Stadler Form Aroma Jasmine diffúzor - piros

Stadler Form Aroma Jasmine diffúzor - piros

raktáron 1-2 db raktáron
  • 20 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 16 528 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Megbízható, kiváló minőségű és észrevétlen eszköz, amely segít a hangulat megteremtésében és az otthon illatában . Ez a svájci Stadler Form márkájú Jasmine aroma diffúzor, amely elegendő néhány csepp népszerű illat-esszenciához. Ezenkívül az illat modern ultrahangos technológiát alkalmaz , amely a gyors impulzusú kerámialap segítségével a patront hideg vízgőzzé alakítja, amely az egész helyiségben elterjed.

A Jasmine megfigyelés nélküli formatervezésével , amely elegáns tálra vagy virágcserépre hasonlít, meghaladja a versenyt. A színválasztékkal (fehér, fekete, ezüst és piros) a diffúzor könnyen hozzáigazítható otthoni kialakításához. A test gumírozott anyagból készül , tehát nagyon kellemes tapintással.

Két üzemmód áll rendelkezésre . Az első folyamatos, ami azt jelenti, hogy az eszköz folyamatosan frissíti a helyiséget. Ebben az esetben kb. 8 órán át működhet. Intervallum módban 10 és 20 perc pihenőidőn működik. A szoba finoman illatos, így akár 24 órán keresztül is képes működni.

A Jasmine nagy előnye az automatikus kikapcsolás . Amikor a diffúzor lemerül, automatikusan kikapcsol, és arra vár, hogy újratöltse és engedje le. A működés a lehető legegyszerűbb, és csak két gombra van szükség a be- / kikapcsoláshoz és a fent említett két üzemmód közötti váltáshoz.

Folyamatos vagy intervallum mód
Kiválaszthatja, hogy a Jasmine-nak folyamatosan, vagy speciális módban kell-e működnie, 10 perc aktív és 20 perc pihenőidő mellett. A szoba illatintenzitása mellett az üzemmódok befolyásolják a tartósságot is, amely az üzemmódtól függően 8 (folyamatos) vagy 24 (intervallum) óra .
Ragyogó design

Kompakt méretének , karcsú kialakításának és gumi kivitelének köszönhetően nincs olyan hely, ahol a Jasmine nem férne el. Könnyen elhelyezheti az ablakpárkányon, könyvtárban, asztalon vagy akár a fürdőszobában.

Ultrahangos technológia
Az illat diszpergálódását a korszerű ultrahangos technológia biztosítja, ahol az eszköz a tölteléket (víz + kiválasztott aromás esszencia) hideg vízgőzzé alakítja a kerámia membrán pulzálásával . Ezután az egész szobában elterjed és illatosítja.

Automatikus kikapcsolás

A termék kifejlesztésekor a gyártó a gyakorlatiasságra és a biztonságra is figyelmet fordított. Ezért van egy automatikus kikapcsolási funkció, amellyel a Jasmine intelligensen kikapcsol, amikor a patron elfogy, és újratöltésre vár. Nem kell aggódnia, mi történik, amikor a patron elfogy.

Aromaterápia

A jázmin ideális az aromaterápiához , egyfajta alternatív gyógyászathoz, amely illóolajokat és más illatokat használ az elme megváltoztatására, a hangulat javítására, a megismerés folyamatára és az általános egészségre. A jázmin pozitív hatással lesz minden életére.

Válassza ki a sajátját

Inkább finom vagy merész színeket szeretsz? Jasmine-val mindenki választ. Több színben kapható , fehér, fekete, bronz, lime, bogyó / rózsaszín és fém közül választhat.

 

Jázmin aroma diffúzor tulajdonságai

  • Energiafogyasztás: 12 V - 7,2 W
  • Utántöltőnként akár 24 órán keresztül is tarthat
  • A tartály kapacitása 100 ml
  • Intervallum funkció (10 perc be, 20 perc ki)
  • Automatikus kikapcsolás
  • Vékony védőgumi réteg
  • Méretek: 130 x 90 x 130 mm
  • Súly: 0,4 kg

 

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Stadler Form REVIVE illóolaj - 10 ml

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Hozzáadás
Esszenciális olaj Stadler forma RELAX - 10 ml

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Hozzáadás
Esszenciális olaj Stadler forma Frissítés - 10 ml

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Hozzáadás

Hasonló Termékek

Stadler Form Aroma diffúzor MIA - fehér

13 990 Ft ÁFA nélkül: 11 016 Ft

Hozzáadás
Stadler Form Aroma Jasmine diffúzor - titán

20 990 Ft ÁFA nélkül: 16 528 Ft

Hozzáadás
Stadler Form Aroma diffúzor Jasmine - fekete

20 990 Ft ÁFA nélkül: 16 528 Ft

Hozzáadás
StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
34 W

97 490 Ft ÁFA nélkül: 76 764 Ft

Hozzáadás
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 705 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2016.05.14
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.