Thermowell IQ-S5 radiátor
Thermowell IQ-S5 radiátor
59 990 Ft
Külső raktáron

Thermowell IQ-S5 radiátor

Ingyenes szállítás

Thermowell IQ-S5 radiátor

  • 59 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 47 236 Ft
Külső raktáron
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2022.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Thermowell IQ-S5 radiátor

Modern és takarékos elektromos fűtőrendszert keres elérhető áron? Bemutatjuk Önnek az új IQ-S elektromos termo fűtőtesteket szén hőelemmel, modern formatervezésű korróziógátló alumínium házzal és programozható digitális termosztáttal, amelyek tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A fűtőtest alapja egy szénfűtéses hőelem, amely gyorsan és hatékonyan melegíti fel a radiátor alumínium szerkezetét, és a hőt a szokásos módon osztja el a térben (természetes levegőfűtés). A radiátor ultra keskeny szerkezete stílusos formatervezésű, az egész helyiség gyors és egyenletes fűtését biztosítja. Teljesen csendes működés.

A megfelelő hőmérsékletről és az energiatakarékosságról a beépített, LCD kijelzővel ellátott programozható termosztát gondoskodik. A termosztát beállítása és programozása egyszerű és intuitív. A termosztát manuálisan, a +/- gombok segítségével állítható be, ezenfelül az automatikus módot is választhatja, amely egyénileg állítható heti programot kínál. A termosztát nagyonon pontos (+/- 0,2 °C). Ha a helyiségben lévő hőmérséklet 0,5 °C-kal a termosztáton beállított érték alá csökken, a radiátor automatikusan bekapcsol, a beállított értékre melegíti fel a helyiség hőmérsékletét, majd ismételten kikapcsol.

A termosztát nyitott ablak érzékelővel is ellátott. Amint az érzékelő nyitott ablakot észlel, a radiátor automatikusan energiatakarékos módra vált a szükségtelen hőveszteség elkerülése érdekében. Ez a funkció tetszés szerint be- és kikapcsolható. A termosztát elektronikusan lezárható, hogy ne lehessen átállítani.

Ha mobiltelefonnal szeretné vezérelni, ahhoz az aljzatba csatlakoztatható WIFI IQ-SmartTemp termosztát használatát ajánljuk.

Az alumínium szerkezetnek köszönhetően a radiátor nagyon könnyű. Ennek hála a radiátor áthelyezése rendkívül egyszerű. A csomag egy konzolt is tartalmaz, amellyel felakasztható a falra. Felár ellenében kerekekkel ellátott műanyag lábakat is rendelhet, így a radiátor bárhol elhelyezhető. Az IQ-S radiátorok villásdugóval ellátott méteres tápkábelét hátul, a jobb alsó részen vezették ki.

Az IQ-S termo radiátorok nem igényelnek karbantartást. Működésük, más fűtőtestekkel ellentétben,  nem igényel további költségeket (pl. rendszeres ellenőrzésre, füstgáztisztításra stb. nincs szükség).

Az IQ-S termo radiátorok bármilyen típusú épületszerkezetben használhatók. A falazattól kezdve a vasbeton szerkezeteken, a szendvicses faépületeken át egészen a faházakig. Használhatók régi kőépületekben és gipszkarton válaszfalakkal rendelkező épületekben is. Nemcsak fő fűtési rendszerként, hanem másodlagos fűtési forrásként vagy kiegészítő fűtésre is alkalmasak.

Új épületekben és alacsony energiafelhasználású vagy passzív házakban, fotovoltaikus panelekkel kombinálva, ideális megoldást jelentenek a modern fűtéshez, nagyon alacsony üzemeltetési és beszerzési költségekkel és nulla karbantartási költséggel.

Régebbi épületeknél értékelni fogja az egyszerű és gyors telepítést anélkül, hogy komplex építési beavatkozásokra lenne szükség. Elegendő csupán bevezetni a kábelt (szegélylécben is lehetséges).

Az IQ-S radiátorok ideálisan helyettesítik a régi és nem gazdaságos hősugárzókat. Csak húzza ki a meglévő hősugárzót, telepítse a helyére az IQ-S radiátort, amely a már meglévő elektromos körhöz csatlakoztatható. Minden gyorsan megoldható. Bontás és bonyolult építési beavatkozások nélkül, juthat egy új, modern és gazdaságos fűtési rendszerhez.

Megjegyzés: az IQ-S termo radiátor és az IQ-K dupla termo radiátor közötti különbség legfőképpen az, hogy az IQ-S nem rendelkezik elülső sugárzó infrapanellel, ezenfelül mindkét típusú hősugárzó funkciója szinte azonos.

Paraméterek

Hőteljesítmény (kW)
0,5
Védettség
IP24
Termosztát
igen (digitális)
Magasság (cm)
42
Szélesség (cm)
45
Mélység (cm)
10
Tömeg (kg)
3,9

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Thermowell IQ-SmartTemp WIFI termosztát Detail

40 090 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)