Stadler Form Aroma diffúzor MIA - fehér
Stadler Form Aroma diffúzor MIA - fehér
15 145 Ft
1 db raktáron

Stadler Form Aroma diffúzor MIA - fehér

30 nap a visszaküldésre

Stadler Form Aroma diffúzor MIA - fehér

 • 15 145 Ft
 • ÁFA nélkül: 11 925 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2023.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Mia - kicsi és elegáns aromás diffúzor!

Érezted már valaha ismerős szagadat, és emlékeztetett-e azonnal egy bizonyos emlékre, például a gyermekkorodra? Minden érzékünk közül a szaglás érinti leginkább a memóriát, hangulatot és érzelmeket. Ezen az alapon az aromaterápia segít abban, hogy otthonában olyan egyedi légkört hozzon létre, amely örömmel hozza Önt és családját haza.

Az Aroma Diffuser MIA a svájci Stadler Form aromájú diffúzorok legkisebb képviselője, amelynek működéséhez csak vízre és kedvenc aromaolajra van szüksége. A MIA az ultrahang elvén működik, amely a legkímélőbb és leghatékonyabb módja az illatok űrben történő elosztására . Egy nagyon gyorsan rezgő lemez továbbítja a rezgést a vízemulziónak, és hideg vízgőzzé alakul, amelyet a helyiség eloszlat.

Minimalista méretei miatt ez egy olyan eszköz, amelyhez bárhol megtalálhat helyet. Ezenkívül a kellemes kialakításnak és a négy szín (fekete, fehér vagy piros, titán) választásának köszönhetően a MIA bármilyen otthoni házhoz illeszkedik, akár modernebb, akár klasszikus ruhában .

A MIA a legszélesebb diszkrét társ a munkához - gyakorlatilag hallhatatlan az emberi fül számára az előadás során, mivel a legmodernebb technológia használata miatt a zajszint (26dB) alacsonyabb, mint az emberi suttogás korlátja. A MIA egy aromás diffúzor, amelyet legfeljebb 30 m 2 helyiségekre terveztek, és egyszerre akár 10 órát is képes működni . Amint az összes töltést elhasználták, a készülék automatikusan kikapcsol a biztonsági zárral. Nagy előnye egy nem behatoló LED, amely jelzi az eszköz állapotát . Ha világít, akkor a készülék működik, ha nem, akkor a MIA nem aktív.

Tárolás és zavaró.
A Mia elegáns, észrevétlen külsővel rendelkezik, és tökéletesen beleilleszthető bármilyen belsőtérbe. Szeretsz utazni? Akkor még a Mia is jó társ lehet, mert kicsi mérete nagy előnye ezekben az esetekben.
Fejlett ultrahangos elv
A MIA progresszív - ultrahangos technológiát használ! A nagyon gyors pulzálás az emulziót illatos vízgőzzé alakítja, amely tovább terjed a helyiségben.
Használja kedvenc illatát
Használhat bármilyen illatot, amely közel áll hozzá. Egy feltétel mellett - nem tartalmazhat csepp alkoholt.
Finom háttérvilágítás
A LED világításának köszönhetően a MIA nem zavarja meg a legkevesebbet, mégis abszolút ellenőrzése alatt áll az aroma-diffúzor állapota.

Egységes eloszlás, hosszú élettartam

A látható vízgőznek köszönhetően a szaga egyenletesen oszlik el a környezetben. A MIA ezután 10 órán át dolgozhat egyetlen töltéssel.

4 szín
A MIA négy színben kapható: fehér, fekete, piros és titán. Mindenki kiválaszthatja azt a MIU-t, amelyik a legjobban szereti.
 • Aroma diffúzor
 • Töltésenként akár 10 órán keresztül is képes működni
 • A LED kigyullad
 • Automatikus kikapcsolás üres víztartály esetén
 • Energiagazdálkodás: 7,2 W
 • A víztartály térfogata: kb. 100 ml
 • Ajánlott lehetőség: max. 30 m @ 2/75 m 3
 • Méretek: 100 x 90 x 100 mm
 • Zajszint: <26 dB (A)
 • Súly: 0,3 kg

Paraméterek

EAN
0802322006988
Zajszint max. (dB)
26
Tartály űrtartalma (l)
0,1
Magasság (cm)
9,0
Szélesség (cm)
10,1
Mélység (cm)
10,1
Tömeg (kg)
0,3

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Stadler Form REVIVE illóolaj - 10 ml Detail

5 854 Ft

Stadler Form REVIVE illóolaj - 10 ml

Több mint 3 db raktáron

Esszenciális olaj Stadler forma RELAX - 10 ml Detail

5 854 Ft

Esszenciális olaj Stadler forma Frissítés - 10 ml Detail

5 854 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)