TrueCam H7 GPS 2.5K autós kamera
TrueCam H7 GPS 2.5K autós kamera
79 900 Ft
Raktáron a külső raktáron

TrueCam H7 GPS 2.5K autós kamera
2.5K 30 fps felbontás, GPS radarjelentéssel, gyors 5 GHz-es WiFi, G-érzékelő, integrált GPS, akár 128 GB-os MicroSD-támogatás

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

TrueCam H7 GPS 2.5K autós kamera
2.5K 30 fps felbontás, GPS radarjelentéssel, gyors 5 GHz-es WiFi, G-érzékelő, integrált GPS, akár 128 GB-os MicroSD-támogatás

  • Garancia 2 év
  • 79 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 62 913 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 2-3 napon belül küldjük
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az TrueCam márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

TrueCam H7 GPS 2.5K autós kamera TrueCam H7 GPS 2.5K

Annyira észrevétlen, hogy elfelejted Nincs kijelző, maximális lopakodás, kiváló kép és intelligens funkciók. Mindezt egy hihetetlenül kis testbe csomagoltuk. A TrueCam H7 egy rejtett autós kamera, amelyet kis méretének köszönhetően a nap 24 órájában az autójában hagyhat. A mobilalkalmazás gondoskodik az összes vezérlésről, és a leggyorsabb 5 GHz-es WiFi-n keresztül pillanatok alatt letölthet videókat.

Helyezze el bárhová
Mivel a TrueCam H7-nek nincs kijelzője, és teljes egészében az alkalmazáson keresztül vezérelhető, bárhová elhelyezheti az autójában. Könnyedén rögzítheti a visszapillantó tükör mögé és a szélvédő tetejére, ahol nem zavarja Önt. A TrueCam H7 kis mérete és diszkrét kialakítása ideális rejtett autós kamerává teszi a TrueCam H7-et. Így csak egyszer telepítheti, és aztán elfelejtheti.

Előre tájékozódjon a radarról
A statikus sebességmérő kamerák már nem lepnek meg az utakon. A dashcam időben figyelmeztet rájuk hanggal és cseh nyelven. A sebességmérő kamerák mellett olyan helyekről is tudunk, ahol biztosan nem kifizetődő a piros lámpán áthajtani. Adatbázisunk több mint 40 000 helyszínt tartalmaz egész Európából. A beépített GPS segítségével a sebességet közvetlenül a videón is láthatja.

Vezérlés az alkalmazáson keresztül
A TrueCam H7 nem rendelkezik kijelzővel, így elsősorban egy finomhangolt mobilalkalmazással vezérelhető. Angolul van, és az összes beállítást pillanatok alatt kezelheti. Ugyanilyen egyszerű a videók letöltése is - a kamera nagy teljesítményű, 5 GHz-es WiFi-t tartalmaz, így az adatátvitel ötször gyorsabb, mint a hagyományos 2,4 GHz-es WiFi-vel.

Akkumulátor helyett kondenzátor
A kamera hagyományos akkumulátor helyett szuperkondenzátorral rendelkezik. Ez biztosítja a többszörösen hosszabb élettartamot, maximális biztonságot és nem zavarja a hőmérséklet-változások. A kamerát nem károsítja a forró műszerfal vagy a reggeli fagy. A TrueCam H7-et áramforráshoz kell csatlakoztatni, ha éjjel-nappal filmez, ami az autós kameráknál megszokott.

Minden, amivel egy jó dashcamnek rendelkeznie kell
Az új TrueCam-et minden olyan funkcióval felszereltük, amely biztonságban tartja Önt és megkönnyíti az életét. Például az automatikus indításnak köszönhetően még csak gondolkodnia sem kell a bekapcsoláson. A hurokfelvételnél a videokamera a legrégebbi felesleges felvételek törlésével helyet csinál magának. A G-érzékelő zárolja magát a videót, ha ütközést észlel, a cseh menü pedig a lehető legegyszerűbbé teszi a kezelést.

Védi Önt éjjel-nappal
Amikor a nappalok rövidülnek, és egyre gyakrabban kell sötétben és szürkületben tekernie, értékelni fogja a TrueCam H7 csúcskategóriás chipjét, amely még nehéz körülmények között is meggyőző videót rögzít. Ezt segíti a WDR-támogatás, amelynek köszönhetően a kamera sokkal jobban megbirkózik a fény és az árnyék gyors változásaival - például amikor egy szembejövő autó vakít el.

Tartsa szemmel a hátulját (nem kötelező)
Ne bízzon semmit a véletlenre, és védje meg a hátsó lökhárítót is. A TrueCam H7 opcionális Full HD hátsó kamerával rendelkezik, hogy szemmel tarthassa, mi történik az autója mögött.

Szakszerű telepítés
A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében szereltesse fel a kamerát szakemberekkel. A műszerfali kamera helyes beállítása, a rejtett kábelek, az akadálytalan kilátás és a vezetési kényelem garantált. További információkért látogasson el a truecam.com/installation webhelyre.

Specifikációk:

- Videófelbontás: 2.5K (2560x1440) - 30 fps / Full HD (1920x1080) - 30 fps

- Betekintési szög: 140°

- Videó formátum: MP4 formátum, H.265 tömörítéssel

- Fényképfelbontás: akár 4 Mpx

- Fénykép formátum: JPG

- Hang: beépített mikrofon kikapcsolási lehetőséggel

- Memória: Micro SD, legfeljebb 128 GB

- 5 GHz-es WiFi, 2,5 GHz-es Wifi, MicroUSB

- További tartozékok: hátsó FULL HD kamera, CPL szűrő

- Jellemzők: GPS radarérzékeléssel, WDR, Timelapse, G-érzékelő, hurokfelvétel, fájlvédelem, automatikus indítás, tömörítési formátum beállítása, videóadatok megjelenítése (vezető neve, GPS koordináták, sebesség, dátum és idő).

- Menü nyelvei: cseh, angol, német, szlovák, lengyel, magyar, szlovák, lengyel, cseh

- Teljesítmény: Szuperkondenzátor

- Méret: 98 x 30 x 45 mm

Jellemzők és előnyök:

-Tipped kép

-Okos funkciók

-App vezérlés

-Éles videó

-Kondenzátor helyett akkumulátor

-Automatikus indítás

-Teljes HD hátsó kamera

-Szakszerű telepítés

Paraméterek

Márka:
EAN
8594175354119
Maximális videofelbontás (px)
2560x1440 (2.5K)
Nézési szög (°)
140
Szín
Fekete
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Szélesség (cm)
9,8
Magasság (cm)
4,5
Mélység (cm)
3

Paraméterek

Márka:
EAN
8594175354119
Maximális videofelbontás (px)
2560x1440 (2.5K)
Nézési szög (°)
140
Szín
Fekete
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Szélesség (cm)
9,8
Magasság (cm)
4,5
Mélység (cm)
3

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.11.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.