
Magasság (cm)
10
Mélység (cm)
35
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04