Thermowell IQ-K20 kettős fűtésű radiátor

Ingyenes szállítás

Thermowell IQ-K20 kettős fűtésű radiátor

raktáron 1-2 db raktáron
 • 180 939 Ft
 • ÁFA nélkül: 142 472 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

IQ-K20 kettős fűtésű radiátor

Az IQ-K kettős fűtésű radiátorok forradalmi innovációnak számítanak az elektromos fűtés területén. Olyan új, kettős fűtési technológiával rendelkeznek, amely a hagyományos fűtést az infravörös hősugárzással ötvözi. Ennek eredményeképp egy teljesen egyedi, maximálisan gazdaságos fűtési rendszert kínál, gyors hőnövekedéssel, tökéletes termikus kényelmet biztosítva. A radiátorok konstrukciója nagyon kecses, éleik enyhén lekerekítettek. A fényes fehér szín és a matt fém kombinációja egyedi és exkluzív design-t kölcsönöz a radiátoroknak.
 
A kettős fűtési rendszer szén fűtőelemből és szén sugárzóelemből tevődik össze. A két rendszer tökéletes összhangban dolgozik, kiegészítve egymást. A sugárzóelem kellemesen sugározza a hőt, amely tovább terjed a térbe. A karbon fűtőelem a levegő természetes felmelegítését biztosítja, amely spontán kering és egyenletesen terjed a térben.
Így nemcsak az egész helyiségben, hanem a padló és a mennyezet közt is egyenletes hőelosztás jön létre (a porszemek felkavarása nélkül). Az infravörös sugárzásnak hála a hő a falakban, a bútorokban és a helyiségben lévő minden egyéb szilárd tárgyban halmozódik fel, amelyek a környezetbe továbbítják ezt a hőt. Így a radiátor kikapcsolásával nem jön létre olyan hirtelen hőmérséklet-csökkenés, mint a konvektorok (melegítők) esetében.
 
A sugárzott hő mélyen az emberi testbe jut, ahol pozitívan stimulálja az anyagcserét és a test gyógyító folyamatait. Csökkenti az izomfeszültséget, jótékony hatással van a reumatikus problémákra, az izom- és ízületi fájdalmakra, és jelentősen felgyorsítja a gyulladásos és vírusos betegségek kezelését. A sugárzó fűtőelem nem kavarja fel a porszemeket. A kettős termo radiátorok ezért allergiások, asztmások és krónikus légúti problémákban szenvedők számára is alkalmasak.
 
Az IQ-K kettős termo radiátorok beépített, háttérvilágítással kiegészített LED kijelzős termosztáttal rendelkeznek.
A termosztát felhasználóbarát, egyszerűen vezérelhető. A termosztát kézi üzemmódban is használható. A +/- gombokkal a kívánt fűtési hőmérsékletet 10-30 °C között állíthatja be. Ezen felül az automatikus módot is választhatja, amely opcionális heti programokat kínál, ahol a három előbeállítás közül választhat (P1, P2, P3). A P1 program a legtöbb háztartásba alkalmas, esetleg személyre is szabható. A P2 program kereskedelmi helyiségekbe, például irodákba, orvosi rendelőkbe, boltokba, üzemrészlegekbe stb. alkalmas. A P3 program olyan nyaralókban és hétvégi házakban használható, amelyekben kizárólag hétvégente tartózkodunk.
 
A termosztát nagyon érzékeny és +/- 0,1 °C pontosságú. Ha a hőmérséklet 0,5 °C-kal csökken a beállított értékhez képest, a radiátor automatikusan bekapcsol, felmelegíti a helyiséget a kívánt értékre, majd újból kikapcsol.

Miben emelkedik ki az IQ-K20?

1. Hagyományos fűtés infravörös hősugárzással

Rendkívül hatékony fűtési rendszer nagyon gyors hőmérséklet-emelkedéssel, amely tökéletes hőkomfortot biztosít. A radiátorok konstrukciója nagyon kecses, éleik enyhén lekerekítettek. A fényes fehér szín és a matt fém kombinációja egyedi és exkluzív dizájnt kölcsönöz a radiátoroknak. A kettős fűtési technológia szén fűtőelemből és szén sugárzóelemből tevődik össze
 • Az IQ-K kettős termo radiátorok beépített, háttérvilágítással kiegészített LED kijelzős termosztáttal rendelkeznek.
  A termosztát felhasználóbarát, egyszerűen vezérelhető. A termosztát kézi üzemmódban is használható. A +/- gombokkal a kívánt fűtési hőmérsékletet 10-30 °C között állíthatja be.

