SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma
SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma
209 900 Ft
Külső raktáron

SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma

Ingyenes szállítás
Ajándék

SAKURA STAC 14 CPB/NW mobil klíma

 • Márka: Sakura
 • Garancia 2 év
 • Ajánlott: 117 m3
 • Hűtés energ. osztálya: A
4 990 Ft értékű ajándékot kap
darek AERIUM Karpa USB asztali ventilátor
 • 209 900 Ft
 • ÁFA nélkül: 165 276 Ft
Külső raktáron
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2022.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

SAKURA STAC 14 CPB/NW

A Sakura STAC 14 CPB/NW mobil klímaberendezés az egyik legerősebb mobil klímaberendezés a piacon. Előnye a modern kialakítás és mindenekelőtt a nagy, 4,1 kW-os hűtőteljesítmény. Legfeljebb 45 m2-es terek hűtésére alkalmas, és könnyű hordozhatóságának köszönhetően egy nap alatt több kisebb teret is képes lehűteni.

A légkondicionáló fő funkciói a hűtés, a párátlanítás és a szellőztetés. Ezzel a mobil légkondicionálóval megszűnik a kondenzátumtartály ürítésével kapcsolatos aggodalom, mivel a készülék a nedvességet a levegőben hagyja, és a beépített tartály csak a hűtés során szolgál biztonsági funkciót. A kondenzátum automatikus elpárologtatása biztosítja, hogy a készülék ne kapcsolja ki magát, amikor a tartály megtelt. (mint a régebbi mobil klímaberendezéseknél), hanem addig működik, amíg a helyiségben el nem éri a beállított hőmérsékletet.

Az óránként 1,8 literes párátlanítási kapacitássala Sakura14 NW mobil klímaberendezés praktikus segítője lesz a páratartalom elleni küzdelemben.Vízbetörés otthon? Meg kell szárítani a szőnyeget? A mobil légkondicionáló ebben az esetben is ideális megoldás.

Mi különbözteti meg a SAKURA STAC 14 CPB/NW készüléket?

 

1. Időzítő és késleltetett indítás

A SAKURA mobil klímaberendezés másik népszerű funkciója az időzítő, és így alégkondicionálóprogramozásának lehetősége, hogy akívánt időpontban automatikusan be- vagy kikapcsoljon. A klímaberendezés billenő lapátokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a hűtött levegő keringését. A légmozgás nem okoz huzatot, hanem hatékonyan osztja el a lehűtött levegőt az egész helyiségben. A légáramlás iránya állandóan felfelé vagy lefelé állítható.

 

2. Könnyű telepítés

A készülék telepítése nagyon egyszerű és intuitív. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a hálózati áramhoz, és a forró levegőt egy tömlőn keresztül vezesse át egy ablakon vagy falnyíláson a légkondicionált helyiségből kifelé. A készülék A energiaosztályba sorolt, így maximális kényelmet és energiamegtakarítást biztosít. A 4,1 kW hűtőteljesítmény mellett az energiafogyasztás csaknem harmada, mindössze 1,5 kW. A környezetvédelem jegyében a légkondicionáló környezetbarát R290 hűtőközeget használ.

 

3. Egyéb jellemzők

A légkondicionáló 24 órás időzítő funkcióval van felszerelve, amely a nap bármely szakában kellemes szobaklímát biztosít. Egy másik praktikus funkció a SLEEP üzemmód, amely különösen alkalmas az alvás idejére, mivel nagyon csendes működés és fokozatos teljesítménycsökkentés jellemzi a zavartalan alvás érdekében.

 • Hűtés / szellőzés / páramentesítés
 • 3 ventilátor sebesség beállítása
 • Időzítő
 • Csendes üzemmód
 • Könnyen telepíthető
 • Távirányító
 • Görgők a könnyű mozgatáshoz

 

4. Távirányító

A mobil klímaberendezés görgőkkel van felszerelve a könnyű kezelhetőség érdekében, távirányítóval a legtöbbkényelem a készülék működtetése során, valamint a teljes légelszívó tartozékok (átmenetek, elszívótömlő és ablakszegélyek). A készülékhez adható további tartozékok az ablakszigetelés, azaz a speciális tömítések. a mobil ablakszárnyas klímaberendezésekhez tervezték, ami megkönnyíti a lefolyócső elhelyezését az ablakban.

Paraméterek

Ventilátor fokozatok
3
Szín
feher
Automatikus párologtató
igen
Elvezető cső hossza (cm)
150
Távirányító
igen
Magasság (cm)
74,5
Szélesség (cm)
45
Mélység (cm)
39,6
Tömeg (kg)
34

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz

Akció

Több mint 5 db raktáron

Szigetelés az erkélyajtóba mobil légkondicionálókhoz Detail

12 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.