TrueCam M11 GPS 4K autós kamera
TrueCam M11 GPS 4K autós kamera
87 901 Ft
Raktáron a külső raktáron

TrueCam M11 GPS 4K autós kamera
4K/30fps felbontás, GPS, csúcsminőségű éjszakai videó, radaradatbázis, Wi-Fi és alkalmazásvezérlés, mágneses rögzítés.

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

TrueCam M11 GPS 4K autós kamera
4K/30fps felbontás, GPS, csúcsminőségű éjszakai videó, radaradatbázis, Wi-Fi és alkalmazásvezérlés, mágneses rögzítés.

  • 87 901 Ft
  • ÁFA nélkül: 69 213 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 2-3 napon belül küldjük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

TrueCam M11 GPS 4K autós kamera

TrueCam M11 - 4K aduász a biztonságos vezetéshez

Mindig éles bizonyíték 4K-ban
A TrueCam M11 megszünteti a kiszámíthatatlan helyzetektől való félelmet. Bármi is történik az úton, a legkorszerűbb 4K felbontású felvételnek köszönhetően egyértelmű bizonyítékai lesznek. A nagy felbontás azért nagyszerű, mert még a kicsi és távoli tárgyak is nagyíthatóak minőségromlás nélkül, így minden rendszámtábla és útjelző tábla olvasható marad.

Ne szponzorálja a rendőrséget bírságokkal
Ne fizessen felesleges bírságokat - a kamera időben figyelmezteti, hogy vegye le a lábát a gázról. A TrueCam M11 több mint 40 000 piros lámpás kameráról és kereszteződésről tud 36 országban. Folyamatosan bővítjük az adatbázist, és a frissítések egy életen át ingyenesek. A radarjelzések mellett a GPS a sebesség közvetlen videón történő megjelenítéséhez vagy az útvonal megfordításához is hasznos.

Nem feltűnő megjelenés és villámgyors telepítés
A mágneses rögzítés szilárdan rögzíti a kamerát, és pillanatok alatt be- és kipattintható. Még a törött úton lévő bukkanók sem érik váratlanul. A kis méret lehetővé teszi, hogy a kamerát a középső tükör mögé rejtse, ahol nem akadályozza a kilátást, és parkoláskor ott is hagyhatja.

Maximális részletesség még éjszaka is
A TrueCam kamerák sokáig verik a versenytársakat a sötétben. Az M11-gyel nagyszerű éjszakai videókat hoztunk 4K felbontásban. A csúcskategóriás optika használatával sikerült minden egyes pixelre több fényt juttatnunk, így még a városon kívüli sötét úton is tökéletesen láthatja autója környezetét. Az érzékelő képes kezelni a szembejövő autók vakító fényét is.

Kényelmes vezérlés a telefonról
Miután párosítottad, kattintsd be az autódba, és már nem kell hozzáérned - a beépített Wi-Fi-vel és a praktikus mobilalkalmazással a telefonodról is vezérelheted a kamerát. Élvezze a minimális kábelezést és a gyors vezeték nélküli videóátvitelt. A beállítások távolról is könnyen módosíthatók.

Biztonság és tartósság a szuperkondenzátornak köszönhetően
A TrueCam M11 hagyományos akkumulátor helyett szuperkondenzátort használ, amely nem bánja a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat és az ütéseket. Teljesen biztonságos az autóban, és élettartama többszöröse az akkumulátorokénak, mivel tulajdonságai nem változnak az idő múlásával. Egy kondenzátoros kamerának állandó áramforrásra van szüksége, ami egy autóban nem jelent problémát.

Szemek hátul és egyéb kiegészítők
A TrueCam M11 csomagban minden megtalálható, ami a biztonságos vezetéshez szükséges. De könnyen bővítheti védelmi lehetőségeit egy hátsó Full HD kamerával, amely szemmel tarthatja a csomagtartót és a lökhárítót. Egy polarizáló CPL szűrő is jól jöhet, hogy eltávolítsa a nem kívánt tükröződést a videóból.

Extra sima FullHD/60fps
Néha a maximális részletesség helyett több képkocka/másodperc hasznos - például egy gyorsan mozgó szituációról készült sima felvételek készítéséhez az úton. Az M11 akár 60 fps sebességgel is képes FullHD felbontásra.

H.265 codec a helytakarékosság érdekében
A kamera támogatja a fejlett és helytakarékos H.265 kódkódot, amely a minőség feláldozása nélkül jobban tömöríti a videót, így több felvétel fér el a memóriakártyán.

