Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma
Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma
221 240 Ft
1 db raktáron

Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma
hűtőteljesítmény akár 3,5 kW, LED kijelző, időzítő és távirányító

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Rohnson R-895 Breezeway mobil klíma
hűtőteljesítmény akár 3,5 kW, LED kijelző, időzítő és távirányító

  • Márka: Rohnson
  • Garancia 5 év
  • Ajánlott: 100 m3
  • Hűtés energ. osztálya: A
  • 221 240 Ft
  • ÁFA nélkül: 174 205 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Rohnson márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Rohnson R-895 Breezeway

Nagy teljesítményű és megfizethető árú légkondicionálót keres, amely méretéhez képest nagymértékben kompatibilis, mégis könnyen hordozható? Az R-895 Breezeway 3 az 1-ben klímaberendezés megfelel mindezen követelményeknek, miközben kiemelkedik a könnyű telepíthetőség és a magas energiahatékonyság terén. A légkondicionálót úgy tervezték, hogy hűtse, párátlanítsa és szellőztesse a teret.

A Rohnson 3 az 1-ben R- 895 Breezeway mobil szobai légkondicionáló berendezés meggyőzi Önt, hogy megvásárolja a nagy teljesítmény, mobilitás, kis méret. Ez a modern készülék kiválóan alkalmas a következőkre részlet feldolgozott tervezés a egyszerű telepítésí. A légkondicionálót egy sínnel látják el, hogy telepítés klímaberendezés a kihúzható, vagy csúszó ablak. A légkondicionáló a falon lévő lyukba is beszerelhető. A kompresszor speciális védelmi fázisának köszönhetően, amely kikapcsolva hagyja a kompresszort a 3 perc minden indításnálnem kell aggódnia a légkondicionáló károsodása miatt. A készüléket így a következő módon lehet elindítani automatizált szétkapcsolás vagy csatlakoztatás. A légkondicionálót ki lehet választani 3 ventilátor sebesség.

Mobil légkondicionálás Rohnson 3 az 1-ben R-895 Breezeway van Tervezési vezérlőpanel a készülék azonnali és egyértelmű vezérléséhez. A légkondicionáló is vezérelhető a mellékelt távirányítóval a kanapé kényelméből. Köszönöm időzítő funkció élvezheti, hogy a fülledt nyáron egy előhűtött szobába érkezik. A készülék nagyon csendes (56 dB) így nem zavarja Önt a mindennapi tevékenységeiben, tévénézés vagy zenehallgatás közben.

Rohnson 3 az 1-ben R-895 Breezeway van magas energiahatékonyság és az energiahatékonysági besorolása A! Természetes hűtőközeg R290 növeli a készülék teljesítménytényezőjét és csökkenti a globális felmelegedésre gyakorolt potenciális hatását. A mobil klímaberendezés alkalmas egy olyan helyiségre, amely 45 m², a helyiség párátlanítása akár 24 l naponta. Egy másik előnyös funkció a Automatikus üzemmód - Ebben az üzemmódban a készülék automatikusan kiválasztja az üzemmódot a helyiség hőmérsékletétől függően. Ha a helyiség hőmérséklete 25°C felett van, a készülék légkondicionáló üzemmódba kapcsol, ha a hőmérséklet 25°C alá csökken, a készülék ventilátor üzemmódba kapcsol. Egy másik funkció a oszcilláció.

Mobil légkondicionáló üzemmódok:

  • Légkondicionálás - Ebben az üzemmódban beállíthatja a kívánt hőmérsékletet 17-30 °C között és a ventilátor sebességét.
  • Párátlanítás - Ebben az üzemmódban a ventilátor alacsony fordulatszámon működik. A ventilátor sebességének vagy hőmérsékletének beállítása nem lehetséges. Ha a helyiség hőmérséklete 13 °C alá csökken, a készülék leállítja a párátlanítási folyamatot. Amint a hőmérséklet 15 °C fölé emelkedik, a készülék újra megkezdi a párátlanítást (a kompresszor védelme érdekében 3 perces késleltetett indítással).
  • Ventilátor - ebben az üzemmódban csak a ventilátor működik. Beállítható a kívánt ventilátorsebesség. A kívánt hőmérséklet nem állítható be.

Paraméterek

EAN
5202561527254
Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
44,3
Magasság (cm)
83
Mélység (cm)
34
Tömeg (kg)
28

Paraméterek

EAN
5202561527254
Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza (cm)
150
Távirányító
igen
Szélesség (cm)
44,3
Magasság (cm)
83
Mélység (cm)
34
Tömeg (kg)
28

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz

Akció

Több mint 5 db raktáron

Szigetelés az erkélyajtóba mobil légkondicionálókhoz Detail

18 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (230 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (190 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.11
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.