StadlerForm ANNA kerámia hősugárzó - fekete
StadlerForm ANNA kerámia hősugárzó - fekete
34 627 Ft
Külső raktáron

StadlerForm ANNA kerámia hősugárzó - fekete

StadlerForm ANNA kerámia hősugárzó - fekete

  • 34 627 Ft
  • ÁFA nélkül: 27 265 Ft
Külső raktáron
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Anna - forró!

Anna emeli a hőmérsékletet! Nem csak azért, mert forrónak tűnik, hanem azért is, mert ez a gyönyörű hőlégfúvó modern PTC kerámia fűtőberendezéssel van felszerelve. Anna diszkréten és csendesen melegszik , két működési móddal , hogy otthonos és kellemes meleget hozzon létre. A kompakt méret bármilyen helyiségben könnyen elfér.

Ezenkívül a hátsó panelen keresztül vezérelhető Smart Anna melegítő két biztonsági biztosítékkal rendelkezik azzal az előnnyel, hogy az önszabályozó kerámia miatt soha nem melegszik túl, és véletlenszerű leboruláskor automatikusan kikapcsol. Ha még több hőre van szüksége más helyeken (pl. Egy asztal alatt) vagy egy kis szobában, Anna szintén elég meleg.

Ezenkívül Anna egyszerű tisztítószerként is szolgál, mivel a beszívott levegő áthalad egy mosható előszűrőn, amely megbízhatóan megkönnyebbíti őt például a szőrről, az állati szőrről és más szennyeződésektől. A ventilátornak köszönhetően a helyiség levegője nemcsak melegebb lesz, hanem tisztább is.

 

Kerámia melegítő

A kerámia fűtőelem garantálja a nagy teljesítményt és főleg az állandó fűtést , miközben két teljesítményszintet választhat. A gyártó emellett a biztonságra is gondolt, így a hőbiztosítékkal felszerelt készülék automatikusan kikapcsol.

 

LED-értesítés

Annak érdekében, hogy tökéletes képet kapjon arról, hogy Anna fut-e még sötétben is, az előlapon elegáns piros LED van. Ez azt jelzi, hogy az eszköz jelenleg működik vagy ki van-e kapcsolva.

 

Könnyen kezelhető

A gyártó úgy tervezte Anna-t, hogy mindenki valóban megbirkózzon vele. Ezért hátul két gomb és egy gomb található, amelyek a termosztát beállításához szolgálnak.

 

Automatikus kikapcsolás a feltöltéskor

A hatalmas állvány úgy lett megtervezve, hogy szinte lehetetlenné tegye annak megfordítását. Ha ez megtörténik, Anna felismeri, és automatikusan kikapcsol. Ez magában foglal egy speciális biztonsági zárat, így nem kell semmiért aggódnia.

 

Tárolás és vékony

A kompakt méretek lehetővé teszik Anna bárhonnan elhelyezését. Vékony karosszéria és modern dizájnnal rendelkezik , így még a modern otthonokban sem fogsz szégyellni. Stílusos kiegészítőként működik .

 

Léghevítő és légtisztító

Annak ellenére, hogy Anna elsősorban légmelegítő, más előnyöket is kínál. Az egyik legfontosabb egy mosható előszűrő , amellyel a ventilátor megtisztítja az állati szőr levegőjét, vagy a por- és hajdarabokat.

 

Két szín

Válasszon a fehér és a fekete közül . Az egység tökéletesen illeszthető a ház többi részéhez. Ugyanakkor a gyártó megígéri, hogy Anna melegen tartja mind a fehér, mind a fekete mintákat.

  • Kerámia hűtőventilátor
  • Olyan területeken akár 25 m 2/62 m 3,
  • Nagyon vékony burkolat
  • Automatikus kikapcsolás
  • Méretek: 146 x 367 x 95 mm
  • Teljesítmény: 1200W, 2000W
  • Zajszint: <43 dB
  • Súly: 2,05 kg

Paraméterek

Hőteljesítmény (kW)
2,0
Teljesítmény szabályozása
manuális és automatikus
Ventilátor fokozatok
2
Zajszint max. (dB)
43
Szín
fekete
Benti terület (m2)
25
Termosztát
igen
Magasság (cm)
36,7
Szélesség (cm)
14,6
Mélység (cm)
9,5
Tömeg (kg)
2,05

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2017.05.14
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.