Sinclair ASM-12PI légkondicionáló
Sinclair ASM-12PI légkondicionáló
491 931 Ft
1 db raktáron

Sinclair ASM-12PI légkondicionáló
hűtés és fűtés, teljesítmény 3,5 kW-ig, kültéri egység nélkül, inverteres rendszerrel

Ingyenes szállítás

Sinclair ASM-12PI légkondicionáló
hűtés és fűtés, teljesítmény 3,5 kW-ig, kültéri egység nélkül, inverteres rendszerrel

  • Márka: Sinclair
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 100 m3
  • Hűtés energ. osztálya: A
  • 491 931 Ft
  • ÁFA nélkül: 387 347 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Sinclair ASM-12PI légkondicionáló berendezés

Nagy teljesítményű és megfizethető légkondicionálót keres kültéri egység nélkül? A Sinclair ASM-12PI légkondicionáló mindezen követelményeknek megfelel, miközben az inverteres technológiának köszönhetően könnyű telepíthetőséggel és magas energiahatékonysággal rendelkezik. Helyiségek hűtésére és fűtésére tervezték.

Kompakt ASM sorozatú szobai légkondicionáló meggyőzi Önt, hogy megvásárolja a legkorszerűbb inverter technológia valamint a részletes kialakítás és az egyszerű telepítés, ahol csak két lyukra van szükség a falon! A légkondicionáló kiemelkedik, mert nem igényel kültéri egység, és a telepítés után használatra kész. azonnal művelet!

Köszönöm integrált funkció termikus szivattyú egység megbízhatóan üzemmódban működik hűtés a fűtés még akár kültéri hőmérsékleten is -5 °C. Ezt a berendezést a következőkkel szállítják használatra kész közvetlenül a csatlakoztatható és a telepített a működéséhez szükséges összes alkatrész. A készüléket a következőkkel szállítjuk kész közvetlenül a kapcsolat minden szerelési anyag. Ezáltal telepítés rendkívül egyszerű, rugalmas és tényleg meg tudod oldani. Mindenki.

A Sinclair ASM-12PI-vel programozhatja a funkciót 24 órás időzítő így egy forró nyári napon egy kellemesen hűtött szobába léphet be. A légkondicionálót a következőkkel szerelik fel Infravörös távirányító és jellemzői integrált kijelző.

Sinclair ASM-12PI légkondicionáló berendezéskiemelkedik csúcsminőség Energia hatékonyság hűtés (A) és fűtés (A+) és 1,2 l/h párátlanítási kapacitással.

 

FŰTÉSI FUNKCIÓK

A légkondicionálót úgy tervezték, hogy fűtés valamint a hűtés tér. Köszönöm integrált funkció termikus a hőszivattyú egység nagyon megbízhatóan működik.

 

GYORS TELEPÍTÉS

Egyszerű és gyors telepítés légkondicionálás. Perceken belül a légkondicionáló könnyen néhány perc alatt telepíthetőa mellékelt világos utasításoknak köszönhetően.

 

IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ

A légkondicionáló állítható 24 órás időzítő, ami megtartja Önt melegvagy fordítva, kényelmes cool minden időjárási körülmények között, amíg -5°C amikor csak amikor csak akarod.

 

KIJELZÉS TÖRLÉSE

A légkondicionáló kijelzővel és távirányítóval felszerelve, ami nagyon kényelmessé és egyszerűvé teszi a készülék kezelését.

 

Melyek a Sinclair ASM-12PI légkondicionáló elsődleges előnyei?

 

ASM-12PI

1. Könnyű telepítés

 

A könnyen követhető utasításoknak köszönhetően a légkondicionáló beszerelése mindenki számára gyerekjáték! A felszereléshez mindössze 2 lyuk szükséges a falon. A csomag tartalmazza a szerelési tartozékokat. A könnyű telepítés érdekében az egységeket a gyárban alapos tesztelésnek vetik alá..

 

2. Invert technológia

 

A beépített, korszerű inverteres kompresszor modulációval működik, így minimális hőmérséklet-ingadozást biztosít, az inverteres technológia pedig energiaköltséget takarít meg. Előnye, hogy a légkondicionálónak nincs kültéri egysége.

ASM-12PI

 

ASM-12PI

3. Automatikus üzemmód

 

Automatikus üzemmódban a rendszer optimálisan szabályozza a légkondicionáló légáramlási sebességét a kívánt helyiséghőmérséklet elérése és fenntartása érdekében.

 

4. Távirányító

 

A légkondicionáló infravörös távirányítót is tartalmaz, amely lehetővé teszi a légkondicionáló távvezérlését a kanapé kényelméből.

ASM-12PI

 

ASM-12PI

5. Hűtési és fűtési energiahatékonyság

 

A modern inverteres technológiának köszönhetően a légkondicionáló kiváló energiahatékonysággal rendelkezik a hűtés során, és megfelel az energiaosztályba tartozó A, a fűtésnél megfelel az A+ energiaosztálynak.

Paraméterek

Fűtés energ. osztálya
A+
Hőteljesítmény (kW)
2,9
Zajszint - benti rész (dB)
27
Zajszint max - benti rész (dB)
61
Szín
fehér
Termosztát
igen
Távirányító
igen
Inverter
igen
Belső méretek - h/sz/m (cm)
58,5 / 100 / 20,5
Tömeg - benti rész (kg)
43,5
Wi-Fi vezérlés
igen
Származási ország
Kína

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.05.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.