Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma
Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma
507 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma

30 nap a visszaküldésre

Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma

  • Garancia 5 év
  • Ajánlott: 50 m3
  • Hűtés energ. osztálya: A
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Rohnson R-895 Breezeway

Nagy teljesítményű és megfizethető árú légkondicionálót keres, amely méretéhez képest nagymértékben kompatibilis, mégis könnyen hordozható? Az R-895 Breezeway 3 az 1-ben klímaberendezés megfelel mindezen követelményeknek, miközben kiemelkedik a könnyű telepíthetőség és a magas energiahatékonyság terén. A légkondicionálót úgy tervezték, hogy hűtse, párátlanítsa és szellőztesse a teret.

A Rohnson 3 az 1-ben R- 895 Breezeway mobil szobai légkondicionáló berendezés meggyőzi Önt, hogy megvásárolja a nagy teljesítmény, mobilitás, kis méret. Ez a modern készülék kiválóan alkalmas a következőkre részlet feldolgozott tervezés a egyszerű telepítésí. A légkondicionálót egy sínnel látják el, hogy telepítés klímaberendezés a kihúzható, vagy csúszó ablak. A légkondicionáló a falon lévő lyukba is beszerelhető. A kompresszor speciális védelmi fázisának köszönhetően, amely kikapcsolva hagyja a kompresszort a 3 perc minden indításnálnem kell aggódnia a légkondicionáló károsodása miatt. A készüléket így a következő módon lehet elindítani automatizált szétkapcsolás vagy csatlakoztatás. A légkondicionálót ki lehet választani 3 ventilátor sebesség.

Mobil légkondicionálás Rohnson 3 az 1-ben R-895 Breezeway van Tervezési vezérlőpanel a készülék azonnali és egyértelmű vezérléséhez. A légkondicionáló is vezérelhető a mellékelt távirányítóval a kanapé kényelméből. Köszönöm időzítő funkció élvezheti, hogy a fülledt nyáron egy előhűtött szobába érkezik. A készülék nagyon csendes (56 dB) így nem zavarja Önt a mindennapi tevékenységeiben, tévénézés vagy zenehallgatás közben.

Rohnson 3 az 1-ben R-895 Breezeway van magas energiahatékonyság és az energiahatékonysági besorolása A! Természetes hűtőközeg R290 növeli a készülék teljesítménytényezőjét és csökkenti a globális felmelegedésre gyakorolt potenciális hatását. A mobil klímaberendezés alkalmas egy olyan helyiségre, amely 45 m², a helyiség párátlanítása akár 24 l naponta. Egy másik előnyös funkció a Automatikus üzemmód - Ebben az üzemmódban a készülék automatikusan kiválasztja az üzemmódot a helyiség hőmérsékletétől függően. Ha a helyiség hőmérséklete 25°C felett van, a készülék légkondicionáló üzemmódba kapcsol, ha a hőmérséklet 25°C alá csökken, a készülék ventilátor üzemmódba kapcsol. Egy másik funkció a oszcilláció.

Mobil légkondicionáló üzemmódok:

  • Légkondicionálás - Ebben az üzemmódban beállíthatja a kívánt hőmérsékletet 17-30 °C között és a ventilátor sebességét.
  • Párátlanítás - Ebben az üzemmódban a ventilátor alacsony fordulatszámon működik. A ventilátor sebességének vagy hőmérsékletének beállítása nem lehetséges. Ha a helyiség hőmérséklete 13 °C alá csökken, a készülék leállítja a párátlanítási folyamatot. Amint a hőmérséklet 15 °C fölé emelkedik, a készülék újra megkezdi a párátlanítást (a kompresszor védelme érdekében 3 perces késleltetett indítással).
  • Ventilátor - ebben az üzemmódban csak a ventilátor működik. Beállítható a kívánt ventilátorsebesség. A kívánt hőmérséklet nem állítható be.

Paraméterek

Márka:
Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
44,3
Magasság (cm)
83
Mélység (cm)
34
Tömeg (kg)
28

Paraméterek

Márka:
Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
44,3
Magasság (cm)
83
Mélység (cm)
34
Tömeg (kg)
28
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft

Szigetelés az erkélyajtóba mobil légkondicionálókhoz Detail

18 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (230 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (190 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04