Stylies ORION párásító
Stylies ORION párásító
104 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Stylies ORION párásító

30 nap a visszaküldésre

Stylies ORION párásító

 • Garancia 2 év
 • Ajánlott: 120 m3
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Értékelés (%s)

%

5
x
4
x
3
x
2
x
1
x
vásárolt +vásárolt
megelégedés 100%megelégedés

Értékelések (5)

Értékelések

A Stylies Orion egy igénytelen, többfunkciós készülék, amely hideg párával párásítja a levegőt. Természetes párásítás elvén működik. A ventilátor a száraz levegőt a vízzel átitatott antibakteriális szűrőn keresztül szívja be. Az integrált higrosztát gondoskodik a kiválasztott páratartalom fenntartásáról. Az üzemeltetési költség alacsony, ráadásul a készülék nagyon halk. Vezérlése egyszerű és intuitív.

A Stylies ORION párásító előnyei:

 • Antibakteriális védelem
 • Manuális higrosztát, 40 - 60%-ra állítható be
 • 6 l űrtartalmú víztartály
 • Design: Fabian Zimmerli (Svájc)
 • Méret: 370 × 250 × 250 mm (szélesség × hosszúság × mélység)
 • Tömeg: kb. 2,9 kg
 • Energiafogyasztás: max. 18 W
 • Párásító teljesítmény: 350 ml/h
 • Automatikus kikapcsolás: Igen
 • Zajszint: 22 dB
 • Feszültség: 220-230 V
 • Az EU előírásoknak megfelelően: TÜV CE / CB / WEEE / RoHS

Paraméterek

Márka:
Párásító teljesítmény (l/h)
0,35
Teljesítmény szabályozása
manuális
Zajszint (dB)
22
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
6
Higrosztát
igen (manuális)
Demineralizáló szűrő
nem
Előmelegítés
nem
Távirányító
nem
Szűrők költsége (Ft/év)
17350
Szélesség (cm)
29,5
Magasság (cm)
39,2
Mélység (cm)
40,1
Tömeg (kg)
3,45

Paraméterek

Márka:
Párásító teljesítmény (l/h)
0,35
Teljesítmény szabályozása
manuális
Zajszint (dB)
22
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
6
Higrosztát
igen (manuális)
Demineralizáló szűrő
nem
Előmelegítés
nem
Távirányító
nem
Szűrők költsége (Ft/év)
17350
Szélesség (cm)
29,5
Magasság (cm)
39,2
Mélység (cm)
40,1
Tömeg (kg)
3,45
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Felhasználói értékelés

50 m2-es nappaliba vettem, 2,8 m magas a mennyezet, padlófűtést és kandallót használunk és gyakran szellőztetünk. Maximumon ment talán egy héten át állandóan, ez alatt a levegő páratartalmát 22%-ról 45 %-ra emelte, de végül sikerrel járt el. Ha magasabb teljesítményen fut, akkor kicsit búg, de általában ez nem zavar, az ember valahogy nem figyel rá. Egy hét után csökkentettük a teljesítményét, ami elég a páratartalom fenntartására. Ha nem világítana, akkor nem is tudnék róla. Ha elfogy a levegő, pirosan villog, de kisebb teljesítményen viszonylag sokáig megy. A szűrőt olyan két hónap után kell majd cserélni. A párásítás természetes, az embernek nem tűnik fel, de könnyebb lélegezni, nem viszket a bőr. Semmi köd, semmi pocsolya stb. Valaki itt azt írta, hogy nagyobb helyiségbe nem elég, de szerintem igen, csak azzal is számolni kell, hogy ez több időt vesz igénybe.

Nagyobb térrel is megbirkózik. A párásítás természetes. Egyúttal a levegőt is tisztítja. Nagy víztartály, elég egy kancsóból feltölteni.

A design semmi extra. A diódák elég erősen világítanak. A szűrő valamibe kerül.

hoz  Felhasználói értékelés

Elégedett vagyok.

Nagyon halk. Hálószobába is alkalmas. Egyszerű használat és vezérlés.

A feltüntetett 50m2 határeset. Egy kandallóval és padlófűtéssel ellátott helyiségben a páratartalmat 24 óra alatt gyakorlatilag nem növelte. Kisebb helyiségbe áttéve, ahol radiátor van, a készülék úgy működik, ahogy kell.