Ideális:

 • családi házakba és lakásokba
 • nyaralókba és hétvégi házakba
 • szállodákba és hotelekbe
 • irodaházakba
 • kórházakba és orvosi rendelőkbe
 • üzletekbe és kiskereskedelmi létesítményekbe

2. Egyéb intelligens funkciók

 • Nyitott ablak érzékelő - nyitott ablak esetén a radiátor automatikusan átkapcsol készenléti üzemmódba a felesleges hőveszteség elkerülése érdekében (ez a funkció szabadon be- és kikapcsolható)
 • Mozgásérzékelő - amennyiben a helyiségben hosszabb időn át senki sem mozog, a radiátor automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, csökkentheti a fűtési költségeket (ez a funkció szabadon be- és kikapcsolható)
 • A villamosenergia-fogyasztás ellenőrzése - egyetlen gombnyomással bármikor megnyithatja az elmúlt 24 óra vagy 7 nap energiafogyasztását (kW). Ennek hála a költségek az ellenőrzése alatt lehetnek
 • Grafikus energiafogyasztás-jelző
  - figyelmezteti Önt, hogy mennyire gazdaságos energiafogyasztás van beállítva radiátornál, valamint segít beállítani az optimális és gazdaságos fogyasztást

.

.

 

 

A kettős IQ-K termo radiátor minden épülettípusban használható, az épület kostrukciójától függetlenül, a téglaházaktól kezdve a vasbeton szerkezeten, a szendvicspanel faházakon át egészen a gerendaházakig. Régi kő épületekbe, valamint gipszkarton válaszfalakkal ellátott épületekbe is alkalmas. Az IQ-K kettős termo radiátor nem csupán fő fűtőrendszerként, hanem kiegészítő fűtésként is alkalmas. Villásdugó nélküli tápkábellel ellátott. A villásdugót szükség esetén fel kell szerelni. A csomag egy konzolt is tartalmaz, amellyel a radiátor felakasztható a falra.
 
Újépítésű és alacsony energiájú, illetve passzív házak esetében fotovoltikus panelekkel kombinálva ideális megoldás modern fűtésre, rendkívül alacsony üzemeltetési és beszerzési költségekkel és teljesen nulla karbantartással (nincs szükség felülvizsgálatra, az égéstermékek tisztítására stb.).

Rekonstruált épületek esetén értékelni fogja, hogy egyszerű összeszerelni és telepíteni anélkül, hogy komplex építési módosításokra lenne szükség. Elegendő csupán bevezetni a kábelt (szegélylécben is lehetséges).

Az IQ-K kettős termo radiátor megfelelően helyettesíti az egyáltalán nem gazdaságos konvektort. A konvektort elegendő leszerelni és a helyére tenni az új infraradiátort, majd a meglévő közvetlen elektromos fűtőkörhöz csatlakoztatni. Ez minden, Ön pedig egy modern és extra takarékos fűtőrendszerrel fog rendelkezni. Egyszerűen, gyorsan, bontási munkálatok és összetett építkezési módosítások nélkül.

Paraméterek

Hőteljesítmény
2 kW
Védettség
IP24
Magasság
510 mm
Szélesség
1240 mm
Mélység
120 mm
Tömeg
11,5 kg

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Thermowell IQ-SmartTemp WIFI termosztát Detail

40 090 Ft ÁFA nélkül: 31 567 Ft

Hasonló Termékek

Thermowell IQ-ISSL 15 mini napelemes lámpa Detail

Thermowell IQ-ISSL 15 mini napelemes lámpa

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Teljesítmény
8V, 10W, SOL...
Elem
LiFePO4 akku...
Alkonyat érzékelő
igen

99 071 Ft ÁFA nélkül: 78 009 Ft

Thermowell IQ-ISSL 40R napelemes lámpa Detail

Thermowell IQ-ISSL 40R napelemes lámpa

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Teljesítmény
40 W, 4000 L...
Elem
3.2V / 12AH
Alkonyat érzékelő
igen

115 969 Ft ÁFA nélkül: 91 314 Ft

Thermowell IQ-ISSL 15 POWER plus napelemes lámpa Detail

Thermowell IQ-ISSL 15 POWER plus napelemes lámpa

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Teljesítmény
15 W, 1850 L...
Elem
lítiumos akk...
Alkonyat érzékelő
igen

215 575 Ft ÁFA nélkül: 169 744 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2014.06.30
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)