SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma
SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma
258 059 Ft
2 db raktáron

SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma

 • Márka: Sakura
 • Garancia 2 év
 • Ajánlott: 117 m3
 • Hűtés energ. osztálya: A
258 059 Ft
249 900 Ft  
2 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Sakura márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

SAKURA STAC 14 CPB/NW

A Sakura STAC 14 CPB/NW mobil klímaberendezés az egyik legerősebb mobil klímaberendezés a piacon. Előnye a modern kialakítás és mindenekelőtt a nagy, 4,1 kW-os hűtőteljesítmény. Legfeljebb 45 m2-es terek hűtésére alkalmas, és könnyű hordozhatóságának köszönhetően egy nap alatt több kisebb teret is képes lehűteni.

A légkondicionáló fő funkciói a hűtés, a párátlanítás és a szellőztetés. Ezzel a mobil légkondicionálóval megszűnik a kondenzátumtartály ürítésével kapcsolatos aggodalom, mivel a készülék a nedvességet a levegőben hagyja, és a beépített tartály csak a hűtés során szolgál biztonsági funkciót. A kondenzátum automatikus elpárologtatása biztosítja, hogy a készülék ne kapcsolja ki magát, amikor a tartály megtelt. (mint a régebbi mobil klímaberendezéseknél), hanem addig működik, amíg a helyiségben el nem éri a beállított hőmérsékletet.

Az óránként 1,8 literes párátlanítási kapacitássala Sakura14 NW mobil klímaberendezés praktikus segítője lesz a páratartalom elleni küzdelemben.Vízbetörés otthon? Meg kell szárítani a szőnyeget? A mobil légkondicionáló ebben az esetben is ideális megoldás.

Mi különbözteti meg a SAKURA STAC 14 CPB/NW készüléket?

 

1. Időzítő és késleltetett indítás

A SAKURA mobil klímaberendezés másik népszerű funkciója az időzítő, és így alégkondicionálóprogramozásának lehetősége, hogy akívánt időpontban automatikusan be- vagy kikapcsoljon. A klímaberendezés billenő lapátokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a hűtött levegő keringését. A légmozgás nem okoz huzatot, hanem hatékonyan osztja el a lehűtött levegőt az egész helyiségben. A légáramlás iránya állandóan felfelé vagy lefelé állítható.

 

2. Könnyű telepítés

A készülék telepítése nagyon egyszerű és intuitív. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a hálózati áramhoz, és a forró levegőt egy tömlőn keresztül vezesse át egy ablakon vagy falnyíláson a légkondicionált helyiségből kifelé. A készülék A energiaosztályba sorolt, így maximális kényelmet és energiamegtakarítást biztosít. A 4,1 kW hűtőteljesítmény mellett az energiafogyasztás csaknem harmada, mindössze 1,5 kW. A környezetvédelem jegyében a légkondicionáló környezetbarát R290 hűtőközeget használ.

 

3. Egyéb jellemzők

A légkondicionáló 24 órás időzítő funkcióval van felszerelve, amely a nap bármely szakában kellemes szobaklímát biztosít. Egy másik praktikus funkció a SLEEP üzemmód, amely különösen alkalmas az alvás idejére, mivel nagyon csendes működés és fokozatos teljesítménycsökkentés jellemzi a zavartalan alvás érdekében.

 • Hűtés / szellőzés / páramentesítés
 • 3 ventilátor sebesség beállítása
 • Időzítő
 • Csendes üzemmód
 • Könnyen telepíthető
 • Távirányító
 • Görgők a könnyű mozgatáshoz

 

4. Távirányító

A mobil klímaberendezés görgőkkel van felszerelve a könnyű kezelhetőség érdekében, távirányítóval a legtöbbkényelem a készülék működtetése során, valamint a teljes légelszívó tartozékok (átmenetek, elszívótömlő és ablakszegélyek). A készülékhez adható további tartozékok az ablakszigetelés, azaz a speciális tömítések. a mobil ablakszárnyas klímaberendezésekhez tervezték, ami megkönnyíti a lefolyócső elhelyezését az ablakban.

Paraméterek

EAN
6955324301576
Ventilátor fokozatok
3
Szín
feher
Elvezető cső hossza (cm)
150
Távirányító
igen
Magasság (cm)
74,5
Szélesség (cm)
45
Mélység (cm)
39,6
Tömeg (kg)
34

Paraméterek

EAN
6955324301576
Ventilátor fokozatok
3
Szín
feher
Elvezető cső hossza (cm)
150
Távirányító
igen
Magasság (cm)
74,5
Szélesség (cm)
45
Mélység (cm)
39,6
Tömeg (kg)
34

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz

Akció

Több mint 5 db raktáron

Szigetelés az erkélyajtóba mobil légkondicionálókhoz Detail

18 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (230 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (190 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.09
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.