StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete
StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete
117 251 Ft
1 db raktáron

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete

 • 117 251 Ft
 • ÁFA nélkül: 92 324 Ft
1 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Viktor - a nyugodt pillanatokért!

A VIKTOR légtisztító a szennyezett levegő valódi ellensége. Ez az egyedi készülék a svájci Stadler Form márka modellje. Képes megtisztíthatja a környezetet például a portól, a cigarettafüstöttől és a pollentől. De képes eltávolítani a baktériumokat és a vírusokat is, amelyek naponta támadnak bennünket.

A VIKTOR esetében a légszűrés nagyon gyors folyamat. Az öt sebesség közül a legmagasabb fokozaton egy órán belül akár 200 m 3 levegőt is képes átszűrni, tehát akár egy 50 m3 méretű helység sem jelent problémát számára. Mindezt pedig nagyon alacsony fogyasztás mellett képes megtenni.

A Viktor légtisztító három szűrőrendszert kombinál: Az előszűrő a nagyobb szennyeződéseket, például a port, a hajat és az állati szőrt szűri, míg a szénszűrő minden szagszemcsét eltávolít a levegőből. A szabadalmaztatott HPP szűrőteljesen egyedi darab. Elektromos töltést ad a káros részecskéknek, például a pollennek, a cigarettafüstnek vagy a baktériumoknak és vírusoknak. Ennek eredményeként a szűrő belsejében lévő fémrács biztonságosan kiszűri ezeket a részecskéket. A rácsot elég folyó víz alatt rendszeres leöblíteni.

A VIKTOR légtisztító nagy előnye, hogy nagyon kompakt a többi légtisztítóhoz képest. Ennek köszönhetően a készüléket bárhol el lehet helyezni - akár a hálószobában is. Mivel a maximális zajszintje 45 dB, ezért nagyobb valószínűleggel fogja alvás közben a partnere légzése zavarni, mint a VIKTOR légtisztító. A készülék további funkciói közé tartozik az éjszakai üzemmód, az időzítő vagy a kedvenc aroma-esszencia hozzáadásának lehetősége, hogy illatos, tiszta és friss levegővel töltse fel a helyiséget.

A Viktor légtisztítót az ECARF alapítvány 2011-ben minőségi pecséttel látta el
 - az ECARF az Európai Allergiakutatási Központ Alapítvány, amelynek székhelye Berlinben, Németországban található. Fő célja az allergiával kapcsolatos ismeretek javítása, a betegségnek a betegekre és a társadalomra gyakorolt hatásának csökkentése, az allergia kutatásának fejlesztése és a Globális Allergia és Asztma Európai hálózatának - GA²LEN - támogatása

.

Könnyen tárolható és vékony.
Kompakt méretének köszönhetően a Viktor légtisztító bárhol elhelyezhető. Vékony konstrukció és modern design, amelyet modern otthonokban sem fog szégyellni. Stílusos kiegészítőként hat.
Szabadalmaztatott HPP szűrőrendszer.
Az egyedi rendszer feltölti a káros részecskéket, majd biztonságosan szűri a szűrő belsejében lévő fémráccsal. A HPP szűrőt nem kell cserélgetni, elég rendszeresen folyó vízzel leöblíteni.
Finom szellő vagy forgószél? Választhat.
Öt sebességfokozatának köszönhetően a VIKTOR légtisztító bármikor és bárhol működhet, akár a hálószobában is. Zajszintje soha nem haladja meg a 45 dB-t, ami a suttogás zaját éri el.
Intuitív vezérlőpanel
A készülék tetején található átlátható vezérlőpanelnek köszönhetően minden funkció az ellenőrzése alatt tarthat. A panel elhelyezése ráadásul lehetővé teszi, hogy mindig áttekintése legyen a készülék aktuális beállításairól.
Tiszta és illatos otthon.
A VIKTOR légtisztítóba néhány cseppet is tehet a kedvenc aroma-esszenciájából. A levegőszűrés mellett tehát aromaterápiás hatásokkal is rendelkezik.

2 szín

Válassza ki azt a VIKTOR légtisztítót, amely jobban tetszik Önnek.
 • Légtisztító
 • Ideális allergiások számára
 • Teljesítmény: 10 - 34 W
 • HPP™ szűrőrendszer
 • Előszűrő
 • Aktívszén-szűrő
 • Éjszakai mód
 • Illat-adagoló
 • Max. 125 m3/50 m2 méretű helyiségbe alkalmas
 • Légteljesítmény: max. 200 m3/óra
 • Ózonkoncentráció: <0,05 ppm (megfelel az egészségügyi előírásoknak)
 • Méret: 451 x 196 x 246 mm
 • Zajszint: 45 dB
 • Tömeg: 5,5 kg

Paraméterek

EAN
0802322002119
HPP+szén+előszűrő
Teljesítmény szabályozása
manuális
Ajánlott (m2)
40
Ventilátor fokozatok
5
Zajszint (dB)
45
Szín
fekete
Porérzékelő
nem
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
nem
Távirányító
nem
Magasság (cm)
45,1
Szélesség (cm)
24,6
Mélység (cm)
19,6
Szűrők költsége (Ft/év)
18500
Tömeg (kg)
5,5

Paraméterek

EAN
0802322002119
HPP+szén+előszűrő
Teljesítmény szabályozása
manuális
Ajánlott (m2)
40
Ventilátor fokozatok
5
Zajszint (dB)
45
Szín
fekete
Porérzékelő
nem
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
nem
Távirányító
nem
Magasság (cm)
45,1
Szélesség (cm)
24,6
Mélység (cm)
19,6
Szűrők költsége (Ft/év)
18500
Tömeg (kg)
5,5

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Stadler Form REVIVE illóolaj - 10 ml Detail

5 854 Ft

Stadler Form REVIVE illóolaj - 10 ml

Több mint 3 db raktáron

Esszenciális olaj Stadler forma RELAX - 10 ml Detail

5 854 Ft

Esszenciális olaj Stadler forma Frissítés - 10 ml Detail

5 854 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.03.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.