Stadler Form JULIA aroma diffúzor, titánszürke
Stadler Form JULIA aroma diffúzor, titánszürke
25 990 Ft
Raktáron a külső raktáron

Stadler Form JULIA aroma diffúzor, titánszürke

Stadler Form JULIA aroma diffúzor, titánszürke

 • 25 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 20 465 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 5-7 napon belül küldjük
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Julia - oszcilláló aroma diffúzor! Megesett, már valaha Önnel, hogy egy ismerős illatot megérezve azonnal elöntötték például a gyerekkori emlékek? Az összes érzékszervünk közül a szaglásunk képes a leginkább befolyásolni a memóriánkat, a hangulatunkat és az érzelmeinket. Ezen alapszik az aromaterápia, amely segít páratlan légkört kialakítani az otthonunkban, ennek köszönhetően pedig Ön és családja is még szívesebben fog hazatérni.

A JULIA aroma diffúzor a svájci Stadler Form márka legnagyobb aroma diffúzora. Működtetéséhez kizárólag víz és a kedvenc illóolaja szükséges. A JULIA aroma diffúzor működése az ultrahangon alapszik, amely az illatok terjesztésének legkíméletesebb és leghatékonyabb módja a helyiségben. A nagyon gyorsan rezgő lemez a rezgést a vizes emulzióba viszi át, amely hideg vízpárává alakul. A diffúzor ezután eloszlatja ezt a vízpárát a szobában.

A JULIA azonban nem egy akármilyen aroma diffúzor – ez az első aroma diffúzor a piacon, amelynek forog a kimeneti fúvókája, tehát az illat terjesztése 160°-os tartományban történik. Az illat tehát így maximális mértékben egyenletesen terjed a helyiségben, ennek köszönhetően pedig a JULIA aroma diffúzort akár 50 m2 méretű helyiségben is használhatjuk. Ezen kívül a készülék lehetővé teszi a kiáramló pára megvilágítását LED diódákkal, amely különösen félhomályban hat nagyon romantikusan.

A JULIA aroma diffúzor esetében két üzemmód közül választhatunk – az állandó üzemmódban szünet nélkül termeli az illatot, míg az intervallum üzemmódban a 10 perces működést 20 perces szünet váltja fel. Ebben az esetben az aroma diffúzor egyetlen feltöltéssel akár hihetetlen 54 órán át képes működni. A JULIA aroma diffúzor működés közben az emberi fül számára gyakorlatilag nem hallható, a két választható szint közül még a legmagasabb fokozaton is halkabb, mint az emberi suttogás (>26 dB).

 

A JULIA aroma diffúzor előnyei:

 • Intervallum mód (10 perc működés, 20 perc szünet)
 • 2 különböző intenzitás
 • Egy feltöltéssel akár 54 órán át is működhet
 • Kimeneti pára hangulatvilágítással
 • Bekapcsolható oszcilláció (felvétel)
 • Éjszakai mód (szabályozható világítás)
 • Automatikus leállítás üres víztartály esetén
 • Tápellátás: 14 W
 • Víztartály kapacitása: kb. 200 ml
 • Méret: 135 x 115 x 135 mm
 • Zajszint: < 26 dB (A)
 • Tömeg: 0,5 kg

Paraméterek

Párásító teljesítmény (l/h)
0,2
Zajszint (dB)
26
Tartály űrtartalma (l)
0,2
Magasság (cm)
11,5
Szélesség (cm)
13,5
Mélység (cm)
13,5

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2020.12.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.