hoz  Felhasználói értékelés

Meleg párás vagy ultrahangos párásítással szubjektíven nem voltak valami kellemes élményeim (mosoda). Ez a készülék ugyan nem rendelkezik olyan magas hatékonysággal (főleg a hatás lassabban lép fel), de az eredmény kellemesen párás levegő. Egy lakásban, jó ablakokkal, ésszerűen párás levegőt tud fenntartani. A másikat az irodámba vettem, egy öreg épületbe, "lyukas" ablakokkal. A páratartalom kb. 30 %-ról enyhén 40 %-ra emelkedett már pár nap alatt, de most 40 % körül tartja, amely a szubjektív véleményem szerint elegendő. A hatást az orrom nyálkahártyáján érzem, amely az előző fűtőszezonokban nagyon száraz volt és az orrba való olajok és cseppek nem igazán segítettek. Ami az éjszakai módot illeti, az 1. fokozat elég halk (a 2. fokozat csak napközben alkalmas). Egyébként az erősen világító diódák sem nagyon kellemesek. Még ha le is ragasztottam, a borítás nagy részét megvilágítja, így a készülék éjjel világít. Ha elérte a kívánt páratartalmat, akkor néhány dióda ráadásul villogni kezd :-( Szóval ez nem jött össze, de egy kis türelemmel és megfelelő mennyiségű ragasztószalaggal elviselhető szintre lehet vinni. Végül a lakásban, ahol jó minőségű ablakok vannak, "központi párásítót" csináltam belőle, szóval éjszakára nem teszem a hálószobába vagy a gyerekszobába, ennek ellenére elegendő a páratartalom. Napközben a diódák nem zavarnak. A 11 hónapos fiam párszor már a készülék közelébe került, de nem történt semmi baj - a készülék elég stabil. Természetesen nem játék, főleg attól félek, hogy a fenti rácson keresztül bedugja a kezét a ventilátorhoz. A szűrőpatronok kicsit drágábbak. Az élettartamuk 2-3 hónapra van megadva, a víz keménységétől függően. Én a készülékbe Brita kancsóval szűrt vizet teszek, szóval feltételezem, hogy az élettartamuk kicsit hosszabb lesz (a szűrőkön enyhén látni, hogy megsárgultak a portól).

Halk az 1. fokozaton. Stabil alap - ezt figyelembe véve választottuk, mert a földre terveztük tenni, ahol kis gyerekek is hozzáférhetnek. Hideg pára, légtisztítóval. Nagy víztartály. Ár.

Kék, nagyon erősen világító LED - ragasztószalaggal leragasztva is látni a fényt. Néhány helyiség típus esetében gyengébb a teljesítmény.

hoz  Felhasználói értékelés

Naiv módon azt hittem, hogy ha a készüléket a tágas nappaliba teszem, akkor annak ellenére is növeli a páratartalmat, hogy az ablakok bukóra vannak nyitva, hogy friss levegő jöjjön be. Ez természetesen butaság és az egész napos párásítás után, maximum fokozaton, a páratartalom értéke egy százalékot se emelkedet. Ezután átköltöztettem a hálószobába, ahol napközben szellőztetek, éjszaka pedig párásítok. Éjjel az érték probléma nélkül 28%-ról 55%-ra nőtt, ami természetesen sokkal jobb, de eddig nem vettem észre semmilyen nagy változást. Ahogy már írtam, a készülék alacsonyabb fokozaton tényleg olyan halk, hogy nem gond mellette elaludni. A víztartály tényleg nagy és az áramfogyasztás mértéke tiszta luxus, szóval a pozitívumok vannak többségében. Idővel még valahogy kitalálom, hogy hogyan legyen állandóan megfelelő páratartalom az otthonomban.

Nagyon halk. Takarékos. Nagy víztartály. Relatíve olcsó, ha figyelembe vesszük a paramétereit.

Drága szűrők. Az ember nem hagyhatja nyitva bukóra se az ablakot, hogy legyen esélye növelni a helyiség páratartalmát. 60m2 méretű helyiséggel nem tud megbirkózni. Világító diódák, amelyek mellett nem lehet elaludni (el kell takarni).

hoz  Felhasználói értékelés

Ugyan drágább a működtetése (cserélgetni kell a szűrőket és az ezüstkockát), de talán a legtermészetesebb és leghalkabb párásító. Nonstop be van kapcsolva, halk (első) fokozatra. Az energiafogyasztás ebben az üzemmódban (50%-ra állítva, halk mód, 24h naponta) kb. 200 Ft havonta. A szűrőt a környezet és a használat gyakorisága szerint kell cserélgetni. Nálam (hálószobában, ahol nagy a por, 24 órán át megy naponta), a szűrőket másfél havonta kell cserélni (6600 Ft, kisebb terhelés esetén tovább bírja), a kockát pedig évente egyszer (7200 Ft).

Nagyon halk az első fokozat. Nem messze van a fejemtől - kb. 0,5 méterre - és mégis el tudok aludni, pedig a csendhez vagyok szokva. Párásít, ahogy kell. Kancsóval is tölthető. Illóolajokat is lehet használni. A páratartalom-mérő pontos. Tiszta levegő. Nem sípol, ha kifogy a víz (nem ébreszt fel), csak abbahagyja a párásítást. 25%-ról 50-55%-ra emeli a páratartalmat. A kívánt mérték elérése után kikapcsol és a páratartalom csökkenése után újra bekapcsol.

A kék ledeket leragasztottam (szeretem, ha éjjel sötét van). A tápkábel lehetne hosszabb (de elmegy). Drágább üzemeltetés.

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

11 725 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

5 871 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer

>5 db raktáron

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

5 890 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer

1-2 db raktáron

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

6 440 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

6 440 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04