TROTEC TAC 750 E ipari légtisztító berendezés
TROTEC TAC 750 E ipari légtisztító berendezés
34 390 Ft
Kérésre

TROTEC TAC 750 E ipari légtisztító berendezés
akár 750 m3/h légteljesítmény, kompakt méretek, nagy teljesítményű prémium ventilátor

30 nap a visszaküldésre

TROTEC TAC 750 E ipari légtisztító berendezés
akár 750 m3/h légteljesítmény, kompakt méretek, nagy teljesítményű prémium ventilátor

  • Márka: Trotec
  • Garancia 2 év
  • 34 390 Ft
  • ÁFA nélkül: 27 079 Ft
Kérésre
Készleten nem lévő áruk
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Trotec márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Ipari légtisztító TROTEC TAC 750 E

Akár átalakítás, akár felújítás - bárhol is folyik az építkezés, a porszennyező anyagokból származó légszennyezés gyorsan bekövetkezhet, ami veszélyeztetheti az alkalmazottak vagy a lakók egészségét, és szennyezheti a szomszédos területeket.

A könnyű és hordozható TAC 750 E ideális megoldás az építkezések kisebb területeinek légtisztítására és a környező helyiségek légszennyezettségének ellenőrzésére - kompakt méretének köszönhetően még a legkisebb bőröndben is kényelmesen elfér.

A kifejezetten poros helyiségek porszívójaként kifejlesztett TAC 750 E hatékony, kétlépcsős szűrőrendszerével garantálja a szennyezett helyiség levegőjének megbízható HEPA-szűrését, így véd az egészségre ártalmas szennyeződések és a szennyeződések ellen!

A levegő tisztítása a TAC 750 E-vel

Mivel kategóriájának legkönnyebb légtisztítója, könnyen szállítható egyik építkezésről a másikra, és ugyanilyen könnyen üzembe helyezhető.

A fokozatmentesen szabályozható légmennyiség-szabályozás lehetővé teszi a ventilátor teljesítményének energiatakarékos beállítását az építkezés adott területéhez szükséges légcseréhez.

A rendelkezésre álló szűrők választékának köszönhetően a TAC 750 E rugalmasan használható kétlépcsős szűrőrendszerként az építkezéseken a levegő tisztításához, illetve a színes köd elszívásához airless vagy sűrített levegővel történő alkalmazásokban.

A 203 mm-es tömlőkhöz való szabványos csatlakozáson kívül az opcionális tömlőadapterrel keskenyebb, 127 mm-es tömlők is csatlakoztathatók a TAC 750 E készülékhez a levegőelszíváshoz.

Így minden igényhez rendelkezésre áll az ideális tömlőcsatlakozás, a pontszerű szívástól a vákuumos karbantartásig.

Mivel a TAC 750 E-t kompromisszumok nélkül optimalizáltuk a hatékony szívásra, akár közvetlenül zárt helyiségben is használhatja recirkulációs üzemmódban, akár a szabadban, tömlőcsatlakozással a vákuum fenntartására:

A levegő tisztítása zárt térben a recirkulációs üzemmód használatával.

A helyiségen kívüli negatív nyomás fenntartása légtömlő segítségével.

 

Légtisztító

TAC 750 E

Működési terület

Szűrők kombinációja

Alkalmas akár ¹

Durva por ²

(≤ 3 LW / h ⁶)

G4

250

100

Finom por ³

(≤ 3 LW / h ⁶)

G4 + F7 až F9

-

-

Szuszpendált szilárd anyagok ⁴

(≥ 10 LW / h ⁶)

G4 + H13 / H14

25

10

Higiéniai területek ⁵

(≥ 15 LW / h ⁶)

G4 + H13 / H14

12.5

5


¹ 2,5 m-es belmagasságot feltételezve. ² Tipikus durva por alkalmazások: vágás. ³ Tipikus finom por alkalmazások: ásvány- vagy üveggyapotot tartalmazó anyagokkal végzett felújítási munkák. ⁴ Tipikus lebegőanyag-alkalmazások: csiszolás, azbeszt- vagy penészmentesítés, ásványi por stb. ⁵ H13 / H14 lefelé. ⁶ levegőcsere óránként.

Paraméterek

Zajszint (dB)
77
Szélesség (cm)
43
Magasság (cm)
43
Mélység (cm)
31,5
Tömeg (kg)
6

Paraméterek

Zajszint (dB)
77
Szélesség (cm)
43
Magasság (cm)
43
Mélység (cm)
31,5
Tömeg (kg)
6

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.