TrueLife AIR Dehumidifier DH5 Touch párátlanító
TrueLife AIR Dehumidifier DH5 Touch párátlanító
93 278 Ft
Kérésre

TrueLife AIR Dehumidifier DH5 Touch párátlanító

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

TrueLife AIR Dehumidifier DH5 Touch párátlanító

  • 93 278 Ft
  • ÁFA nélkül: 73 447 Ft
Kérésre
Általában 2-3 napon belül küldjük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az TrueLife márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

TrueLife AIR párátlanító DH5 Touch

Szabaduljon meg egyszer s mindenkorra a nedves falak, a penész és a dohos levegő elől. A Truelife AIR párátlanító DH5 Touch, amely egyben tisztító is, egyetlen nap alatt akár 12 liter vizet is le tud kondenzálni. A főzés vagy a szennyes szárítása többé nem okoz gondot. A párátlanítót az érintőképernyővel vezérelheti, és a kerekeknek köszönhetően könnyen mozgathatja, ahová csak szüksége van rá. Ha a tartály megtelt, a párátlanító egy jelzéssel figyelmezteti Önt, és kikapcsolja magát. Vízleeresztő tömlővel rendelkezik, és folyamatosan működtethető. Élvezni fogja az időzítő funkciót és az éjszakai üzemmódot is.

Nem kell költöznie az otthoni levegőben lévő felesleges nedvesség és a penész miatt. A Truelife AIR párátlanító DH5 Touch naponta akár 12 liter vizet is eltávolít otthonának levegőjéből. A tartály, amelybe a kondenzált nedvesség víz formájában lefolyik, 2,5 literes, és a párátlanító automatikusan érzékeli, ha megtelt. A párátlanítót folyamatosan üzemben tarthatja a mellékelt vízelvezető tömlő csatlakoztatásával. A készülék légtisztítóként is működik, eltávolítja a levegőben lévő vírusokat és baktériumokat, és javítja a levegő általános minőségét.

Miben különbözik a TrueLife AIR párátlanító DH5 Touch?

 

1. Intelligens üzemmódok

A párátlanító időzítővel rendelkezik, amelyet az érintőképernyőn állíthat be. Élvezni fogja az éjszakai üzemmódot is, ahol a páramentesítő automatikusan és csendesen működik, így nem zavarja az alvását. A készülék rendelkezik egy speciális üzemmóddal is a ruhaszárításhoz, amely egyébként jelentősen megnöveli a páratartalmat. Ebben az üzemmódban a felesleges nedvesség nem zavarja Önt, és a szennyes gyorsabban szárad.

 

2. Könnyen használható és működtethető

A Truelife AIR páramentesítő DH5 Touch kezelése intuitív és bárki számára kezelhető. A párátlanítót egy gombokkal ellátott érintőképernyős kijelző segítségével vezérelheti. A párátlanító figyeli a helyiség páratartalom értékeit, és megjeleníti azokat a kijelzőn. A beépített kerekeknek köszönhetően szükség esetén könnyen áthelyezhető egy másik helyiségbe. A hab a tortán a tiszta és érdekes design.

 

3. Nagy teljesítmény és tartálykapacitás

A Truelife AIR páramentesítő DH5 Touch 24 óra alatt akár 12 liter vizet is eltávolít a levegőből. A párátlanító tartálya, ahová a kondenzált nedvesség víz formájában lefolyik, elegendő kapacitással rendelkezik.

 

4. Automatikus páratartalom üzemmód

Állítsa be a kívánt páratartalmat, és ne aggódjon semmi más miatt. A párátlanító a megfelelő érzékelő segítségével figyeli a helyiség páratartalmát, és maga állítja be a párátlanítás intenzitását.

 

5. AirFrost funkció és mosásszárítási üzemmód

A páramentesítőn működés közben fagyás képződhet. A készülék ezért automatikus leolvasztási funkcióval van felszerelve. Ha abban a helyiségben szárítja a szennyest, ahol a párátlanítót használja, válassza a speciális üzemmódot, ésA gép a felesleges nedvességről egy speciális turbó üzemmódban gondoskodik, amely szintén kíméletes a szennyeshez.

 

6. Szénszűrő

A párátlanító légtisztítóként is szolgál. A beépített légtisztító rendszernek köszönhetően tiszta, szagtalan, szennyeződés- és pormentes levegő lesz a szobában.

 

7. Állítható légáramlási módok, beleértve az éjszakai üzemmódot is

Egy gombnyomással beállíthatja, hogy milyen gyorsan áramoljon a levegő a páramentesítőn keresztül. Választhat a lassú vagy gyors áramlás között. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően zavartalanul élvezheti az alvást. Ebben az üzemmódban a párátlanító automatikusan és csendesen működik.

 

8. Időzítő és NON STOP üzemmód

A párátlanító időzítővel van felszerelve, amelyet a megfelelő gombbal vezérelhet. Az időzítő 1 és 24 óra között állítható be. A csomagban található lefolyótömlőnek köszönhetően a víz szünet nélküli elvezetését biztosíthatja egy Ön által előkészített tartályba vagy területre.

Paraméterek

EAN
8594175356014
szénszűrő
Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott (m2)
22
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
37
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Szélesség (cm)
25
Magasság (cm)
46
Mélység (cm)
25
Tömeg (kg)
12

Paraméterek

EAN
8594175356014
szénszűrő
Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-35
Ajánlott (m2)
22
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
37
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Szélesség (cm)
25
Magasság (cm)
46
Mélység (cm)
25
Tömeg (kg)
12

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csereszénszűrő TrueLife AIR Dehumidifier DH5 Touch páramentesítőhöz Detail

5 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.