Kijelzőtakarékos kijelző tachométerrel
Amikor nem szeretné, hogy a felvételek elvonják a figyelmét, bekapcsolhatja a képernyőkímélőt. A beépített GPS-nek köszönhetően a képernyővédő sebességmérőként is működhet, és megmutatja az aktuális sebességet.

Akár 128 GB Micro SD-t is támogat
Bár a fényképezőgép automatikusan törli a régi felvételeket, mégis érdemes minél többet megtartani a kártyán. Soha nem tudhatod, mit kell majd újra megnézned. A TrueCam M9 legfeljebb 128 GB-os kártyákkal kompatibilis.

WDR
A széles dinamikatartomány funkció lehetővé teszi, hogy a kamera még éles fény- és árnyékváltozások esetén is kiváló minőségű videót rögzítsen. A Wide Range kiegyenlíti a kontrasztot, így a kamera nem vakítja el a szembejövő autókat éjszakai vezetés közben.

Parkolási mód
A kamera akár egy parkoló autót is szemmel tarthat. A parkolási mód azonnal megkezdi a felvételt, amint a G-érzékelő ütközést érzékel - például ha valaki véletlenül beléd tolat.

Polarizációs szűrők a legjobb felvételért (opcionális)
A mágneses CPL-szűrők eltávolítják a nem kívánt tükröződést a videóból, így még élesebbé és részletesebbé teszik azt. Ezek általában megakadályozzák a műszerfal tükröződését az üvegben.

Szakszerű telepítés
A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében szereltesse fel a kamerát szakemberekkel. A műszerfali kamera megfelelő beállítása, a rejtett kábelek, az akadálytalan kilátás és a vezetési kényelem garantált. További információkért látogasson el a truecam.com/installation webhelyre.

Műszaki paraméterek:

- Videófelbontás: 3840x2160 / 30 fps 16:9, 2560x1440 / 30 fps 16:9, 1920x1080 / 60 fps, 16:9, 1920x1080 / 30 fps 16:9, 1920x1080 / 30 fps 16:9 (hátsó kamerával)

- Betekintési szög: 150°/130° (hátsó kamera)

- Videó formátum: MP4

- Tömörítés: H.264 / H.265

- Maximális fényképfelbontás: 8 Mpx

- Funkciók: hurokfelvétel, mozgásérzékelés, parkolási mód, idő a videóban, GPS a videóban, sebesség a videóban, képernyőkímélő, km/h vagy MPH beállítás, automatikus nyári idő, fájlvédelem, automatikus indítás, éjszakai üzemmód, PC alkalmazás helymegjelöléssel, hangfelvétel, hangerő beállítása.

- Menü nyelvek: EN / EN / DE / PL / HU / SK

- Micro SD kapacitás: legfeljebb 128 GB

- Tartó: mágneses

- 3M matrica

- Csatlakoztathatóság: WiFi, Micro SD / USB adapter

- CPL szűrő: opcionális

- Hátsó kamera: opcionális

- Tápkábel hossza: 300 cm

- Akkumulátor: szuperkondenzátor

- Kijelző: 2"

- Méretek (szélesség x magasság x mélység): 69 x 45 x 34 mm

- Súly: 64 g

Jellemzők és előnyök:

-Ropogós kép

-Radar érzékelés

-Elvonatkoztatott megjelenés

-Fényes telepítés

-Maximális részletesség még éjszaka is

-Telefonvezérlés

-Biztonság és tartósság

-Szemek és hát

-Kijelzős kijelző sebességmérővel

-Parkolási mód

-Polarizáló szűrő

-Mozgásérzékelés

-G-érzékelő

-Loop felvétel

-Felvételi védelem

-Automatikus indítás

Paraméterek

EAN
8594175356250
Maximális videofelbontás (px)
3840x2160 (4K UHD)
Nézési szög (°)
150
Szín
Fekete
Tápforrás
USB
Videó tárolási formátum
MP4
Kijelző mérete
2 palce
Magasság (cm)
4,5
Szélesség (cm)
6,9
Mélység (cm)
3,4
Tömeg (kg)
0,064

Paraméterek

EAN
8594175356250
Maximális videofelbontás (px)
3840x2160 (4K UHD)
Nézési szög (°)
150
Szín
Fekete
Tápforrás
USB
Videó tárolási formátum
MP4
Kijelző mérete
2 palce
Magasság (cm)
4,5
Szélesség (cm)
6,9
Mélység (cm)
3,4
Tömeg (kg)
0,064

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.12.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)