Stadler Form Aroma diffúzor Jasmine - fekete

Stadler Form Aroma diffúzor Jasmine - fekete

raktáron >5 db raktáron
 • 20 771 Ft
 • ÁFA nélkül: 16 355 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Megbízható, kiváló minőségű és észrevétlen eszköz, amely segít a hangulat megteremtésében és az otthon illatában . Ez a svájci Stadler Form márkájú Jasmine aroma diffúzor, amely elegendő néhány csepp népszerű illat-esszenciához. Ezenkívül az illat modern ultrahangos technológiát alkalmaz , amely a gyors impulzusú kerámialap segítségével a patront hideg vízgőzzé alakítja, amely az egész helyiségben elterjed.

A Jasmine megfigyelés nélküli formatervezésével , amely elegáns tálra vagy virágcserépre hasonlít, meghaladja a versenyt. A színválasztékkal (fehér, fekete, ezüst és piros) a diffúzor könnyen hozzáigazítható otthoni kialakításához. A test gumírozott anyagból készül , tehát nagyon kellemes tapintással.

Két üzemmód áll rendelkezésre . Az első folyamatos, ami azt jelenti, hogy az eszköz folyamatosan frissíti a helyiséget. Ebben az esetben kb. 8 órán át működhet. Intervallum módban 10 és 20 perc pihenőidőn működik. A szoba finoman illatos, így akár 24 órán keresztül is képes működni.

A Jasmine nagy előnye az automatikus kikapcsolás . Amikor a diffúzor lemerül, automatikusan kikapcsol, és arra vár, hogy újratöltse és engedje le. A működés a lehető legegyszerűbb, és csak két gombra van szükség a be- / kikapcsoláshoz és a fent említett két üzemmód közötti váltáshoz.

Folyamatos vagy intervallum mód
Kiválaszthatja, hogy a Jasmine-nak folyamatosan, vagy speciális módban kell-e működnie, 10 perc aktív és 20 perc pihenőidő mellett. A szoba illatintenzitása mellett az üzemmódok befolyásolják a tartósságot is, amely az üzemmódtól függően 8 (folyamatos) vagy 24 (intervallum) óra .
Ragyogó design

Kompakt méretének , karcsú kialakításának és gumi kivitelének köszönhetően nincs olyan hely, ahol a Jasmine nem férne el. Könnyen elhelyezheti az ablakpárkányon, könyvtárban, asztalon vagy akár a fürdőszobában.

Ultrahangos technológia
Az illat diszpergálódását a korszerű ultrahangos technológia biztosítja, ahol az eszköz a tölteléket (víz + kiválasztott aromás esszencia) hideg vízgőzzé alakítja a kerámia membrán pulzálásával . Ezután az egész szobában elterjed és illatosítja.

Automatikus kikapcsolás

A termék kifejlesztésekor a gyártó a gyakorlatiasságra és a biztonságra is figyelmet fordított. Ezért van egy automatikus kikapcsolási funkció, amellyel a Jasmine intelligensen kikapcsol, amikor a patron elfogy, és újratöltésre vár. Nem kell aggódnia, mi történik, amikor a patron elfogy.

Aromaterápia

A jázmin ideális az aromaterápiához , egyfajta alternatív gyógyászathoz, amely illóolajokat és más illatokat használ az elme megváltoztatására, a hangulat javítására, a megismerés folyamatára és az általános egészségre. A jázmin pozitív hatással lesz minden életére.

Válassza ki a sajátját

Inkább finom vagy merész színeket szeretsz? Jasmine-val mindenki választ. Több színben kapható , fehér, fekete, bronz, lime, bogyó / rózsaszín és fém közül választhat.

 

Jázmin aroma diffúzor tulajdonságai

 • Energiafogyasztás: 12 V - 7,2 W
 • Utántöltőnként akár 24 órán keresztül is tarthat
 • A tartály kapacitása 100 ml
 • Intervallum funkció (10 perc be, 20 perc ki)
 • Automatikus kikapcsolás
 • Vékony védőgumi réteg
 • Méretek: 130 x 90 x 130 mm
 • Súly: 0,4 kg
 •  

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Stadler Form Aroma diffúzor MIA - fehér

13 844 Ft ÁFA nélkül: 10 901 Ft

Hozzáadás
Stadler Form Aroma Jasmine diffúzor - piros

20 771 Ft ÁFA nélkül: 16 355 Ft

Hozzáadás
Stadler Form Aroma Jasmine diffúzor - titán

20 771 Ft ÁFA nélkül: 16 355 Ft

Hozzáadás
StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
34 W

97 392 Ft ÁFA nélkül: 76 686 Ft

Hozzáadás
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 705 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2016.03.03
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.